הימורי הגמר של הישרדות 15

../images/Emo103.gifהימורי הגמר של הישרדות 15

אז הנה בא לו עוד גמר. אולי הגמר הזה קצת פחות נוצץ מבדרך כלל, אבל עדיין. אז מי יסיים במקום הרביעי? מי יסיים במקום השלישי? מי יסיים במקום השני? מי יסיים במקום הראשון? מי יזכה באתר הפרס החסינות הבא? מי יזכה באתר החסינות השני (אם יהיה בכלל)? מי יזכה באתגר החסינות האחרון? מי יאכל אותה בגדול?

לא יודעת אם לכעוס או לשמוח!../images/Emo58.gif

שלישית הגמר הייתה צפויה לחלוטין !!! לא חשבתי אחרת! אבל אמנדה שלישית?!? אללי, איך קורטני עקפה אותה?? לא ברור עוד לא החלטתי אם אני מורצה מהזכיה של טוד או לא
אני אוהבת אותו אבל הוא קצת נמאס בסוף.

עוד כמה דברים ../images/Emo58.gif

דניס ממש סיפור סינדרלה, היא פוטרה מהעבודה שלה אחרי הצילומים ושמארק ברנט שמע על זה הוא העניק לה פרס בסך 50 אלף דולר! וג'יימס זכה בפופולריות וקיבל 100 אלף דולר .

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifזה היה מטומטם לחלוטין

זה שדניס קיבלה את הכסף. רציתי להרביץ להם. אם למארק ברנט באמת היה אכפת רק מלעזור לה הוא היה נותן לה את הכסף אחר כך מאחורי הקלעים, אבל ללכת ולעשות את זה במסגרת התוכנית זה פשוט מגעיל. סליחה כאילו אבל אם כל מה שהיא הצליחה להשיג בחיים זה להיות מגישת אוכל ואפילו מזה היא פוטרה- זאת רק אשמתה ואני לא חושבת שהיא צריכה לקבל נדבות על זה. שלא תבוא ותתלונן על כמה שהיא ענייה ואין לה כסף והיא מקבלת 7 דולר לשעה כי אולי אם היא הייתה מאכילה את הילדות שלה ואת בעלה קצת פחות היה להם יותר כסף (ראיתם את הילדות שלה??? הן ענקיותתתתת!!!) אבללללללללללל.....כמובן שאני שמחה שטוד ניצח!! הוא היה פשוט גאון בפיינל טרייבל! הוא היה הפייבוריט שלי מההתחלה...וזה תמיד כיף כשאחד כזה מנצח...זה קרה לי גם בעונה 12 עם אראס...וזהו בערך. אבל את טוד אהבתי הרבה יותר. פשוט אין עליו. ותהרגו אותי אני לא מבינה למה כל כך אוהבים את ג'יימס. הוא לא כזה תמים כמו שהוא התצטייר בהתחלה..אבל שיהיה. ואיך זה מדהים אותי כל פעם מחדש איך אנשים מתכערים אחרי שהם מקולחים ומסורקים ומאופרים...מה קרה כל הנשים פתאום החליטו שפוני זה יפה??? פיכסה! רשימת האנשים שהיה להם יותר יפה במלוכלך- קורטני, אמנדה, ג'יימי, פרוסטי, שירייה. וטוד יפה בכל מצב:)

../images/Emo58.gif צודקת

גם לגבי דניס ,לדעתי אם באמת היה לו אכפת הוא היה צריך לתת לה את הכסף מאחורי הקלעים ולא במסגרת התוכנית,אבל מה לא עושים בשביל רייטינג?!? וטוד בהחלט היה גאוני בפיינל טרייבל! והוא גם סוג של פייבוריט אצלי.

MeWithoutU

New member
איזה טמטוםםםםםםםם

אני לא ראיתי את הסוף...(חשבתי שיש רק ביום שבת) אבל אני לא מתכוונת ליראות גם ככה... את העונה הזאת לא אהבתי... אהבתי את ההתחלה אבל אחרי שיצאו משתתפים מענינים זה הפך להיות מגעיל...סתם עונה דפוקה. אהבתי את אירק וג'ימי - אבל רק בגלל היופי...כי לשניהם לא היה שום סיכוי לנצח... לא כוח פיזי...ולג'ימי גם חסר קצת שכל...חחח... ובאמת נתנו לדניס כסף?????? שיאוווו.......על מה???על זה שהיא הרסה את העונה?אותה הכי שנאתי!!! בעיקר הזדהזהתי בפרק הזה שהיה שבנות צריכות להפיל בחורות אחרות מהקבוצה השניה הלו????????קצת מודעות עצמית!... סליחה אבל את המחזה הזה לא הייתי צריכה ליראות! לא...אין לי בעיה עם אנשים שמנים...אבל אני חושבת שאישה ענקית עם רגלי ג'לי ענק...ובטן ג'לי ענקית - צריכה להיות קצת יותר מודעת לעצמה ולהבין שלא לכולם נעים ליראות אותה מתאבקת עם בגדים קצרים!!! נשים מנסות ל"החביא" את הפגמים...וזה לא משנה באיזה גיל...כי כך אישה רוצה להיראות טוב... אבל דניס הציגה את הפגמים שלה ולא היה אכפת לה להגעיל! (סוריי...זאת דעתי!) ועוד עובדת במזנון בית ספר... נו באמת................למה זה אשמת מישהו אחר?לא!זאת אשמתה!...

