HAPPY BIRTHDAY

BlueBubble

New member
../images/Emo102.gif HAPPY BIRTHDAY../images/Emo65.gif

אני בספק אם מישהו מכם לא יודע אך היום הוא יום הולדתו של פרינס חידה: בן כמה פרינס ??

HeartBreaker

New member
מה פתאום...

דבר ראשון....ברור שזכרנו!!!(אני לפחות) דבר שני....הוא בן 5 לא בן שש כי הוא נולד ב97...(בשעה אחד ושבע דקות...) ודבר שלישי....מזל טוב

Speechless

New member
מזל טוב! פרינס ג´וניור המלאכון :)

- אל תשפוט את המעריצים סתם חבר!@ בטח שאנחנו זוכרים שלבן הקטן של מייקי יש יום הולדת היום - 13.2.02!!! מזל טוב ליום הולדתו - 6 . שנה הבאה עולה לנו לכיתה א´ :). אני מאחלת לפרינס ג´וניור היקר (הבן של מייקל ג´קסון) שיהיה כל הזמן רק בריא!!! חזק! שמח! שלעולם לא ישכח מהיום הזה! שיגדל בביטחה ובלי פרשיות מסריחות של העיתנאות! שיהיו לו רק חיוכים ביום הזה :) :) :) ובכלל כל הזמן! יש לך אבא נהדר שם ששומר עלייך! אנחנו אוהבים מאוד את אבא שלך! אז אין ספק שאתה מאושר עם אבא כמו מייקל ג´קסון :) H A P P Y - B I R T H D A Y

AS2000

New member
מזל טוב

מזל טוב לפרינס אני רק מקווה בשבילו ילדות מאושרת לא כמו שאבא שלו עבר ( מייקל כבר אמר שהילדות שלו לא הייתה קלה ) ומקווה מאוד שהוא לא יהיה מנותק מהעולם וילמד יחד עם ילדים בני גילו כמו שמייקל ציין פעם בראיון שבו הוא אמר שהוא מעדיף ששני הילדים שלו ילמדו עם מורים פרטיים ולא בבית ספר רגיל כמו כל ילד .

Speechless

New member
צודקים הוא בן 5 פרינס הקטן :)

הנה החישוב - 97- 0 98- 1 99- 2 00- 3 01- 4 02- 5 פרינס בן 5 :). מייקל מביא אותו לבית ספר מיוחד עם ילדים מפורסמים! מה אתה דואג! או שאת הילדים הוא מביא אליו הביתה כדי שלפרינס תהיה ח´ברה ! וגם לפאריס!

BlueBubble

New member
מצחיקה../images/Emo9.gif

יפית, יש לך תמונות מעודכנות של פרינס ופריס?? אם כן תוכלי בבקשה לשלוח לי.... פ ל י ז אה כן רציתי גם לבקש את רשותך, לפרסם את התמונות באתר של מעריץ..

למעלה