דוכן אנימה בראשון 5 [?] 3=

dndboy

New member
../images/Emo103.gifדוכן אנימה בראשון 5 [?] 3=

בימים רביעי וחמישי ה 11 ו 12 לחודש יתקיים הדוכן בשער ראשון , שהוא התחנה המרכזית החדשה , בראשון לציון ברחוב גולדה מאיר 1 . הדוכן יתקיים ליד מקדונלד'ס באיזור האוכל . חלק מהפריטים החדשים ביותר ניתן לראות באתר בנוסף המבצעים התעדכנו: הצעצועים של נארוטו ובליץ' שעלו חמישים ש"ח במבצע - אחד ב 30 ש"ח , שלושה ב 60 ש"ח. מחזיקי המפתחות של נרוטו מהסט ויוה ויוה במבצע : אחד בעשרים ש"ח וארבעה בשישים ש"ח [המחזיקים מתאימים גם כסטרפים לפלאפונים]. שרשראות של נארוטו אחת ב 40 ש"ח , ושתיים בשישים ש"ח בלבד! דמויות של סקורה ב 20 ש"ח לאחת ובחמישים ש"ח לשלוש בלבד! הפלאשים של נרוטו במאה ש"ח לאחד ופוסטר מתנה ^^ בנוסף מתנות על כל קניה מעל 140 ש"ח ומתנות מיוחדות על כל קניה מעל 250 ש"ח

manguy

New member
והגיעו שני משלוחי ענק ...

הנה רשימה חלקית : - נרוטו Dx וססקה Dx ( צעצועים עם זרועות וחלקים להחלפה , מוצלחים מאוד ) . - קונאים שוריקנים ומגיני מצח ממתכת . - הפלאשים החדשים של Bleach . - הצעצועים של Ragnarok Online . - דמויות של Street Fighter . - פריטי קוספליי חדשים של נרוטו ו Bleach . - לוחות שנה של 2006 של Bleach / Naruto / Fma / Hellsing / Samurai Champloo . - סטרפים מדהימים לפלאפון של Kingdom Hearts וספר האומנות של המשחק . - ספרי אומנות של Final Fantasy 8 , 9 , 10 , X2 . - ספר האומנות של D N Angel - Neutral וספר האומנות החדש של X . - ספר האומנות של Trigun וצעצועים של Trigun Maximum . - פוסטרים ומגילות של Death Note . - מבחר עצום של פריטים של Fma / Tusabasa Chronicles / Cowboy Bebop / Bleach / InuYasha / Wolf's Rain ו Tenjo Tenge . ביי , גיא .

manguy

New member
אני אנסה לפרט

- פוסטרים עולים 25 ש"ח לאחד , שניים ב 40 ש"ח ו 5 ב 75 ש"ח . - מגילות קיר עולות 70 ש"ח לאחת ו 120 ש"ח לשתיים . - מחזיקי מפתחות עולים בין 15 ש"ח ל 25 ש"ח ברוב המקרים ( פרט למיוחדים ) , סטרפים לפלאפון עולים מעט יותר . - ספרי אומנות עולים החל מ 50 ש"ח ( במבצעים על המלאי של שנה שעברה , יש כמה מציאות אפילו מסדרות כמו נרוטו ו Fma ) - דמויות עולות החל מ 20 ש"ח לדמויות במבצע ורוב הסטים עולים בסביבות ה 50 / 60 ש"ח לדמויות המפורטות יותר . אני מצרף גם לינק לחלק של המבצעים באתר , יש שם כמה וכמה דילים ממש שווים . אם יש שאלות לגבי פריטים מסויימים אפשר גם לפנות אלי בפרטי . תודה , גיא .

manguy

New member
של Kon עולה 100 במבצע

שאר ארבעת הסוגים עולים 120 ש"ח .

dark max

New member
:| ../images/Emo11.gif

מי רוצה לקנות איתי...? או לתרום לי כסף...? או לקנות לי ליומולדת/פורים? [אני בעד האפשרות השלישית, אלא אם אתם מתכננים לקנות לי נשק P: ]

manguy

New member
צעצועים של Ragnarok Online ^^

הנה עוד תמונות לבלבל אתכם עוד קצת ...

Hinamori

New member
המ המ המ המ

התמונות באתר לא עולות לי ... אתה יכול לצרף לפה את הפריטי קוספליי של בליץ' ? ^^;

למעלה