דו"ח שבועי

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
../images/Emo103.gif דו"ח שבועי ../images/Emo103.gif

פורומים חדשים (הפעם לא שכחתי
) 784 – סטארגייט – בהנהלת צפניה בן שבתיאל 783 - לימודי נהיגה ותיאוריה בהנהלת דרייבר טו בי 782 - מאבטחים ושומרים בהנהלת דיאמונד הד 781 – תוכים בהנהלת רואי 780 – פארקים ורכבות הרים בהנהלת אורי 15 779 – ישובי לב השרון בהנהלת מכושפת 778 – הרטבות בילדים – איכילוב 777 - רפואת שיניים – איכילוב 776 - תזונה בהריון ולאחר לידה – איכילוב 775 - אורולוגיית ילדים – איכילוב
קודם כל אני מתנצלת שלא הייתי פה בימים אחרונים....אתם יודעים, עומס
גדי סיפר לנו שהקליפ של FNFA מתחמק ממנו
ולעומת זאת יום אחרי זה Caeser סיפר לנו שהוא ראה את הקליפ... אולי תלווה קצת לגדי
Caeser כ"כ התלהב שהוא שכח להגיד לנו מה דעתו על הקליפ
נגה חזרה אלינו
ועם חדשות טובות- יש בקוקה קולה מבצע שאפשר לזכות בו בהופעה של שאנייה בלונדון (פרטים באתר של קוקה קולה)
גדי סיפרלנו שיש לשאנייה קעקוע על הכתף
האמת- לא ידעתי.....
ה
היומי היה כשfan of Gary שאל אם אנחנו מכירים את הזמר weird al yankovich...אני לא מכירה אבל עדיין הייתה התלהבות קלה מצד מי שכן.
התחלתי משחק חדש בו אתם צריכים להגיד איזו תמונה היא לא שאנייה.האמת -אני צריכה להחליף לוח... אני אשתדל לעשות את זה מחר.
נטע הביאה לנו קטע ממוסף שהיה מצורץ לראש! (משום מה יש לי את החשד שמדובר על הפלייר של המבצע של קוקה קולה) -בכל מקרה- מה אתם אומרים האם צריך לכתוב שאנייה או שנאייה
ניר עדיין לא מצא את הUP שלו
למה אתם לא עוזרים לו לחפש
שוב ניר- הוא התחיל במשחק של מילון שאנייה- יאללה אנשים- תמשיכו ואני אכניס את זה למילון של הפורום!
גדי התעצבן על עיתון MAXIM ששם את שאנייה במקום השני
. גדי- אנחנו יודעים שהיא הייתה אמורה להיות מקום ראשון אבל כנראה שהם רחמו על כריסטינה....טוב, נו..אז אני טיפה מגעילה
שוב גדי (איזה
אתה
) הביא לנו תמונה של שאנייה מהחתונה. ביחד עם האחים שלה... (ד"א- זאת תמונת השבוע
)
ונסיים בידיעה שהגיעה רק עתה- שאנייה נמצאת במקום השישי בסניגל FAFA - GO SHANIA וזהו...עוד שבוע פורה... love u all מירי.

mays

New member
סיכום היסטוריוני ../images/Emo8.gif

מירי, פשוט כל הכבוד על הסיכום הממצה. אפשר להצהיר שבעוד 100 שנה, כשמישהו ימצא את הסיכום הזה, תהיה לו תמונה מדויקת על חיינו בישראל בשנת 2003.... חחח

למעלה