הסקס של אלון הזכיר לי...

Neta558

New member
../images/Emo103.gif הסקס של אלון הזכיר לי...

אין כמו כותרת פיקנטית למשיכת תשומת לב :) ההודעה של אלון על קונדומים לא טבעונים, הזכירה לי סוגיה אחרת. אני מקוה שאני לא טועה כשאני מניחה שאנשים יעדיפו להשתמש בקונדום, אף על פי שזה לא לגמרי טבעוני, מאשר להסתכן במחלות, הריון וכו´. האם זה נכון לכל מצב? מה לגבי תרופות? ומה לגבי הכשת נחש? האם בכלל עדיין משתמשים בסוסים ליצירת הנוגדן? אם כן, האם הייתם מוכנים לקבל נוגדן שכזה?

seafox

New member
מז"א משתמשים בסוסים?

מכינים את הנוגדן מהארס של הנחש לא? אני לא יודע את כל התהליך אז בבקשה תחכימו אותי.

משתמשים בסוסים...

סוסים עם הזמן פיתחו חסינות לארס של נכישת נחש (נחש מאוד נפוץ ומסוים, לא זוכר איזה). אני אמנם ביולוגיה זה לא הצד החזק שלי (אהמ, אהמ, נטע עזרה...) אבל באופן עקרוני, נוהגים לקחת דם מסוס להזריק לדם את הארס (ייתכן גם שקודם מזריקים את הארס ולאחר מכן לוקחים את הדם), וככה להפיק את הנוגדן.

seafox

New member
זה נחשב התעללות?!

בסה"כ לוקחים ממנו דם. נכון שהתהליך הוא להזריק לו אם ככה ארס אבל זה כמו לעשות לו חיסון. זה כמו שאנחנו נעשה חיסון ומהדם שלנו יעשו נוגדן.

morchoo

New member
תראו, הייתי משתמשת בחיסון

ובאותה מידה הייתי נותנתלכלבה שלי חיסון מגופי או מגוף אדם אחר.אני חושבת שאם לקיחת החיסון נעשית בדרך הומנית (לקיחת דם במזרק נחשב הומנילדעתי, מהסיבה הפשוטה שהייתי מוכנה שיתנהגו אלי באותה הצורה) אין סיבה לא להשתמש בו להצלת חיים. זה לא גרימה לסבל של בע"ח אחר בשביל תועלתך האישית מתוך אמונה אתה יותר חשוב, אלא שימוש בבעלי חיים שלא פוגע בהם ומציל חיים. יש כמובן מקרים אחרים, שבהםתרופות הושגו באמצעים לא הומניים ודי מזוויעים, כי אין אפשרות בישראל לקבל אישור לתרופה בלי זה... :( בקיצור: כל מקרה לגופו. אוהבת מורצ´ו

למעלה