הקורררררבן השבוווועייייי

lilmama

New member
../images/Emo103.gifהקורררררבן השבוווועייייי../images/Emo103.gif

גמאני רציתי
אמ, אז כן, אבדה לי תחושת הזמן בשביתה הזו וכך יצא שלא היה. ^^ הקורבן השבועי לשבוע זה הוא/ היא .... ~~ מתח~~ Xx Whatsername xX התחילו נא להציק לה בשאלותD: אם גם לכם בא, שלחו במסר :) שבוע טוב.

lilmama

New member
השאלות שלי. איזה קטע.

מה עדיף: 1. גבר שעיר או חלק? 2. פנים יפות או גוף יפה? 3. חכם או יפה? 4. ספר או סרט? 5. רעש או שקט? 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? 8. רומנטי או שרמנטי? 9.פרח אחד או זר פרחים? 10. הרבה לישון או כמעט ולא? 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? 14. שעווה או גילוח? 15. ריצה או הליכה? 16. חום או קור? 17. דוש או אמבטיה? 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? 19. קיץ או חורף? בעד/נגד: 1. הומואים/לסביות? 2. סקס בשירותים? 3. קשר בשלט רחוק? 4. יום האהבה/ולנטיינס? 5. לחגוג סילבסטר? 6. צמחונות? 7. מותגים? 8. כפכפי אצבע? 9. שיחות מלב אל לב? 10. הפגנת אהבה בציבור? 11. טלפוניים סלולריים? 12. סקס לפני החתונה? 13. סמים? 14. שתיה ונהיגה? 15. עישון בקרב בני נוער? 16. שלטון דמוקרטי? 17. סקס במקומות ציבוריים? 18. אורגיות? האם אי פעם: 1. נסית סמים? 2. עישנת סיגריה? 3. השתכרת? 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? 5. היה לך סטוץ? 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? 8. כססת ציפורניים? 9. התנשקת עם בת? 10. בכית על בן? 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? 13. הפסקת ספר באמצע? 14. התפטרת מהעבודה? 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? 16. שברת אחת מהגפיים? 17. אכלת גולאש? כמה פעמים: 1. היית מאוהבת? 2. נשבר לך הלב? 3. היית בבית חולים? 4. התחרטת על דבר שעשית? 5. בכית בגלל ביצפר? 6. בילית בלילות לבנים? 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? 9. קיבלתי זימונים מהצבא? 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת? 12. נכשלת בבגרות? 13. נהרס לך הפלאפון? 14. איבדת מפתחות לבית? 15. ברחת מהבית? 16. טסת לחו"ל? מידע כללי: 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. עיר מגורים: 4. בית ספר: 5. צבע שיער: 6. צבע עיניים: 7. גובה: 8. משקפיים: 9. הורים נשואים או גרושים? 10. רווקה/חבר? 11. תלמידה טובה? 12. רגישה? 13. סטרייטית/דו/לסבית? 14. בתולה? 15. ביישנית? האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? 4.הנשיקה האחרונה? 5. החיבוק האחרון? 6. הספר האחרון? 7.הסרט האחרון? 8. החבר האחרון שראית? 9. הנסיעה האחרונה באוטו? 10. המבחן האחרון? 11. הדבר האחרון שקנית? 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 13. השיר האחרון ששמעת? 14. הדבר האחרון שלבשת? הדברים הרעים שקרו: 1. שברת רגל? 2. פתחת את הראש? 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? 4. עברת ניתוח? 5. שברת מראה? 6. היית בפיגוע טרור? 7. ראית מישהו נהרג? 8. גילית ששיקרו לך? 9. בגדו באמונך? 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? 11. הלכת מכות? 12. כמעט טבעת? 13. כרתו לך איבר? הראשונים: 1. הנשיקה הראשונה? 2. האהבה הראשונה? 3. הצו הראשון? 4. הדייט הראשון? 5. הפעם הראשונה בחו"ל? 6. הטסט הראשון? 7. הבגרות הראשונה? 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? 9. המילה הראשונה? 10. האכזבה הראשונה? 11. שברון הלב הראשון? 12. ההתאהבות הראשונה? החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר? 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן? 3. החבר הכי שקט? 4. החבר הכי עצבני? 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 7. החבר הכי קשוב? 8. מכיר אותך הכי טוב? 9. החבר הכי עצלן? 10. החבר הכי רגשן? 11. החבר הכי חכם? 10 המכות!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? 2. שעירות יתר? 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? 4. כפות רגליים גדולות מדי? 5. ציצי קטן? 6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? אה? 7. אקנה? 8. עור רגיש? 9. גשר? 10. אלרגיות? התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? 5. גנבת מחנות? 6. פרצת למקום כלשהו? 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? 3. הספר האהוב עלייך? 4. חנות הבגדים האהובה עליך? 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? 6. חברת התיקים האהובה עלייך? 7. הסרט האהוב עליך? 8. המשקה האהוב עליך? 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? 3. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 5. הספר הכי קרוב? 6. החלון פתוח או סגור? 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? לסיום- איך היה השאלון? ת'אמת.. נהנת?

