אוקיי סיממתי!!! חדשה

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאוקיי סיממתי!!! חדשה../images/Emo8.gif

טוב לא עמדתי בזה ועשיתי מרתון של כל העונה השנייה (למרות שיש לי 4 מבחנים שבוע הבא, כל הכבוד לי
) אבל סוף סוף השלמתי פעריםםםם ואני יכולה להצטרף לפורום ולדבר עם עוד אנשים על הסדרה הזאת בלי לחשוש מספויילרים#%#@%!
. אז אני אור, 17. :) אני פעילה בעיקר בפורום דמדומים ומנהלת את פורום HIMYM אם מישהו מזהה :) וזה נראה לי די מובן מאליו להגיד אבל אני מאוהבת בדיימון. בלתי אנושי להראות ככה!!!!
שאלה - אנשים פה קראו את הספרים? הם כמו הסדרה? שווה לקרוא?=) והשבוע אין פרק?! התרגלתי לקבל לפחות פרק אחד ביום, ופחדתי מהעובדה שעכשיו אני אצטרך לראות רק פרק בשבוע, אבל דווקא עכשיו הם נכנסים לפגרה?! WTF

מותק!!! ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

וואו מתחיל להיות פה מצב שכמעט אותם אנשים נמצאים בשני הפורומים
תהני
מסכימה לגבי דיימון

בובה! וולקאם ../images/Emo3.gif

פורום דמדומים משתלט... Muhahahaha! סתם
גם לי היה קשה לעבור משלב צמצום הפערים, בו ראיתי פרק או שניים ביום, לשלב הקצב של ארצות הברית... אבל מתרגלים בסוף! ובקשר לספרים, לא מעט אנשים ענו לי על זה כאן לא מזמן, והדעות חלוקות. אם כי כולם אומרים שהספירים שונים לחלוטין מהסדרה.. אולי אמצא לך את השרשור אחר כך אם אצליח.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאוקיי אם הם שונים מהסדרה זה כבר

טוב :) אני אקרא אותם אחרי הרשימה הארוכה של ספרים שיש לי
. ותודה בנות! וואו באמת יש כאן הרבה בנות מהפורום, חחחח.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאה ושאלונת ../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

למה לעזאזל הם שמו את האבן ירח עם קת'רין?!

../images/Emo58.gif

אני חושבת שבגלל שהיא סגורה שם בקבר הזה ואף ערפד לא יכנס לשם..בגלל שהוא לא יכול לצאת מישם..ואם האבן סגורה שם איתה אז אי אפשר להסיר את הקללה

כלילו SH

New member
אבל ../images/Emo58.gif

אלייז'ה יכול להכריח בן אדם לקחת אותה... רק ערפדים לא יכולים לצאת משם
או שהמכשף הזה ירחיף אותה החוצה, וזה גם יותר הגיוני כי אם מישהו יכנס קת'רין תהרוג אותו. לדעתי הם יצליחו בסוף לבטל את הקללה... ליודעת איך

../images/Emo60.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כמו שכבר אמרו..שוב פגשה(לצערנו הרב
) הסדרה תשוב ב2.12 אאל"ט..

היי אור

באוי אני אכין אות דבר ראשון הולך להיות גם הפסקה של חודשיים חברה של שדיברה עם יה סיפרה לי (כן נשמע מסובך XD) מצאי וכני ארשמוד מעסיקה ( ממליצה אבודים) תפסדידי כמה פרקים ואז תגיעי למצב שארואה ברצף פרקים

למעלה