פלייליסט פטריוטי במיוחד

ליבית1

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo116.gif../images/Emo165.gifפלייליסט פטריוטי במיוחד

יום העצמאות בפתח ולפניכם הפלייליסט הישראלי עם הנימה הפטריוטית שהכנתי להשבוע. מכיוון שאני לא יודעת איך להעלות לכם אותו, אני רק יכולה להגיד שבכל תכנת שיתוף קבצים אפשר למצוא את גרסאות הרמיקס שבהן השתמשתי. הכרזת העצמאות רמיקס קרנבל בנחל רק בישראל בוא לריו פרחים בקנה שיר סתיו ישנן בנות כשאלוהים אמר בפעם הראשונה משב רוח אין מקום אחר תמיד עולה המנגינה שיר המנגל אין לי ארץ אחרת ירושלים של זהב כי האדם עץ השדה חג שמחחחחח

אני יודע שיש כמה שמחכים ל"גן השיקמים" :)

אם אנחנו כבר בעניני חורשות עצים וכאלו... מענין אותי מי עוד קם בבוקר ומחליט שהוא יעשה רימיקס ניויורק האוס לחורשת האקליפטוס. אני מוכרח להודות שעבורי זה קצת קשה לעיכול. אולי הזדקנתי :) סימן שאתה קשיש שאתה קשיש, עוד יום סתווי אדיש עוד יום סתווי אדיש סימן שאתהההה קשייייייייששששששששששש

Tami661

New member
נשמהההה... חורשת האקליפטוס בגירסה הזו

של אישתר - זה לא רמיקס... זה תרמורמיקס
אני מאוד אוהבת
אבל זה בסדר... כולנו נגיע בסוף לגיל שלך

מגן רן

New member
כאחד שכמעט לעולם לא משלב ישראלי בשיעורים...

ולמרות שאני לא סובל את השיר בביצוע המקורי, זה אחד הקטעים שאני מחפש זמן רב! אהבתי מאוד! תודה!

ליתר בטחון הקשבתי שוב

אמרתי לעצמי שאולי בעבודה זה נשמע אחרת עדיין חשתי צמרמורת והתכווצות אבל מצד שני אני דווקא כן אוהב את הביצוע המקורי... :)

אבישג7

New member
דווקא בניגוד לשאר ימות השנה,היום בשיעור

לא היה את השיר המדובר...
אבל...
היה את השיר הזה! <כן,כן,, בגירסה הזו.. ומי שנכנס ללינק.. באחריותו בלבד.
.>

joz7

New member
חורשת האקליפטוס

רמיקס מעולה!! תנסו את יום מעונן של היי פייב קימיקס מגניב עם קצב טוב!! חג עצמאות שמח :)

daykal

New member
../images/Emo104.gifנשמע מעניין במיוחד

ומהנה מאוד מקווה שיהיה מקום ביום רביעי ואני אוכל להנות ממנו שיהיה לך סופ"ש מהנה וחג שמח

gin11

New member
מיקס "עצמאות 2010" מאת צמד Y

היי לכולם , ותמי ... אני כאן :) 3מד Y יישמח לשתף אתכם במיקס המיוחד שלנו ... מקווה שעוד הלילה - תהיה עליו ברכת "שהחיינו" ... רובו מבוסס על העכשיו מועט על העבר .. תוך שילוב קטעים מרגשים - שיזכירו לנו ש" אנו ישראלים" נשתמע

gin11

New member
אחרת איך הייתי מושכת אותך לקרא?! ../images/Emo6.gif

נכנסת - ונכווית :) בגילי- אין גמילה .. :)

Tami661

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאת רואה? גם אני כאן../images/Emo8.gif

עדיין... יאללללה... אז עבר הלילה והוא לא עלה, אני מקווה שבמהלך היום תספיקו לעלות אותו כי באמת בא לי קצת להתרגש (לפני שה
שלי מתאבן לנצח)

gin11

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifוהנה אנ שוב

אז עבר הלילה .. וכבר שעתיים מנסה להעלות את הקובץ ... אז אם חשקה נפשך להתרגש - יום שלישי ב9.30 .... יאללה בואי .לפני המנגלים והזלילה .... " טעם של עוד בבונקר " תכף אראה ... מה אפשר לעשות על מנת לזרז את ההעלאה .... איזה יאוש זה .

למעלה