עוננננה P: ../images/Emo115.gif

מה עדיף: 1. גבר שעיר או חלק? חלק 2. פנים יפות או גוף יפה? פנים יפות 3. חכם או יפה? חכם 4. ספר או סרט? סרט 5. רעש או שקט? תלוי במצב רוח P: 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ בסביבת אנשים 8. רומנטי או שרמנטי? רומנטי - כי אין לי מושג מה זה שרמנטי
9. פרח אחד או זר פרחים? זר פרחים 10. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבבבבבבבה 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות ומטופחות 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה
14. שעווה או גילוח? שעווה 15. ריצה או הליכה? הליכה 16. חום או קור? קוווור 17. דוש או אמבטיה? דוש :] 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול
19. קיץ או חורף? חורף בעד/נגד: 1. הומואים/לסביות? בעד 2. סקס בשירותים? נגד 3. קשר בשלט רחוק? לא בעד ולא נגד 4. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 5. לחגוג סילבסטר? בעד 6. צמחונות? לא נגד, אני אישית לא צמחונית 7. מותגים? לא נגד ולא בעד 8. כפכפי אצבע? רק לים 9. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? במידה מסויימת 11. טלפוניים סלולריים? בעד
12. סקס לפני החתונה? אמממ... S: 13. סמים? נגד
14. שתיה ונהיגה? נגד
15. עישון בקרב בני נוער? לא משנה לי כ"כ 16. שלטון דמוקרטי? בעד 17. סקס במקומות ציבוריים? נגד 18. אורגיות? כל אחד ומה שמתאים לו
האם אי פעם: 1. נסית סמים? חס וחלילה 2. עישנת סיגריה? כן 3. השתכרת? כן 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא :| 5. היה לך סטוץ? לא :| 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? ל=א 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? אני לא שמה לק D: 8. כססת ציפורניים? כל הזמן S: 9. התנשקת עם בת? לא 10. בכית על בן? לא 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? בטח 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 13. הפסקת ספר באמצע? בטח 14. התפטרת מהעבודה? אפשר להגיד 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא חושבת.. 16. שברת אחת מהגפיים? לא 17. אכלת גולאש? כן XD כמה פעמים: 1. היית מאוהבת? מממ... לא זוכרת כ"כ
2. נשבר לך הלב? אפעם 3. היית בבית חולים? פעמיים שלוש 4. התחרטת על דבר שעשית? כ"כ הרבה פעמים >< 5. בכית בגלל ביצפר? לא יותר מידי 6. בילית בלילות לבנים? הרבה :] 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? המוווווון פעמים D: 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? עכשיו
9. קיבלתי זימונים מהצבא? אפעם 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? אפעם 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת? כמה פעמים 12. נכשלת בבגרות? אפעם 13. נהרס לך הפלאפון? פעם אחת 14. איבדת מפתחות לבית? כמה פעמים 15. ברחת מהבית? NEVER 16. טסת לחו"ל? פעמיים P: מידע כללי: 1. שם: חן 2. תאריך לידה: 20.3.92 3. עיר מגורים: רמת ישי 4. בית ספר: אורט טבעון 5. צבע שיער: חום כהה 6. צבע עיניים:חום כהה 7. גובה: 1.63 8. משקפיים: יש 9. הורים נשואים או גרושים? נשואים טפו טפו טפו 10. רווקה/חבר? רווקה 11. תלמידה טובה? מממ אפשר להגיד 12. רגישה? יאפ 13. סטרייטית/דו/לסבית? סטרייטית 14. בתולה? אה הא 15. ביישנית? לפעמים האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? אמא 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? לאחי הגדול 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אחי הגדול D: 4.הנשיקה האחרונה? ..... 5. החיבוק האחרון? חברה שלי אתמול 6. הספר האחרון? המאהב D: [עבודה לבצפר ><] 7.