התפקדות חודש מאי!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDDDDDD

האמ קודם כל תודה. ודבר שני , אני יודעת שאני חולה. אפילו היום כתבתי דני ו'3>' על היד
אבל זה זמני. פשוט בגלל הכיעור יתר שלהם . ואיך שדני נראה בFIL , אז אני חושבת שהוא סקסי. אבל ברגע שדאגי יחזור אל הפסים , וגם טומי ... אז אני ישנא אותו עוד הפעםם

D:

שם:לילך. תאריך לידה:13.1 גיל:14 מיקום בארץ:עיירה נידחת. דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):[email protected] טוויטר- lilac_k משהו טוב שקרה בחודש אפריל:המחנכת שלי סופסוף השריצה. משהו רע שקרה בחודש אפריל:הפלאפון שלי נדפק ואני נכשלת במ"מ. למה אתן הכי מצפות בחודש מאי:המ, שייט. שיר החודש:ארכדי גאידמק בשילוב עם ברק אובמה של התקווהXD6 אה וגם מלא של שייגעצ
תמונת החודש:נה אין לי כוח. מאחלות למדינה ליומולדת 61:משרד חינוך נורמאלי. מסר לאומה:טוויטר זה ממכר, תנסו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

sweet shir

New member
יאו השיר של התקווה 6 גאוני!! ../images/Emo6.gif

והוספתי אותך בטוויטר<:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo166.gif../images/Emo165.gifמתפקדתת ../images/Emo9.gif../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif

שם:
עמית, עמיתיק, עמיתוש D:
תאריך לידה:
19/11/1992
מיקום בארץ:
ראש העין "זוועות עלייך שמשון" XDDDD
יצירת קשר:
מסן: [email protected] פיישמוק: Amit Ti טוויטר: AmitTi
משהו טוב באפריל:
פסחחחחח DD: קראתי גם את אקליפס, וסיימתי אותו תוך 4 ימים XD אני מתגעגעת :(
משהו רע באפריל:
לא זוכרת, ואם אני לא זוכרת כנראה שהוא לא היה כ"כ גרוע D:
למה אני מצפה במאי:
למתכונות ולבגרויות :SSSSS יש לי יום רביעי מתכונת בפיזיקה, ואז מתכונת במתמטיקה (2 שאלונים) אעאעאעאעאעא
שיר החודש:
Flo rida - Right round
תמונת החודש:
באלי קרביי !!!!
מאחלת למדינה ליומולדת 61:
שיהיה שלום, שנשמיד את איראן ואת הגמד הזה ששולט עליה שאף אחד לא באמת יודע איך לכתוב את השם שלו אחמדיניניניניניניניניניניניג'אד ! XD שנזכה באירוויזיוןן למרות שאין סיכוי כי שלחו לשם את...XD ושיהיה שלום, ולתפארת מדינת ישראל DD:
מסר לאומה:
סקס סמים ורוקנרול ! זה המוטו שיצא לי בשאלון של פיישמוק...XDDD אמממ...הנה עוד אחד "אחרי הנפילה תמיד תבוא העלייה" תחייכו ותקווה "יגעת ומצאת תאמין!" שבוע טוב לכולן !! love & peace & chips XD

Little Sapir

New member
מתפקדת

שם: ספיר תאריך לידה: 10.90 גיל: 18 וחצי מיקום בארץ: מרכז דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסרים משהו טוב שקרה בחודש אפריל: חופש, חופש, חופש וקלווין. משהו רע שקרה בחודש אפריל: מנסה להדחיק. למה אתן הכי מצפות בחודש מאי: הממ שיעבור בשלום. שיר החודש: --- תמונת החודש: --- מאחלות למדינה ליומולדת 61: שיהיה טוב. מסר לאומה: ארון ג'והנסון מזכיר את איביצה.

sweet shir

New member
../images/Emo176.gif "גם אם שוב אעצום את עיניי השמש תזרח,

כולם יחיו כאן טוב גם בלעדי."
שם: שיר.
תאריך לידה: 6.11
מיקום בארץ: רעננוש
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן- [email protected] פייסבוק- Shir Golde. טוויטר- ShirG.
משהו טוב שקרה בחודש אפריל: פסח, טוויטר, נפגשתי עם אורטלי, אוו וגם עם ואריאל!, בומבמלה, יום העצמאות, טיול שנתיייייי
. אוי והיו לי כמה ציונים טובים. :)
משהו רע שקרה בחודש אפריל: להתכונן למתכונת בתנ"ך ובמתמטיקה.. אבל תנך די היה במאי כבר חח
למה אתן הכי מצפות בחודש מאי: חופשת בגרות לאנגלית?XD רציני הכל מעפן..
שיר החודש: Mad World - Adam Lambert והרבה האחים ג'ונאס, מקפליי וAAR.
תמונת החודש: קוקי.
מאחלות למדינה ליומולדת 61: שיהיה טוב.
מסר לאומה: אנערף. תלמדו למבחנים.. מקבלים ציונים טובים. XD

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifס'חמוד טוםD:

חחחחחחח משהו טוב שקרה באפריל: טוויטר?? XD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

שם: שני תאריך לידה: 15.5 גיל:12 עוד מעט!D: מיקום בארץ: ראשון דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): משהו טוב שקרה בחודש אפריל: מממ.לא יודעת משהו רע שקרה בחודש אפריל: יום הזכרון והכל למה אתן הכי מצפות בחודש מאי: יום הולדת שלי.
שיר החודש: כנסיית השכל-שום דבר לא יפגע בי,וכל השירים של בלינק ומק כרגיל D: תמונת החודש: טום
מאחלות למדינה ליומולדת 61: שיפסיקו המלחמות בה.ושגלעד יחזור הבייתה. מסר לאומה:שניצללללללללללללל!

למעלה