../images/Emo107.gif../images/Emo149.gif*מנצלת*---->
סיפור אהבה רומנטי שזכה בביה"ס שלי מקום 1!! "הדורות של ימינו" מאת: לירז אלאל. חברה שלי. היו היה פעם מלך ומלכה. מלך ששמו אחשורוש ומלכה ששמה ושתי. ושתי הייתה הרה לאחשורוש ואחשורוש לא רצה להיות אבא אז לכן הכריח את ושתי לעשות הפלה. היא שיקרה לו ואמרה שעשתה הפלה אבל לא עשתה. היא נסעה ל5 חודשיים וילדה את ילדה אצל סבתא זקנה. שמה של הסבתא היה אסתר. אסתר אירחה את ושתי בצורה הראויה לה. היה לושתי בת וקרא לה דניאל. דניאל גדלה והתאהבה בילד שמעשן וגונב. אבל הוא היה ילד טוב שנגרר אחרי ילדים. ושתי נפטרה ודניאל כבר בת 20. הגנב הוא אריאל, אריאל ודניאל היו מאוהבים עד השמיים ושום דבר לא יכל להפריד ביניהם. הוא היה חייב למכור סמים ולגנוב כדי שיהיה להם אוכל ומקום מגורים. גברת טראזה, אחת השכנות, נפל לה ארנק ובתוכו 50000 עשר דולר$$$ אריאל חיכה שתלך כי היא לא שמה לב שנפל לה הארנק. הוא הצליח לקחת את הדולרים. הוא חושב האם כדי לו לקחת. "אעשה את זה רק בשביל אהובתי דני" אמר בלבו. "אני מצטער, אני חייב!" רץ אריאל מביתה של טראזה וקנה להם דירה לא קטנה ולא גדולה, עם כלב, כלבה, ו-19 גורים. טלוויזיה מסך ענק, מחשב וכו' וכו' וכו' עבר הרבה זמן ודניאל ואריאל נהיו זקנים עם בן שקראו לו גונסלו. גונסלו הכיר את ויולטה בתה של טראזה. אריאל הוריש לו את הבית והכסף שנשאר לו. הוא הזמין את ויולטה לגור אתו ולהתחתן. גונסלו היה חרמן מזה חרמן. הוא היה מטורף על אנחלה ועל ויולטה. הוא גר עם שניהן בו זמנית. עד שקרה המקרה---ויולטה נהייתה בהריון מגונסלו שמסתבר שזה מגבר אחר שהיה חבר שלה בעבר. עשו בדיקת דנ"א, ומסתבר שזה של גונסלו בסוף. אנחלה וויולטה החליטו שהם אוהבות אחת את השניה וגילו שהן לסביות. הן גרו באותה דירה והכול. גונסלו הכיר את אהבת חייו, זרש. הם חיו באושר ובעוני, באהבה ובשנאה וילדו את כרמליטו ואת אנה. אנה התחתנה עם קובי וכרמליטו עם לאורה. הם הולידו ילדים והילדים וההמשך ...עד שהגיעו ליוסף שהתחתן עם טרולי ו..די! אין לי כוח עוד זהווו מקווה שהיה טוב!! ביי