הסרט האחרון? שלוש עשרה 8. החבר האחרון שראית? חברה שלי שלידי P: 9. הנסיעה האחרונה באוטו? לספרית ביום שבת 10. המבחן האחרון? שנה שעברה D: 11. הדבר האחרון שקנית? סווטשרט של גארפילד *-* 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לטורקיה בסוכות 13. השיר האחרון ששמעת? Limp Bizkit - My Way 14. הדבר האחרון שלבשת? סווטשרט וטרנינג הדברים הרעים שקרו: 1. שברת רגל? לא 2. פתחת את הראש? לא 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא טפו טפו טפו 4. עברת ניתוח? כשהייתי בת 4 בערך D: להוצאת שקדים 5. שברת מראה? כמה פעמים 6. היית בפיגוע טרור? לא חס וחלילה 7. ראית מישהו נהרג? לא 8. גילית ששיקרו לך? המון פעמים 9. בגדו באמונך? כנ"ל 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? יאפ *מתביישת בעצמי* 11. הלכת מכות? בכיתה ג' נראלי
12. כמעט טבעת? לא 13. כרתו לך איבר? לא XD הראשונים: 1. הנשיקה הראשונה? ...... 2. האהבה הראשונה? בכיתה ה' אני חושבת
3. הצו הראשון? לא היה 4. הדייט הראשון? כנ"ל 5. הפעם הראשונה בחו"ל? בכיתה ד' לצרפת בלגיה והולנד :] 6. הטסט הראשון? לא היה 7. הבגרות הראשונה? במתמטיקה 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? לא חפיסה - סתם עם חברות בחופש הגדול לפני שנה 9. המילה הראשונה? אור 10. האכזבה הראשונה? לא זוכרת... 11. שברון הלב הראשון? לא היה 12. ההתאהבות הראשונה? כבר אמרתי
החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר? אני לא חברה של אנשים מוזרים XDDDD 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן? מיכל 3. החבר הכי שקט? שני 4. החבר הכי עצבני? מורן 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? שני 6. החבר הכי מצחיק? כולן D: 7. החבר הכי קשוב? חנה ומורן 8. מכיר אותך הכי טוב? מורן 9. החבר הכי עצלן? שני 10. החבר הכי רגשן? חנה 11. החבר הכי חכם? לילך [זה באמת אמר למישהו פה משו ?! ><] 10 המכות!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? אין לי שערות בממפשעות XD 2. שעירות יתר? לוידעת למה הכוונה 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? לא 4. כפות רגליים גדולות מדי? לא 5. ציצי קטן? נורמלי לגוף שלי XD 6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? ממ לוידעת S: 7. אקנה? ל=א 8. עור רגיש? לא כ"כ 9. גשר? לשעבר 10. אלרגיות? אין התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? בטוח שמתישהו חח 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? בטח 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? בטח 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? מממ בטוח D: 5. גנבת מחנות? כן 6. פרצת למקום כלשהו? לא 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא קיבלתי דו"ח P: 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? בחיים לא 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, ליהות עם חברות, מחשב , טלוויזיה 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים
3. הספר האהוב עלייך? הארי פוטר 4. חנות הבגדים האהובה עליך? אין משו ספציפי 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? אדידס 6. חברת התיקים האהובה עלייך? אין 7. הסרט האהוב עליך? אפקט הפרפר, 13 ועוד כמה ... 8. המשקה האהוב עליך? לימונדה 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? מיטה 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? נעלי בית של חברה שלי D: 3. החולצה האהובה עלייך? לוידעת 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת תולדות 5. הספר הכי קרוב? ערכת לימוד Windows 98
6. החלון פתוח או סגור? סגור 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? יומן לסיום- איך היה השאלון? ת'אמת.. נהנת? מאוווווווווווווווווד

אניאניאני!! =]

