אני מזכיר לכם...

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifאני מזכיר לכם...

מחר ישדרו את החלק השלישי של ההופעה בבארבי כולם להקליט... סתאם
תרגעו
אין כלום
מה שיש ביום ראשון זה שיחה עם המוניקות בוידיאו צ'ט של וואלה ואח"כ שיחה איתם בפורום מוזיקה ישראלית בוואלה אם אני לא טועה... מישהו שיודע מה זה ואיך נכנסים לוידיאו צ'ט של וואלה אז שיסביר בפורום כי אני לא היחידי שלא יודע...

Just Adi

New member
של"ק ../images/Emo80.gif

ההופעה בנווה מונסון התבטלה או נדחתה חן, תשנה את זה בלוח אירועים ומה עם הסיפור של יהלי??? למה אתה לא מכניס אותו למאמרים?

מממ.... ../images/Emo168.gif

התחלתי להלקיד אותו, וכשסיימתי, היה משהו כמו שעתיים.., פתאום הייתה לנו הפסקת חשמל.....................
וסמיון לפי מה שאי יודע הוידאו צ'אט הוא ב-5....

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifלא, אני יודע מה אני אומר../images/Emo70.gif

השיחה בוידיאו צ'ט תתחיל בשבע ואח"כ הם יהיו בפורום רוק ישראלי בוואלה. הוכחה כאן

איפה???

נכנסתי לואלה ולא כתוב כלום על זה.... וכשאני נכנסת לצ'אט זה כותב לי מלא הודעות שגיעה......

../images/Emo2.gifסלחו לי..../images/Emo4.gif

אבל לדעתי לא היה בכלל משהו בוידיו צ'אט רואים שלא היה להם סבלנות והם עשו סתם צחוק ... נ.ב מי שלא היה ביודיו צ'אט לא הפסיד כלום... ולמי שיש וידיו והוא ממש ממש ממש נחמד ויש לו יצפן בקיצור מי שיכול להקליט ואיך שהוא להביא לי אני מאוד אשמח..

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifהם התחילו להשתגע../images/Emo70.gif

פיטר אפילו הוריד את התחתונים שלו והראה למצלמה את התחת שלו בעעע
חוץ מזה באמת היה משעמם והם היו משועממים והתחילו לענות על שטויות ולא ענו על שאלות רציניות. הם אמורים להיות היום ביצפאן אולי אני אקליט - אני לא מבטיח! השיחה בפורו הייתה קצת יותר מעניינת והם חזרו לשפיותם אבל לא הספיקו לענות על הרבה שאלות. זהו נראה לי. לסיכום - הייתי צריך להמשיך לישון...

באמת לא היה משהו...

יותר מדי בלאגן וחוסר סבלנות. רותם-הפסדת את התחת של פיטר. עכשיו אני ממש ממש רוצה חולצה חתומה!!

Dracos Love

New member
איכססס איזה תחת מגעיל../images/Emo108.gif

אבל הם ענו על שאלה אחת שלי ^_^^^^ לא זוכרת איזו.. רשמתי מלא
ומישהו שם אמר שהם עושים פרסומת חינם לקוקה קולה בגלל שהיה בקבוק חצי ריק על השולחן
לא היה משהו, והם ענו על שאלות מטומטמות (הם בחרו את השאלה הכי מטומטמת ששאלתי)
בכל מקרה, יהלי כל הזמן צייר ציורים מצחיקים והראה אותם למצלמה
הוא צייר את התחת שלו, ואת אלדד עם הכלב שלו
היה מצחיק

למעלה