המשך המשחק פשוט הוא לא קופץ יותר ואני נהנת ממנו במיוחד שאתם לא יודעים=] אז פה נמצאים הרמזים שלי
I ILL take the rain New member 7/9/03 #1 ../images/Emo103.gifהמשך המשחק../images/Emo103.gif../images/Emo29.gif פשוט הוא לא קופץ יותר ואני נהנת ממנו במיוחד שאתם לא יודעים=] אז פה נמצאים הרמזים שלי
../images/Emo103.gifהמשך המשחק../images/Emo103.gif../images/Emo29.gif פשוט הוא לא קופץ יותר ואני נהנת ממנו במיוחד שאתם לא יודעים=] אז פה נמצאים הרמזים שלי
D DIRRTY New member 7/9/03 #2 "מדוע שיקרת לי"../images/Emo35.gif למה שיקרת גברת צעירה חחח סתם סתם זה השיר אם זה השיר אני יתן את השורה הבאה ועוד משהו מי שלא יודע הקופה שלי מיכל (אישתו של מייקל) עשתה תרגומים בפינת המאמרים אז תקחו גם משם אם אתם רוצים אי U מיכל
"מדוע שיקרת לי"../images/Emo35.gif למה שיקרת גברת צעירה חחח סתם סתם זה השיר אם זה השיר אני יתן את השורה הבאה ועוד משהו מי שלא יודע הקופה שלי מיכל (אישתו של מייקל) עשתה תרגומים בפינת המאמרים אז תקחו גם משם אם אתם רוצים אי U מיכל
I ILL take the rain New member 7/9/03 #5 אין לי שמצ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif לא נראה לי שזה סינגל
T The Power of Indeed New member 7/9/03 #6 תוכלי למצוא את הסינגלים בגלריות.. ובינתיים רק תגידי- הוא מהדיסק הראשון או מהשני? כי זה נורא קשה...
I ILL take the rain New member 7/9/03 #7 אוקי..אז ככה..../images/Emo29.gif לאחר בדיקה מעמיקה שנמשכה זמן רב(3 דקות ליתר דיוק )אז הממצאים הבאים הם- לפי הגלריות זה לא סינגל זה מהדיסק הראשון שלה
אוקי..אז ככה..../images/Emo29.gif לאחר בדיקה מעמיקה שנמשכה זמן רב(3 דקות ליתר דיוק )אז הממצאים הבאים הם- לפי הגלריות זה לא סינגל זה מהדיסק הראשון שלה
I ILL take the rain New member 8/9/03 #10 זה ניסיון לתשובה?../images/Emo29.gif כי אם כן אז זה לא השיר..
I ILL take the rain New member 8/9/03 #14 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif מחיאות כפיים אני חייבת לציין שנהנתי מאד והנה המילים
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif מחיאות כפיים אני חייבת לציין שנהנתי מאד והנה המילים
T The Power of Indeed New member 8/9/03 #15 מאצתי../images/Emo70.gif Cried my last cry My soul is in bloom Like flowers in June מתוך "בלק רוזס"
T The Power of Indeed New member 8/9/03 #17 אני לא מאמין../images/Emo70.gif מצאתם לפנאיייייייי!!!!!!!!!!!!!!! אווווף זה לא פייר דוד סתם ניחש טוב נו תמשיך יא באבון מצוי
אני לא מאמין../images/Emo70.gif מצאתם לפנאיייייייי!!!!!!!!!!!!!!! אווווף זה לא פייר דוד סתם ניחש טוב נו תמשיך יא באבון מצוי
I ILL take the rain New member 8/9/03 #19 ../images/Emo12.gifבאבון מצוי??חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif
I ILL take the rain New member 8/9/03 #18 ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gifאכן../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif רציתי לפרשן את המשפט האמצעי אבל לא ידעתי איך
../images/Emo9.gif../images/Emo140.gifאכן../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif רציתי לפרשן את המשפט האמצעי אבל לא ידעתי איך