1.האות הראשונה בשם שלך: 2.האחרונה: 3.האמצעית: 4.קיצור מה השם שלך: 5.את מתחברת לשם שלך? 6.נראלך שהוא מתאים לך? 7.איזה עוד שמות מתאימים לך חוץ מהשם הזה: 8.היית מחליפה את השם שלך? 9.היית מחליפה אותו למוסטפה? 10.ואם היו נותנים לך מיליון דולר? 11.ומה היית עושה עם אותם מילון דולר? 12.היית תורמת קצת לאנשהו? 13.לאן? 14.ולמשפחה? 15.לחברים? 16.את קמצנית? רואים... 17.מה דעתך על הכינוי שלך? 18.איך בחרת אותו? 19.הייתה לך בחירה קשה? 20.היית משנה אותו? 21.אם כן.. למה? 22.למה דווקא לכינוי הזה? 23.יש לך כוח לפתוח משתמש חדש ולשנות את הכינוי? גם לי... 24.מה דעתך על הכינוי שלי? 25.כדאי לי לשנות אותו? 26.מה היית משנה בו? 27.נראלך הוא יפה? 28.מקורי? אמממ.. עכשיו זאת הייתה הקדמה.. עכשיו על מוזיקה.. 29.מה את מעדיפה פופ או רוק? 30.מה הסגנון שאת הכי מתחברת אליו? 31.הסגנון שאת הכי אוהבת: 32.הכי שונאת: 33.למה? 34.הסגנון שיש לך הכי הרבה בפלייליסט: 35.איזה להקות את שומעת? 36.זמרים? 37.זמרות? 38.מה הלהקה הכי אהובה עלייך? חסר לך שלא גוד שארלוט!! לא סתם.. 39.שלוש דברים שהיית עושה בשביל שיבואו לארץ: 40.שלוש דברים שהיית עושה בשביל להצתלם איתם: 41.את מתחברת לשירים שלהם? 42.למה את יותר מתחברת: למילים או למנגינה? 43.מה השירים שאת הכי אוהבת של אותה להקה? 44.על איזה שירים(לא משנה הלהקה) את הכי חורשת עכשיו? 45.על איזה שיר אחד את הכי חורשת? 46.נמאס לך כבר ממנו? 47.על איזה אלבום את הכי חורשת עכשיו? 48.את אוהבת את גוד שארלוט? חסר לך שלא.. כי אחרת כל הפורום יבוא אלייך מול הבית.. אפילו יותר מזה- לחדר שלך ואת לא רוצה לדעת מה יקרה אחרי זה! סתם צוחקת D= 49.חמישה שירים שאת הכי שומעת של גוד שארלוט: 50.השיר שאת הכי חורשת עליו של גוד שארלוט: 51.האלבום הכי טוב של גוד שארלוט: 52.מה דעתך על ג'ואל? 53.נכון חתיך? 54.ובנג'י? 55.את מי את מעדיפה ג'ואל או בנג'י? 56.איך לדעתך צריכים לקרוא לבן של ג'ואל? אמממ..... 57.מה את שומעת עכשיו? 58.אוהבת את השיר? עכשיו זה או זה... 59.כחול או לבן? 60.שחור או ורוד? 61.פריקית או פריקצה? 62.אולסטר או ואנס? 63.משבצות או נקודות? 64.שיער בלונד או שחור? 65.פס אדום או כתום? 66.עיניים כחולות או ירוקות? 67.אף או אוזן? 68.יופי חיצוני או פנימי? 69.נעליים עם עקב או בלי? 70.פורום תפוז או אחר? 71.מסן או איסי? 72.קולה או ספרייט? 73.פיצה או פנקייק? 74.שוקולד לבן או רגיל? 75.
או
? 76.בירה שחורה או בירה לבנה? 77.שמש או גשם? 78.חורף או קיץ? 79.קפה או תה? 80.אני או את? 81.נודיסטי או חרדי? 82.
או
? 83.נראלך חפרתי מספיק? 84.יש לך כוח לעוד? 85.לא שואלת אותך.. 86.אז מה את עושה עכשיו? 87.כיף לך לעשות את זה? 88.באיזה פורומים של תפוז את עוד גולשת חוץ מזה? 89.איזה פורום הכי שווה? אהם אהם.. 90.את מנהלת פורום כלשהו? 91.אם לא היית רוצה לנהל? 92.איזה פורום היית מנהלת? 93.נכון שתפוזבל? 94.מה הוא עשה לך? טוב לי כבר נגמרו השאלות.. 95.אז איך היה השאלון? 96.נהנת? 97.דרגי אותו מ-1 עד 10: 98.נכון שזה שאלון שווה? 99.עד כמה הוא היה חופר? טוב עכשיו באמת נגמרו לי השאלות.. מקווה שהיה לך כיף לבזבז את זמנך הפנוי על שאלון מפגר כזה.. שיהיה לך יום נעים :]

