המשחק שבוע חדש

bflygirl

New member
../images/Emo103.gif המשחק שבוע חדש

לצערי לא היה לי מחשב בשבת, מצטערת על ההזנחה, וגם אני מצ'ופעת קצת בגלל אלרגיית אביב קלה, צ'טערת!
להלן הניקוד לפני החידה היומית:
מוסורסקי - 3
VCA - 2
סאן רייז - 2
אור - 1
ebony -1
לב לב - 1
Sonata Of Tears - טיר - 1 והיחדה היומית בברכת בוקר טוף ושבוע קסום
מסתבר שישנם כ700 סוגים כמוהו אשר שונים זה מזה
נחשב לסם מרפא
דוחה חרקים יעיל
בתור שמן הוא יעיל לאיזון בלוטות החלב בהצלחה

vca

New member
ככה

אקליפטוס. לא ממש הבנתי האם אפשר לכתוב את שם השמן בשורת הנושא

bflygirl

New member
שלילי

לא ניתן לרשום בכותרת- הבנת נכון! ובכל אופן הוא דוחה חרקים מעולה אקליפטוס אבל מה עם השאר? לא מתאים ממש רמז: דווקא הפעם החידה די קלה לבנות שבינינו יום קסום יקירי

vca

New member
עוד נסיון

גם חילבה מעוררת הפרשת חלב ויתכן שהריח שלה דוחה חרקים. אין ביטחון בתשובה.

bflygirl

New member
גם לא../images/Emo186.gif

תמשיכו לנסות סוף סוף חידה שלי שקשה לפתרון

חשבתי אולי על

יערה. אם כי אני לא יודע כמה סוגים יש לזה. כבר לא זוכר איפה נתקלתי שיש קשר לבלוטות, זה היה איפשהו ברשת. מגרש חרקים? לא יודע. מגרש לקוחות מעצבנים מהחנות, זה בטוח.

bflygirl

New member
אור שיחקה אותה! גרניום!

מחר ההסבר ולאביבה יש וירוס במחשב ולי יש צ'פעת אור - 2 ומחר חידה חדשה אני אלך לישון בהתלהבות שחידה שלי הייתה יחסית הרבה זמן חחחחחחחחחח לילה טוב בינתיים חייבת לזוז, יש לנו אורחים

0 אור 0

New member
אז ככה

דוחה חרקים ידעתי שימושים רפואיים ידעתי שיש הרבה סוגים ידעתי (אבל מי סופר?) אבל איזון בלוטות החלב דוקא גרם לי להתלבט ולחפש לעוד כיוונים. אשמח לשמוע עוד.

bflygirl

New member
../images/Emo143.gifגרניום../images/Emo79.gif

ישנם כ700 סוגי גרניום ולכן גם השמנים שלהם משתנים בהתאם למקום צמיחת הצמח. הגרניום מחיה וממריץ את מחזור הדם. תכונה זו מקנה לו יעילות לטיפול בכל סוגי העור. ולכן בעור הור יעיל באיזון בלוטות החלב, ואריזון הורמונים. מצויין לטיפול באקנה, כויות, אקזמה ופגעי עור שונים. הוא טוב גם לטיפול בצלוליטיס, מרפה שרירים ומצויין לאמבטיות ועיסויים. השמן האתרי של גרניום מדיף ניחוח מענג ומעורר. הוא בעל ערך רב בטיפוח העור, עקב הכושר שלו לאזן הפרשת החלב ותכונותיו האנטי דלקתיות, והמכווצות שלו. הודותלסגולות החיטוי שלו הוא יעיל בטיפול בחתכים ובזיהומים. סגולותיו העיקריות: מכווץ, מאזן, משתן, מעורר, נוגד דלקות וקוטל זיהומי עור ורירית, לחיזוק מערכת החיסון והמין, לעור יבש ובעייתי, לכאבי מחזור. גרניום משפר את מצב הרוח ומרענן ולכן הוא משמש כסם מרפא רב עוצמה.
זהירות- יכול להיות גירוי של העור במקרים רגישים.
אין להשתמש בשמן בחודשי ההריון הראשונים ויש להימנע ממנו אם יש היסטוריה של הפלות.
מתאים לסילוק ריח רע מהחדר
לכאבי גרון, לדלקת שקדים וזיהומים בפה
בעיסוי מתאים להפגת מתח נפשי וטרום וסת
לדיכאון- 5 טיפות גרניום 3 טיפות בנזואין 2 טיפות ברגמוט
מצויין לגירגור

bflygirl

New member
../images/Emo103.gifחידה חדשה ליום ב'

ניקוד - מוסורסקי עדיין בראש
מוסורסקי - 3 VCA - 2
סאן רייז - 2
אור - 2 ebony -1
לב לב - 1
Sonata Of Tears - טיר - 1
החידה היומי
תחליף זול לשמן נירולי
הוא מופק מאותו עץ של הנירולי
מקורו בדרום סין ובצפון מזרח הודו בהצלחה
הוא מסמל איזן, ערנות, רגיעה

שני ניחושים

מאחר ושניהם מופקים מאותו עץ כמו הנרולי: פטיטגריין (petite grain) המופק מהעלים והענפים, וכן ה- Bitter Orange מקליפת הפרי הכמעט בשל. אני מהמר על הפטיטגריין.

bflygirl

New member
פטיט גריין (petite grain oil)

השמן הוא תחליף נגיש, מעודן וזול יחסית לנרולי שני השמנים מופקים מעץ החו חש ויש להם תכונות וריחות דומים ההבדל הוא שנרולי מופק מהפרחים, ואילו פטיט גריין בעל הריח הרענן והפרחוני מופק מהעלים ומהענפים. (בעבר השמן הופק מתפוזי הבושר הקטנים) כמהחינת העור הוא יעיל לטיפול באקנה, לעור ולשיער שמן. מבחינת מערכת העצבים הוא עוזר בהפרעות בעיכול, לחץ ונדודי שינה מיצרים ממנו סבונים, שמנים, קוסמטיקה, מי גילוח מיוחדים וכד. לפעמים הוא משמש כטיפול להזעת יתר ולכזים. הפטיטגריין מתאים לטיפול בבעיות שמקורם במתח, תשישות, דיכאון קלוחרדה הוא עוזר להמריץ את מערכת העיכול ויכול להפחית ולעצור התכווצויות בגוף השמן מסמל איזון, עירנות ורגיעה ומקורו בדרום סין ובצפון הודו מומלץ להשתמש בו כהחלמה לאחר מלות במבער
להפרעות בשינה 3 טיפות פטיטגריין 4 טטיפות לבנדר 3 טיפות ילנג ילנג ולא לשכוח להוסיף מים בהתאם השמן טוב לעירבוב עם גרניום, ילנג ילנג, קמומיל, ת]וז, נירולי וכד
השמן פיגמנטי לא להיחשף לשמש לאחר עיסוי בו וכד'

bflygirl

New member
לגבי הפלפל שחור- לאביבה אין מחשב

כרגע בגלל וירוס קטלני והיא היום או מחר קונה אנטי וירוס חדש תתקין אותו ותסביר מסודר בברכה קרן ואביבה מאחלות יום קסום

למעלה