איפה הם יהיו

angel enamorado

New member
../images/Emo103.gif איפה הם יהיו../images/Emo35.gif

משחק שלקוח מפורום מגרש ביתי אם אני לא טועה,שנלקח מפורום האנטומיה של גריי. איפה הם יהיו בעוד 5-10 עונות? [למרות שאין עוד.. דמיוון וזה] כל פעם דמות אחרת.. והפעם מי אם לא... ראין אטווד

sukrazit

New member
טוב מנסה..

יימצא חברה בניופורט תהיה לו בת בשם סמנתה :) והוא יהיה בקשר עם אמא שלו שתבוא לבקר מדי פעם.

ronronv

New member
ראיין

נשאר עם תסביך מריסה ובזמן שקייטלין גודלת \דומה יותר ויותר למריסה מפתח שקר איתה ועובד כארכיטקט מצליח בחרה גדולה או משהו כזה

תמריקי

New member
ראין..

עובד כארכיטקט מצליח,מאמץ 3 ילדים עם בעיות,מתחתן עם טילור ואז מתגלה במריסה לא באמת מתה... ~דרמה~

West Doll

New member
אני../images/Emo9.gif

לדעתי ריאן יהיה נשוי לטיילור והוא כמובן יהיה ארכיטקט ויהיה להם בית מגניב כזה וגדול
ותהיה להם ילדה קטנה שקוראים לה...מריסה
וואי אני גרועה

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifאהבתי../images/Emo132.gif

אני לא אכתוב משלי כי התחזיות שלי דומות לזה של West doll

hadi13

New member
אני

ריאן מכיר רקדנית בלט והוא מתאהב בה ובריקוד ,הוא הולך לנולד לרקוד וזוכה. איזה גרוע!

אני...

ריאן יגיע לישראל ויתחתן איתי!! סתם חחח ריאן וטיילור יסעו באוטו ואז הקוריאני הזה מהמסעדה שהיה חבר של טיילור יתעצבן כי הם ירצו להתחתן ואז הוא ינסה לפגוע בהם כמו שוולצ'ק עשה ואז טיילור תמות ואזז ריאן כבר יקבל התמוטטות עצבים ויתאבד... סוף עצוב...

blicgirl

New member
ריאן יתגלה כבן האמיתי של קירסטן

וסנדי..וסת יכאב משיברון לב עצום..ויעזוב לתמיד/יתאבד

blicgirl

New member
או ש.

סאמר תטבע יום אחד,כתוצאה מהשתכרות, היא תרגיש שהעולם מתאכזר אליה..כתוצאה מכך היא תשכח הכול..היא תתאהב בריאן,שנשוי לטיילור בנתיים,סת יעשה כול דבר כדי להחזיר אותה אליו.. סאמר תנסה הכול עד שיום אחד,סת הולך לגלוש לבד,עם כל הצער והכאב,למרות שנודע בתחזית שעתידים להגיע גלים גבוהים באותו יום פתאום מגיע ממקום מסויים גל ענק..הגל עומד להדוף את סת..הכול מתרחש ביום מעונן וקשה, מול סאמר. סאמר נזכרת בפלאשבק של המוות של מריסה,ונזכרת בהכול,היא מנסה להזעיק עזרה,הגל סוחף את סת בהדף לחוף, סאמר מושכת את סת לחוף,ואומרת לו שהיא אוהבת אותו,ושהיא מצטערת,הוא אומר לה בשקט שהוא אוהב אותה גם,אך לפני שהוא נותן לה נשיקה..המים מושכים את שניהם לתוך הים,בסוף מאבק קשה מאוד סנדי מציל את שניהם..עד שמשום מקום מגיעה ירייה,היא פוגעת בסנדי,שנופל אל תוך המים,ונסחף.סנדי מצליח לצאת בסופו של דבר מהייריה,ובסוף מגלים שהיורה הוא קרטר. בלע/: חפרתי

למעלה