מזל שמשעמם לי D: ../images/Emo115.gif

1.האות הראשונה בשם שלך: ח 2.האחרונה: ן 3.האמצעית: אין D: 4.קיצור מה השם שלך: חן
5.את מתחברת לשם שלך? מממ לא כ"כ
6.נראלך שהוא מתאים לך? ממממ יכול להיות P: 7.איזה עוד שמות מתאימים לך חוץ מהשם הזה: מממ לא יודעת o__O 8.היית מחליפה את השם שלך? אולי 9.היית מחליפה אותו למוסטפה? חחחחח לא D: 10.ואם היו נותנים לך מיליון דולר? בטח
11.ומה היית עושה עם אותם מילון דולר? טסה לחו"ל והולכת למלאמלא הופעות :) 12.היית תורמת קצת לאנשהו? אם היה נשאר
13.לאן? חולי סרטן או משהו דומה... 14.ולמשפחה? גם P: 15.לחברים? לא XD 16.את קמצנית? לא
רואים...
17.מה דעתך על הכינוי שלך? הוא נחמד מאוד :] 18.איך בחרת אותו? ממ פשוט.. בחרתי :| 19.הייתה לך בחירה קשה? לא ממש P: 20.היית משנה אותו? נופ 21.אם כן.. למה? לא רוצה לשנות אותו
22.למה דווקא לכינוי הזה? האמ
23.יש לך כוח לפתוח משתמש חדש ולשנות את הכינוי? כרגע, לא גם לי... 24.מה דעתך על הכינוי שלי? מממ נחמד D: 25.כדאי לי לשנות אותו? אם בא לך
26.מה היית משנה בו? מממ לא יודעת :/ 27.נראלך הוא יפה? מממ כן חח 28.מקורי? האמת שלא כ"כ D: אמממ.. עכשיו זאת הייתה הקדמה.. עכשיו על מוזיקה.. 29.מה את מעדיפה פופ או רוק? רוק 30.מה הסגנון שאת הכי מתחברת אליו? פאנק רוק 31.הסגנון שאת הכי אוהבת: כנ"ל 32.הכי שונאת: רגאיי S: 33.למה? כי יש לו קצב מעצבן 34.הסגנון שיש לך הכי הרבה בפלייליסט: פאנק רוק 35.איזה להקות את שומעת? גרין דיי, ג"ש, סימפל פלאן, מכ"ר,סאם 41, פאניק, אינפקטד משרום ועוד הרבה P: 36.זמרים? מממ אין כ"כ 37.זמרות? אבריל 38.מה הלהקה הכי אהובה עלייך? חסר לך שלא גוד שארלוט!! לא סתם.. האמת שגרין דיי D: אבל גוד שארלוט מייד אחריהם :] 39.שלוש דברים שהיית עושה בשביל שיבואו לארץ: ה=כ=ל. 40.שלוש דברים שהיית עושה בשביל להצטלם איתם: כנ"ל. 41.את מתחברת לשירים שלהם? יאפ 42.למה את יותר מתחברת: למילים או למנגינה? שניהם ביחד 43.מה השירים שאת הכי אוהבת של אותה להקה? זה קשה מידי >< 44.על איזה שירים(לא משנה הלהקה) את הכי חורשת עכשיו? מממ כל הדיסק של לימפ ביזקיט : Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water וגם על: Paramore - Misery Business Skazi - Fucking My Brain Nickelback - Rockstar ועוד כמה P: 45.על איזה שיר אחד את הכי חורשת? Limp Bizkit - My Generation 46.נמאס לך כבר ממנו? לא :] 47.על איזה אלבום את הכי חורשת עכשיו? כתבתי למעלה P: 48.את אוהבת את גוד שארלוט? לא
