../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמתכננת ):
יום ראשון: ~עבר אבל שיהיה~ התעוררתי וגיליתי שסבתא שלי בבית חולים |: ( מסתבר שהיא הלכה לבית חולים כי היא סתם הרגישה לא טוב לפני כמה זמן, ושלחו אותה לבדיקה, ואמרו לה שהיא עוברת אירוע מוחי עכשיו, אבל היא כאילו בסדר גמור (טפו טפו!), אבל הם החליטו להשאיר אותה שם בנתיים, כי הם עוד לא בטוחים אם זה ההתחלה, האמצע או הסוף. :S ) אז הייתי אצלה עד עכשיו... ועכשיו אני עומדת לעלות תמונות מברצלונה לפייסבוק באיחור של שבוע!!! D: ~ העצלות הורגת
~ ואח"כ אני הולכת לבת דודה שלי לראות סרט D:
ואז אני הולכת לראות דוקטור הו
*~*
יום שני: להתעורר מוקדם, ללכת לעשות בייביסיטר על 3 בנות בפארק, אנחנו הולכות לראות הופעה של רינת (מרינת ויויו!
) אואו, אני כ"כ מאגניבה שזה לא מפה בכלל! D:
ואח"כ או שאני הולכת לקנות ציוד לבצפר
X) או שאני אראה דוקטור הו, או שאני אעשה את העבודות במתמטיקה/כימיה שלי. ~שעדיין לא התחלתי~ XD
יום שלישי: ללכת לבצפר ב10:40 בבוקר (חולי נפש, פסיכים, טיפשים! שונאת אותתתתתתם!O
לשיחה אישית עם המחנכת
נראה לי אני פשוט אגיד להם שאין לי איך לבוא ואני אמשיך בשינה היפה שלי
ואולי אני אקנה עוד שטויות לבצפר .:S
יום רביעי: להיות בבית . לא לצאת . לבכות . לראות דוקטור הו . לבכות עוד קצת . אני לא רוצה שהחופש הזה יגמר!!#!@$@##@!@##@@!@#
יום חמישי: לחזור למקום הכי דוחה בעולם. לראות את האנשים הכי צבועים, ואגואיסטים ומגעילים שיש. להרגיש חרא עם כל דקה שאני שם. ואז לחזור מהגהינום הזה, ולראות דוקטור הו, והרבה מאוד דוקטור הו
יום שישי: שוק בבוקר. D: ואז לא יודעת, אבל בטח גם אז אני אמשיך לראות דוקטור הוXD
יום שבת: לישון, לראות דוקטור הו? XD וטורצ'ווד
אוו גאד, זה ממש נוראי שאני כל הזמן רואה דוקטור הו . XDDD אבל זה מושלם . וזה מדהים . ואני מאוהבת
ויש לי את עונה 5 בHD בחינם, אז אני חייבת לסיים כבר את עונה 3 ו4 !