תכנון שבועי

ריהותם

New member
../images/Emo102.gifתכנון שבועי

יום ראשון: יום שני: יום שלישי: יום רביעי: יום חמישי: יום שישי: יום שבת:

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifמתכננת!

יום ראשון: לנוח בבית, לראות כמה שיותר צווארון לבן להקדיש שעתיים שלוש כדי להדפיס עוד פיקים לקובץ שלי...
יום שני: טבריה, לקנות דברים לבצפר
יום שלישי: עבודה
יום רביעי: יום אחרון לחופש! להכין את הדברים לבצפר בתיק...
יום חמישי: בצפר
לראות סופסוף את כל החברים!
יום שישי: עבודה
יום שבת: אולי עבודה, אולי לא. עוד לא קיבלתי את הימים שלי...

ריהותם

New member
../images/Emo222.gifמתכננת

יום ראשון:עבודה,לארוז
יום שני:עבודה,להיפגש עם חברה,דברים אחרונים לטיסה
יום שלישי והלאה לשבוע זה: ברצלונה!

../images/Emo13.gifתכנון שבועי

יום ראשון: מפגש של גליי בתל אביב וקניות בעזריאלי יום שני: קניות לבית ספר עם אמא ו... כמובן איך אפשר בלי מסע קניות חחחחחח ? אולי בערב להופעה של הדג נחש בנתניה יום שישי: יש דיבורים על סחנה יום רביעי: יום אחרון לחופש ללללללללאאאאא !!!! יום חמישי:יום ראשון ללימודים "/ תזכורת: לתפוס מקום מאחורה. יום שישי: יום שני ללימודים אבללל יש סיכוי שהולכת לארוחת בוקר עם אחותי במקום ! :) יום שבת: חופש שווווווב !! אהאאהה כיפוש XD

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאיזה חופש! ליום אחת את קוראת חופש?!

חה! ואני לא לומדת בשישי! ואתן כן! חה חה חה! אוי זה כזה כיף במהלך השנה לראות את כל העירוניות כותבות שבשישי יש להן לימודים ולי לא

חחחחחח ציניות !

אני לא עירונית ! אני גרה בכפר יונה :) וכן יש לי בית ספר מעפןן !!!!! זה ידוע כבר :(

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמתכננת ):

יום ראשון: ~עבר אבל שיהיה~ התעוררתי וגיליתי שסבתא שלי בבית חולים |: ( מסתבר שהיא הלכה לבית חולים כי היא סתם הרגישה לא טוב לפני כמה זמן, ושלחו אותה לבדיקה, ואמרו לה שהיא עוברת אירוע מוחי עכשיו, אבל היא כאילו בסדר גמור (טפו טפו!), אבל הם החליטו להשאיר אותה שם בנתיים, כי הם עוד לא בטוחים אם זה ההתחלה, האמצע או הסוף. :S ) אז הייתי אצלה עד עכשיו... ועכשיו אני עומדת לעלות תמונות מברצלונה לפייסבוק באיחור של שבוע!!! D: ~ העצלות הורגת
~ ואח"כ אני הולכת לבת דודה שלי לראות סרט D:
ואז אני הולכת לראות דוקטור הו
*~*
יום שני: להתעורר מוקדם, ללכת לעשות בייביסיטר על 3 בנות בפארק, אנחנו הולכות לראות הופעה של רינת (מרינת ויויו!
) אואו, אני כ"כ מאגניבה שזה לא מפה בכלל! D:
ואח"כ או שאני הולכת לקנות ציוד לבצפר :)X) או שאני אראה דוקטור הו, או שאני אעשה את העבודות במתמטיקה/כימיה שלי. ~שעדיין לא התחלתי~ XD
יום שלישי: ללכת לבצפר ב10:40 בבוקר (חולי נפש, פסיכים, טיפשים! שונאת אותתתתתתם!O:) לשיחה אישית עם המחנכת
נראה לי אני פשוט אגיד להם שאין לי איך לבוא ואני אמשיך בשינה היפה שלי
ואולי אני אקנה עוד שטויות לבצפר .:S
יום רביעי: להיות בבית . לא לצאת . לבכות . לראות דוקטור הו . לבכות עוד קצת . אני לא רוצה שהחופש הזה יגמר!!#!@$@##@!@##@@!@#
יום חמישי: לחזור למקום הכי דוחה בעולם. לראות את האנשים הכי צבועים, ואגואיסטים ומגעילים שיש. להרגיש חרא עם כל דקה שאני שם. ואז לחזור מהגהינום הזה, ולראות דוקטור הו, והרבה מאוד דוקטור הו
יום שישי: שוק בבוקר. D: ואז לא יודעת, אבל בטח גם אז אני אמשיך לראות דוקטור הוXD
יום שבת: לישון, לראות דוקטור הו? XD וטורצ'ווד
אוו גאד, זה ממש נוראי שאני כל הזמן רואה דוקטור הו . XDDD אבל זה מושלם . וזה מדהים . ואני מאוהבת
ויש לי את עונה 5 בHD בחינם, אז אני חייבת לסיים כבר את עונה 3 ו4 !

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאין לך מושג כמה תתגעגעי

תנצלי כל שנייה במוסד הזה,באמת שבסוף את מסתכלת ורואה כמה כיף היה לך שם,בית ספר זה כיף!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני לא חושבת שזה יקרה, ../images/Emo122.gif

תראי, הבעיה שלי היא לא בלימודים (כאילו אני כן שונאת ללמוד וזה, אבל עדייןXD) יש לי בעיה עם האנשים שבבית ספר, המנהלת, המחנכת, המורים המקצועיים, הילדים. הם גועל נפש של אנשים, ואני כבר לא יכולה לחכות ליום שאני אעזוב את הבית ספר הזה. *~* אני לא אחפור לך עכשיו, אבל לי ממש לא כיף בבצפר, זה המקום שגורם לי להרגיש הכי חסרת ביטחון והכי חרא עם עצמי בעולם. אבל שיהיה .

Serena16

New member
מבינה את העניין של החוסר ביטחון

והמורים המעצבנים
אבל אני בטוחה שאני אתגעגע לבית ספר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלמה יש להתגעגע? ../images/Emo122.gif

כאילו אני חושבת שאם אני אתגעגע למשהו זה לחברות שלי. זהו. אבל אם באמת אכפת לי מהן אני אעשה הכל בשביל לשמור קשרים שלא יהיה זמן להתגעגע. אזXD

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifמתי תבואי ללמוד בבצפר שלי, איפה

שהמורים נחמדים והילדים אדירים? (לפחות חלק מהם
)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחח אבל את גרה כ"כ רחוק XD

ואין מה לעשות שם.XD למרות שאני את וניצ ביחד זה יכול להיות שילוב ממש משעשע שעושה המון רעש!

למעלה