המשפט שלי

../images/Emo103.gif המשפט שלי ../images/Emo79.gif../images/Emo187.gif

כל שבוע שיר אחר, ואתם בוחרים את השורה שלכם מהשיר... לא משנה מאיזו סיבה.. הכי אוהבים/הכי מתחברים/הכי מבינים.... וכמובן
להסביר למה
השיר להפעם
שחק את המשחק

No¥a

New member
../images/Emo168.gif

"הריקנות ניצחה את העיקר" זה דיי נכון...

laila22

New member
../images/Emo186.gif

"העולם הפך למנוכר הריקנות ניצחה את העיקר" כי אני ממש מרגישה ככה.. אבל אני דווקא לא כל כך אוהבת את השיר הזה. זה אולי השיר היחיד שלהם שאני לא מתחברת אליו...

Hezi The One

New member
א וי השיר היחיד של שייגעצ כולל כל

הקאוורים והסקיצות שאני לא זוכר את כל המילים שלו בע"פ...נממ ננסה... אל תהיה תמים זה מעלה בי זכרונות

נמ נמ

ואני מאמין באהבה, מין ואהבה אנשים חיים בכפילויות והמילים איבדו אצלם את הערך העולם כל כך יפה וכולם מחפשים את האמת

../images/Emo29.gif

"..העולם הפך למנוקר הריקנות ניצחה את העיקר ואני מאמין באהבה..." כ"כ נכון

../images/Emo163.gifשחק את המשחק

השורה שאני הכי מתחברת אליה היא...(קצת יתר משורה... שני בתים..:S) העולם הפך למנוקר הריקנות ניצחה את העיקר ואני מאמין באהבה מין ואהבה תפתח את העיניים לאט, לאט אל תהיה תמים שחק את המשחק
לא יודעת למה....:S

dsol

New member
......

אנשים חיים בכפילויות והמילים איבדו אצלם את הערך (מילה של אנשים בימינו זה כבר לא מילה כולם משקרים לכולם) יש התעוררות בקרב העם זה כתוב באותיות ענק על פוסטר ישן (מאמינים לכל מה שכותבים.....במקום לחשוב חושבים בשבילנו ואנחנו מאמינים כל העידןם הפירסומי הזה...) חח גם ננתי פירוש שלי לחלקים שחברתי

../images/Emo32.gifשייגעצ- הלהקה הכי טובה בארץ!

הם הלהקה היחידה שעושה רוק ישראלי טוב. איכס כל הרוק הישראלי מעפן חוץ מהם! הם תותחים!!!!!!! אני והלהקה שלי עשינו בסילבסטר הופעת קאוורים שלהם. עשינו את "אבא עורך-דין", "דיילת באל-על", "חייל של מאה שערים" ועוד כמה... את ההופעה ניתן להוריד מהאתר הרשמי של הלהקה שלי- BEAT 69: www.beat69.up.co.il נ.ב- ביום ששיגעצ יופיעו בתיאטרון היהלום אנחנו ניהיה בהופעה ברעננה. בערב להקות צעירות... נקווה שילך לנו טוב...

hitball

New member
אחי

קצת הגזמנת עם המשפט שרוק ישראלי הוא מאפן... נכון ששיגעצ טובים אבל יש להקות ברמה גבוהה משלהם... הרוק ישראלי מצוין ויש כמה שאני לא מתחבר אליהם אבל עדיין הוא מעולה וגם שייגעצ

למעלה