דוכן האנימה מנגה בראשון ^^

dndboy

New member
../images/Emo103.gifדוכן האנימה מנגה בראשון ^^

ביום חמישי ה 15 לפברואר יתקיים הדוכן בראשון לציון , בשער ראשון שהוא התחנה המרכזית החדשה ברחוב גולדה מאיר 1 הדוכן מתקיים ליד מקדונלד'ס ברחבת האוכל מ 12:00 ועד 19:30 בעקבות ההצלחה שבוע סוכריות יפניות נמשך גם השבוע כל קונה בדוכן יקבל מתנה סוכריות יפניות לבחירתו
מוצרים חדשים! הצעצועים החדשים והנדירים של Tekken 5 . Sukisho Art Book / Angel Sanctuary Art Book / Gits Art Book / Negima Art Book / Fruits Basket Art Book / D N Angel Art Book / Air Art Book / My Hime - 3 Art Books / Fma Art Book / Naruto Art Book / R G Veda Double Art Book / Tenjo Tenge Art Book / מבצעים הצעצועים של נארוטו ובליץ' שעלו חמישים ש"ח במבצע - אחד ב 30 ש"ח , שלושה ב 60 ש"ח מחזיקי המפתחות של נארוטו מהסט ויוה ויוה במבצע אחד בעשרים ש"ח וארבעה בשישים ש"ח , המחזיקים מתאימים גם כסטרפים לפלאפונים שרשראות של נארוטו אחת ב 40 ש"ח , ושתיים בשישים ש"ח בלבד דמויות של סקורה ב 20 ש"ח לאחת ובחמישים ש"ח לשלוש בלבד הפלאשים של נארוטו במאה ש"ח לאחד ופוסטר מתנה בנוסף מתנות על כל קניה מעל 140 שח ומתנות מיוחדות על כל קניה מעל 250 שח את כל המוצרים שבמבצע ניתן לראות כאן ואת כל שאר המוצרים ניתן לראות באתר וסתם תמונות מהדוכן אפשר לראות פה ^^

Sakai Shana

New member
תשכנעי אמא.

[וגם ביום ראשון אני בת"א אז היא בכלל לא תסכים.] ]:

BlackEyedSpirit

New member
יאי *-*

קניתי *-* קניתי בד של סאקורה *-* ובובות של הימה, ביאקויה ורוקיה ^_^ ותיליון של סאקורה *-* ופוסטר איצ'ירוקיה *-* אוי אני כ"כ סוגדת.

../images/Emo204.gifראיתי את עדי!!!!

טוב, אז הגעתי לדוכן ^^ היום היה לי ממש מעייף אחרי שנסעתי מגב"ש, לרכב צפון, לחיפה, לרכבת צפון, לראשון, והביתה X_X וכל זה כשאני חולה >: ועכשיו אני מרגישה סמרטוט X_O בכולופן, פגשתי את עדי והיה כ"כ כיף ^_^ זה כיף לעשות דיונים עמוקים על בליץ' ^^ וגיליתי שאני והיא אוהבות אותו הדבר בעלילה של בליץ' (חוץ מאיצ'יגו XD) והיה נחמד D: גם קורל היתה, וחיבקה את כולם, ואני לא יכולתי לחבק אותם ;.; עד שהגיעה רייבן שפיצתה אותי עם הרבה חיבוקים ^_^ כ"כ כיף לחבק אותה! O: וגם את עדי, אבל את גבוהה ^^" טוב, אז פגשנו גם את המישהו עם הקוביות ליד הניק (זיכרון-שמות-זבל X_X) ואת חן ועוד אנשים ^^ וגם את הקנטאור, את זה אני כן זוכרת XD אז עכשיו אני אפרסם לכם כמה ציורים שצוירו במהלך היום המשעשע הזה ראשון: השיקאי של אונוהנה (ככה כותבים אותה? OO") בצד אפשר לראות עין. נחשו של מי? XD

../images/Emo204.gif|ממשיכה|

טוב, האינטרנט עשה לי בעיות אז אני ממשיכה בדיליי.... עכשיו תראו אינואה צ'יבית עם לחם ענקי ^^ וגם מאי צ'יבית

../images/Emo204.gifוסתם קשקושים XD

אפשר לראות וולברין שנראה כמו באטמן, יש שם אלמו, ביג בירד, עוגיפלצת, פיל, כלב, שבי, וכובע גאיאני

ShuNka

New member
לא ראיתי אף אחד ;~;

נדמה לי שראיתי את קורל צ'אן והיא חיבקה מישהו אבל לפני שהספקתי להתקרב הם נעלמו
אבל קניתי כמה דברים יפים *-*, חבל שלא יותר..

למעלה