אני בפורום מאילוצים שלא אוכל לפרט עליהם XD סתם. חסר לך שלא.. כי אחרת כל הפורום יבוא אלייך מול הבית.. אפילו יותר מזה- לחדר שלך ואת לא רוצה לדעת מה יקרה אחרי זה! סתם צוחקת D= 49.חמישה שירים שאת הכי שומעת של גוד שארלוט: Break Apart Her Heart All Black Riot Girl The Anthem Dance Floor Anthem 50.השיר שאת הכי חורשת עליו של גוד שארלוט: The Anthem 51.האלבום הכי טוב של גוד שארלוט: The Young And The Hopeless 52.מה דעתך על ג'ואל? חמודי :] 53.נכון חתיך? מאווווווד
54.ובנג'י? כנ"ל
55.את מי את מעדיפה ג'ואל או בנג'י? גו'אל 56.איך לדעתך צריכים לקרוא לבן של ג'ואל? לא ממש משנה לי D: אמממ..... 57.מה את שומעת עכשיו? Limp Bizkit - My Way 58.אוהבת את השיר? יאפ :] עכשיו זה או זה... 59.כחול או לבן? לבן 60.שחור או ורוד? ורוד 61.פריקית או פריקצה? לא אוהבת קטלוגים S: 62.אולסטר או ואנס? אולסטאר 63.משבצות או נקודות? משבצות 64.שיער בלונד או שחור? שחור 65.פס אדום או כתום? אדום 66.עיניים כחולות או ירוקות? ירוקות
67.אף או אוזן?
68.יופי חיצוני או פנימי? פנימי לייק דה ;) 69.נעליים עם עקב או בלי? בלי 70.פורום תפוז או אחר? תפוז הכי קל :] 71.מסן או איסי? גם וגם 72.קולה או ספרייט? קולה
73.פיצה או פנקייק? פיצה 74.שוקולד לבן או רגיל? רגיל 75.
או
?
76.בירה שחורה או בירה לבנה? שחורה. קטינים שליטה /m\ 77.שמש או גשם? שמש 78.חורף או קיץ? חורף [איזה לא החלטית אני D:] 79.קפה או תה? תלוי 80.אני או את? אני, ברור !
81.נודיסטי או חרדי? נודיסטי ?
82.
או
?
למרות ששניהם מכוערים XD 83.נראלך חפרתי מספיק? אני חושבת שכן
84.יש לך כוח לעוד? מממ כן בערך D: 85.לא שואלת אותך..
86.אז מה את עושה עכשיו? שומעת מוזיקה ועונה על השאלון >< 87.כיף לך לעשות את זה? מאוד D: 88.באיזה פורומים של תפוז את עוד גולשת חוץ מזה? סימפל פלאן וסמוייה במכ"ר 89.איזה פורום הכי שווה? אהם אהם.. כולם D: 90.את מנהלת פורום כלשהו? נופ 91.אם לא היית רוצה לנהל? יאפ 92.איזה פורום היית מנהלת? סימפל פלאן 93.נכון שתפוזבל? אמת
94.מה הוא עשה לך? מה הוא לא עשה ? :/ טוב לי כבר נגמרו השאלות.. 95.אז איך היה השאלון? נחמד מאוד
96.נהנת? אה הא ^^ 97.דרגי אותו מ-1 עד 10: 12
פירגנתי D: 98.נכון שזה שאלון שווה? לגמרי 99.עד כמה הוא היה חופר? האמת שלא כ"כ D: טוב עכשיו באמת נגמרו לי השאלות.. מקווה שהיה לך כיף לבזבז את זמנך הפנוי על שאלון מפגר כזה.. שיהיה לך יום נעים :] טנקס גם לך

