גמדים וענקים

../images/Emo103.gifגמדים וענקים

חשבתי לערוך את המשחק הזה בפורום היבש שלנו...אז למי שלא מכיר: אתם שולחים לי מסר(כל מי שרוצה להשתתף) וכותב לי שהוא מעוניין(או למי שיש את האיסי שלי שיגיד באיסי זה גם אפשרי-למי שאין האיסי בכרטיס שלי+המסן). אז ככה..אני מחלקת אתכם למצב כזה:(לדוגמא!!)ליבי הענק אלינה הגמד...אז ליבי אמורה לתת מתנה לאלינה(המתנה תעבור דרכי-כדי שאלינה תוכל לגלות לבד עם ניחושים מי הענק שלה) המתנה היא וירטואלית נגיד: כרטיס ברכה,לוגו,כל דבר אחר,תפעילו את הדמיון קצת חח.. ואלינה כאילו נגיד גם ענק אבל של גמד אחר...ככה שזה יוצר גלגל שכולם משתתפים וצריכים לגלות מי הגמד שלהם.....משחק מגניב לדעתי...שמרו על סודיות ובלי רמזים!!כולנו נבחר את המתנה הכי יפה ביחד,המתנה המנצחת. איך משחקים דבר ראשון שולחים אלי מסר עם המילה: "אני מעוניין להשתתף" אחר כך תקבלו מסר בחזרה(כשתתחיל התחרות) עם הניק שאליו אתם אמורים להכין את המתנה. אחר כך מכינים את המתנה כמובן ושולחים אותה אלי!!!אלי בלבד!!ככה תשמר סודיות.... ואחר כך נפעיל בפורום את הפעילות שצריך לנחש מי הגמד שלך...אני יעלה את היצירות לפורום ואתם תבחרו.... חשוב נורא: לשמור על סודיות,עד סוף המשחק לא לגלות מי הגמד שלך....את המתנות לא לשלוח לגמד אלא לשלוח אלי ואני ישלח לו(שוב,סודיות)... יאלה מי שמעוניין לשחק שישלח לי מסר!!!משחק מגניב..תשתתפו ..כמה שיותר אז זה יותר טוב...והכי חשוב,אל תשברו את השרשרת מתנות...

אגב

אל תשלחו לי גם במסר את מי בא לכם לגמד כי ככה זה לא ילך כמו שאני רוצה..הקטע פה הוא להכיר גם אחד את השני

למעלה