אגמיסט מי אתה

../images/Emo103.gifאגמיסט מי אתה../images/Emo35.gif../images/Emo204.gif

המשחק הזה היה ממש ממזמן בפורום ומשום מה אביחי הפסיק אותו
חחחחחחחח אבל בגלל שמאז התגבשנו מלא ונוספו מלאן חדשים אני בעד לעשות את המשחק מהתחלה:) ההוראות: אני שמה פה שם של חבר\ה בפוורם ואתם שואלים אותו\ה שאלות .. אתם יכולים לגבי חייו\ה האישיים.., לגבי הלימודים וכו'.. אני מזכירה ש.. זה לא שאלות ששואלים את אותו בנאגם על אגם.., אלא על עצמו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמממממ הראשון שיהיה בראיון איתנו זהה מי עם לא הילד המסתורייי
אביחי
יאללה:]] תזרימו שאלות

ME!../images/Emo204.gif

אביחי
הייייייייי:) מה קורההה
איך בלימודיייםם
עבודההה
מה אתה הכי אוהב לעשות בזמנך הפנוי (חוץ ממחשב
) נכון שיש לך מאהבב
תספר לנו עליו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך היה להופיע במחזמר קטנטנות
אתה מתגעגע לנחש שניסה להכיש אותך:)? (נחשי
) באיזה גיל הצטרפת לתפוז
תכתוב פה ציטוט שלך מהשנה הראשונה שלך בתפוז
(שתבינו כמה הוא התבגר מאז
) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון שאתה אוהב להיות רע:)? ונכון שאפחד לא צריך להתבייש ממך פה? נכון שמגיע לך להיות מנהל
(*אהמממ*) מתי הפעם האחרונה שדיברת עם פצפצית
זהו:)

אביחי 33

New member
:}

הייייייייי:) היי מה קורההה הכל טוב:] איך בלימודיייםם קשה
עבודההה אחלה
מה אתה הכי אוהב לעשות בזמנך הפנוי (חוץ ממחשב)אמממממ לשחק כדורסל נכון שיש לך מאהבבסתמי מפגרת
תספר לנו עליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מע* איך היה להופיע במחזמר קטנטנות אחלה.:] ממש מרגש
אתה מתגעגע לנחש שניסה להכיש אותך:)?זה מוגלי ימטומטמת
(נחשי) באיזה גיל הצטרפת לתפוז משהו לפני שנתיים,גיל 14 בערך.+- תכתוב פה ציטוט שלך מהשנה הראשונה שלך בתפוז(שתבינו כמה הוא התבגר מאז) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "שהייתי קטן אמרו לי שאני דומה ליהודה לוי" כמה מטומטמם
נכון שאתה אוהב להיות רע:)?מאוד
ונכון שאפחד לא צריך להתבייש ממך פה?נ=כ=ו=ן וזה הזמן להגיד לכל מי שכאן ומפחד ממני
א=נ=י ל=א מ=פ=ל=צ=ת(רק להדס
) אתם מוזמנים להוסיף אותי למסנ,לדבר וכו'.
אל תפחדו,אני עדיין לא סלב
נכון שמגיע לך להיות מנהל (*אהמממ*)?מע מתי הפעם האחרונה שדיברת עם פצפצית?אמממ לפני שבועיים ככה. זהו:)היי

יקיר15

New member
וואיי אני אפעם לא ידעתי שהיית

במחזמרר קטנטנותתת
איך נכנסת למחזמר ?

למעלה