60שנה,60דברים טובים

../images/Emo102.gif../images/Emo165.gif../images/Emo164.gif60שנה,60דברים טובים../images/Emo166.gif

שלום לכם.. לרגל 60 שנה למדינה,החלטתי באישור של ההנהלה הכחולה בפורום לפתוח שרשור של 60 דברים שאנחנו אוהבים בישראל.. אז יאללה תתחילו ב60 דברים-כל דבר אפילו הכי קטן שיש
ועל מנת באמת לבדוק שיש 60 דברים[וחסר לכם שיש פחותאני קוראת לאליסה לטפל בכם
] אנא מספרו כל דבר שאתם רושמים
.. על מנת שיהיה יותר קל
תודה,וחג שמח!!!!!

1.גוגל ומנועי החיפוש

וואי אני בקושי כותבת,אחרי כל הבילויים של אתמול אבל קמתי מוקדם לפני רבע שעה והגיע הזמן לקום ולהתהלך בארץ
אז ..בגלל העובדה שאני צריכה לעשות כמה עבודות ליום ראשון,הדבר היחיד שחשוב כעת זה גוגל ומנועי החיפוש שמצילים חיים כל פעם מחדש
אני בטוחה שאתם מסכימים איתי

2.איך אפשר שלא לאהוב את חופי הים של א"י

קשה שלא..
אז אין כמו חוף ים עם קרחון ביד ועם מדוזזות ודגים ומצילים חתיכים
[אני לא אמרתי את זה.חח] יאללה אני מרשה לכם להמשיך אותי כי אני מדברת שטויות מרוב עייפות

4.אולי הוא נמוך אבל הוא עדין נחשב לים המלח../images/Emo70.gif

אחד המקומות המרפאים הטובים שיש בעולם,היפים,המפוארים.. אחד המקומות שאני הכי אוהבת בבית זה את ים המלח
המלצה:לנוסעים לים המלח,מלון מרידאן פשוט פשוט מושלם
חוויה רגועה כיפית ונעימה

5.בגלל תפוז,וםורום אליסה מילאנו ועוד כל מיני

פורומים שלפעמים גם עוזרים ומעבירים כמה שעות בכיף

6.בגלל חגיגות ה60

ובע"ה נזכה גם לחגיגות השביעיפם והשמונים[בתקווה שעד אז אני לא אהיה זקנה ממש.חח
] ועכשיו הבמה שלכם..

always be me mc

New member
7. האכפתיות

בישראל ללא ספק יש אכפתיות ודאגה לזולת וניתן לראות זאת בנתינת עזרה לאישה להוריד את העגלה עם תינוקה מהאוטובוס, בנתינת כסף לצדקה וכמובן שגם תרומת מוח עצם על מנת שגם האחר יוכל לחיות
אגב זה לא רק האנשים בארץ שמודעים יותר לאנשים אחרים אלו גם החברות שמודעות כמו לדוג' חברת אגד שבחלק מהאוטובוסים שלה יש מקום מיוחד לעיוורים ונכים

always be me mc

New member
8. הסאטירה וחוש ההומור הישראלי../images/Emo6.gif

אני חושבת שזה נפלא שאנחנו יודעים איך לצחוק על עצמנו, על המצב ועל הממשלה ולא נשארים שקועים ברחמים עצמיים

always be me mc

New member
11. השפה

אז נכון שיש לא מעט קללות(ויש לציין שאני שונאת את כולן), אבל בגדול השפה העברית היא שפה מאוד נחמדה, יפה(במיוחד בשירים האלו שלומדים בספרות
), ומיוחדת

always be me mc

New member
12. הדמוקרטיה

צחקו כמה שבא לכם אבל אני לא לוקחת את זה כמובן מעליו. לדעתי דמוקרטיה היא נכס לעם, היא מאפשרת לו להתבטא מבלי שירמסו אותו ואת זכויותיו ובאמת גורמת לי לפחות להרגיש חופשייה בארצי

always be me mc

New member
14. בגלל האוכל הטעים והמיוחד שיש לנו

כמו החומוס והפלאפל(תלוי איפה קונים
)
ושלי יש טעם שנמשיך? נראה לי רק שתינו אוהבות את הארץ

למעלה