המשפט שלי

../images/Emo103.gif המשפט שלי ../images/Emo103.gif

כל שבוע שיר אחר של שייגעצ, ואתם בוחרים את השורה שלכם מהשיר ומסבירים למה..
אז יאללה לבחור את השורה שאתם הכי אוהבים/הכי מתחברת/הכי מצחיקה/הכי נוגעת/הכי חזקה... שיר השבוע שלנו
ערוץ הילדים

פרקשון

New member
יוצא לי משפט קצת ארוך...

אני דוגמנית אני שחקנית אני רוצה להיות כוכבת בארצות הברית היי יש לי מפיק וגם מנהל ואני מזדיינת עם כל עם ישראל היפ היפ

אוי, המשפט הזה.

צרות עשה לי.. אבא קם ושמע אותי צועקת אני מזדיינת עם כל עם ישראל. פירש את זה לא נכון ואז הגנים המרוקאים פרצו החוצה
לא היה מוי כיף

כמה:

אני רוצה להיות בלונדינית עם שדיים שקופצים
-סתם משפט מצחיק השכל נמצא עמוק בתחתונים- ככה זה אצלי ואני רוצה להיות כוכבתבארצות הברית

No¥a

New member
../images/Emo26.gif

"העולם הוא גדול העולם הוא מדהים" הוא לא

שטיצה

New member
הציטוט שלי. [:

"..אני רוצה למצלמה לחייך חיוכים עקומים.." בגלל שזה כ"כ נכון. אנשים מזוייפים.

:)

"ויש לי מפיק וגם מנהל ואני מזדיינת עם כל עם ישראל" כזה נכון,יש כאלה שעושות את זה ורק בשביל פרסום.

חד משמעית- ../images/Emo11.gif../images/Emo67.gif

"ויש לי מפיק, וגם מנהל, ואני מזדיינת עם כל עם ישראל..."

dsol

New member
ויש לי מפיק וגם מנהל ואני מזדיינת

ויש לי מפיק וגם מנהל ואני מזדיינת עם כל עם ישראל למה ?? כי זה בערך מה שצריך לעשות בימינו כדי להתקדם בעולם הזוהר והפרסום....

L i l A L o

New member
יש כמה../images/Emo9.gif

"ויש לי מפיק וגם מנהל, ואני מזדיינת עם כל עם ישראל" "אני רוצה להיות בלונדינית עם שדיים שקופצים"

שלי....

קשה להחליט אבל....: "...אני דוגמנית אני שחקנית אני רוצה להיות כוכבת בארצות הברית ויש לי מפיק וגם מנהל ואני מזדיינת עם כל עם ישראל..." (ומקום שני זה: "...אני רוצה לדבר על דברים חשובים כי כולנו שונים וכולנו שווים..."- הייתי פשוט חייבת להכניס את זה...)

Dani my love

New member
מממ

ויש לי מפיק וגם מנהל ואני מזדיינת עם כל עם ישראל זה קורעה אותי בכל פעם מחדשששששששששששששששששששש

../images/Emo187.gif

"אני רוצה להתאהב ממש כמו בסרטים..."
כי זה באמת מה שקרה/קורה לי.. יש לי אהבה כמו שרק בסרטים אפשר למצוא

המשפט המתבקש ../images/Emo9.gif

אני דוגמנית,אני שחקנית אני רוצה להיות כוכבת בארצות הברית ויש לי מפיק וגם מנהל ואני מזדיינת עם כל עם ישראל...

yardenbm

New member
אני

לאכול סוכריות בכל הצבעים העולם הוא גדול העולם הוא מדהים לשם שינוי

למעלה