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif הישרדות סין פרק 14 והאיחוד!

אז ככה עד המועצה אמנדה הייתה הפייבוריטית שלי, מהרגע שהיא פצתה את פיה והתחילה להתנצל היא העלתה לי את הסעיף, מסתבר שלא רק לי אחרת היא הייתה זוכה במיליון. עונה מעולה הסתיימה למרות שלא רציתי שטוד יזכה הוא היה מדהים במועצה האחרונה, היי, הוא אפילו הצליח להשתיק את J.R! אני לא מבינה למה אתם צוחקים על דניס, אבל, אנשים עושים בחירות בחיים שלהם מאילוצים, אף אחד לא נולד במחשבה שהוא רוצה להיות מגיש אוכל בביה"ס, אבל החיים גוררים אותנו למקומות שלא תמיד חשבנו עליהם. בקיצור אל תשפטו אף אחד על חייו, לא הייתם רוצים שישפטו אתכם. את ג'יימס הבנתי מדוע אני אוהבת במיוחד מה שהוא אמר לאחר המועצה שבה הוא הודח ומה שהוא אמר במועצה האחרונה ובאיחוד, אין לו סיבה לכעוס זה רק משחק, בן אדם גדול וכוסון!

Confide In Adam

New member
סיום מעולה לעונה טובה מאוד ../images/Emo58.gif

נתחיל בזה שהפיינל 3 של עונה 15 הוא לדעתי הפיינל 3 הטוב ביותר בתולדות התוכנית. פעם ראשונה שאני אוהב את כל השלושה בשלישייה הסופית! טוד היה מעולה בישיבת שבט האחרונה, נתן תשובות טובות, לא בזבז זמן על התנצלויות מיותרות ודיבר לעניין. גם קורטני היתה טובה רוב הזמן, אהבתי גם את מה שהיא אמרה. אמנדה ממש פישלה לדעתי. נתנה תשובות לא טובות מלאות בהתנצלויות וחוסר נעימות על מה שהיא עשתה. הופתעתי שקורטני קיבלה יותר קולות מאמנדה, אבל הגיע לה. וכמובן, טוד - אחד הזוכים האהובים עליי אי פעם - מקום שני אחרי אראס... הפרק של האיחוד היה די מעניין.. היה צפוי שג'יימס יקבל את המאה אלף דולר. אני אף פעם לא אהבתי אותו במיוחד אבל היה ברור שהרבה אנשים אחרים כן. הסיפור של דניס עצוב, מקווה שהכסף יעזור לה. לסיכום - עונה טובה מאוד (בטופ 5 שלי) וזוכה ראוי בהחלט!

סוף סוף סיימתי לראות

אני מסכימה עם הסיכום של אדם ומוסיפה שהסיפור של דניס עצוב ואני שמחה שהראו (כן, שהראו!!) שנתנו לה את הכסף, לי זה עשה הרגשה טובה יותר, זה נתן סגירה מסויימת לצופים, ולמה שלא יקבל קרדיט על זה??? היא לא סיפרה את הסיפור בשושו, היא לא התביישה לעמוד שם ולספר שהיא מנקה, אני חושבת שהיא קיוותה שהם יעזרו לה, מאוד התרגשתי שג'ף אמר שמארק תרם לה 50 אלף, כל הכבוד!! עונה מדהימה!! אחת הטובות מהחלט!

Confide In Adam

New member
לדבי דניס ../images/Emo58.gif

מסתבר שהסיפור שהיא סיפרה בפרק האיחוד היה... לא נכון! מבית הספר שבו מועסקת דניס נמסר שדניס לא איבדה את עבודתה ושהמשכורת שלה היא גם לא 7 דולר.. בתחילת 2007 היא קיבלה קידום והעלאה של 10 דולר במשכורת, ולאחר שחזרה מסין היא חזרה לעבודה כרגיל.. צירפתי כתבה שמדברת על העניין ודניס גם מדברת שם על הסיפור, מודה בעניין ומסבירה למה היא התכוונה בתוכנית האיחוד כשסיפרה את הסיפור. בכל מקרה בסופו של דבר היא לא לקחה את הכסף והוא נתרם לצדקה.

די, היא שיקרה??

לא יפה בכלל. תגיד, את עונה 12 אני לא זוכרת את הסוף, ואת 13 ו 14 לא ראיתי, איזה עונה אתה ממליץ לי לראות 12? 13? 14?

Confide In Adam

New member
12 ו-13 חובה!

תיזכרי ב12, תעברי ל-13 ואת 14 תשאירי לסוף כי זאת העונה הגרועה ביותר עד כה לדעתי...

RageBot

New member
לא לא לא!

אסור לוותר על יאו-מאן. הכי נכון זה לוותר על כל מה שקורה לפני המיזוג, ולראות רק מאח"כ, בגלל שיש את יאו-מאן ודרימז!

למעלה