../images/Emo11.gif תהני .

רואה חברים ? : רואה אבודים ? : רואה האנטומיה של גריי ? : רואה יריחו <רמז : כן !> : GC היא הלהקה האהובה עלייך ? : אכלת תפוח היום ? : למה ? : את מורידה דברים בצורה לא חוקית ? <תועבה
> : את לומדת ? : יש לך עיניים כחולות ? : יש לך חולצה כתומה עם הדפס ירוק בארון ? : יש לך פטריה ברגל ?: את מעדיפה לטבוע למוות או להשרף למוות ? <רוס
) : את מכירה אותי ? : את מחבבת אותי ? : את חושבת שאני מציקה ? : וחופרת ? : אכלת היום במבה ? : כיבדת אנשים בבמבה ? : לוקח לך יותר מרבע שעה להתארגן בבוקר ? : את שונאת את החיים שלך ? : את דכאונית ? : את משועממת ? : נכון שאת מתחרטת שבחרו אותך לקורבן השבועי כי את נאלצת לסבול את השאלות הדפוקות שלי ? : אנג'וי יורסלף

הו, שאלון קצר ^^ ../images/Emo115.gif

רואה חברים ? ברור ! חברים שליטה
רואה אבודים ? נופ רואה האנטומיה של גריי ? נופ רואה יריחו <רמז : כן !> הממממ... לא |: GC היא הלהקה האהובה עלייך ? לא, אבל היא קרובה לזה P: אכלת תפוח היום ? לא D: למה ? כיכיכיכי... לא היה לי O: את מורידה דברים בצורה לא חוקית ? <תועבה> כן >< ואני לא תועבה
את לומדת ? לא יש לך עיניים כחולות ? הלוואי
יש לך חולצה כתומה עם הדפס ירוק בארון ? הממ לא שזכור לי
יש לך פטריה ברגל ? לא אוהבת לדבר על הרגליים שלי
או על רגליים בכלליות
את מעדיפה לטבוע למוות או להשרף למוות ? (רוס)
להישרף D: את מכירה אותי ? קצת P: את מחבבת אותי ? ממה שהכרתי כן :] את חושבת שאני מציקה ? מאוד מציקה. אפילו קצת מעצבנת. למה אני עונה על השאלון שלך בכלל ? פוי
וחופרת ? לא יותר מהשתיים הקודמות D: אכלת היום במבה ? ממ לא כיבדת אנשים בבמבה ? כיבדתי אותם בסוכריות, זה נחשב ?
לוקח לך יותר מרבע שעה להתארגן בבוקר ? אה הא את שונאת את החיים שלך ? מאוד. את דכאונית ? מצטערת אני לא יכולה לענות, אני בדיוק חותכת ורידים
את משועממת ? האמת שכן S: נכון שאת מתחרטת שבחרו אותך לקורבן השבועי כי את נאלצת לסבול את השאלות הדפוקות שלי ? מממ לא D: בתור ילדה משועממת [ראי שאלה קודמת] זה דווקא מעביר לי את הזמן :)

*בורחת* ../images/Emo115.gif

ערוץ Star World ואני לא ביחסים טובים במיוחד
חוסר התרגום מקשה עליי במיוחד >< אז אני לא יכולה לראות האנטומייה של גריי
ויריחו סתם נראה משעמם |: *בורחת עוד יותר רחוק*

../images/Emo2.gif Oh no she didn't !!!!!!!!!!

עכשיו את באמת צריכה לברוח !!!!!!!!! יריחו ?!?!! משעמם ?!?!?!! אני מציעה לך לא להתקל בי ברחוב
נכנסת לרשימה השחורה שלי . חח מזכיר לי - Phoebe: you wanna be on my list too? Keep talking! Has anyone seem my list by the way?
Chandler: no Pheebs. What's it look like? Phoebe: it's a piece of paper and it says "Ross" on it.

חחחחח גדול ../images/Emo6.gif ../images/Emo115.gif

את מכירה את הציטוטים יותר טוב ממני O__O

חח אני מכירה את הציטוטים יותר טוב גם מ

מרתה קאופמן
חברים זה הפטיש שלי, ולא - אני לא אפסיק לשגע אותכם !

EleVaTioN

New member
כמה שאלות../images/Emo129.gif

קצת רקע: שם: גיל: מקום מגורים: כמה זמן את בפורום: את אוהבת את המקום בו את גרה? למה? תחומי עניין: יש לך פייסבוק?!

הו, שאלון אפילו יותר קצר ! ../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif

קצת רקע: ממממ... ת'אמת שאין לי מושג מה לכתוב XD שם: חן גיל: 15 ו-8 חודשים מקום מגורים: רמת ישי כמה זמן את בפורום: 4 וחצי חודשים את אוהבת את המקום בו את גרה? יאפ :] מאוד אפילו P: למה? כי הוא קטן כזה וחמוד
תחומי עניין: מוזיקה, אומנות, תקשורת :] יש לך פייסבוק?! לא
ניסיתי לפתוח אחד ולא הבנתי איך זה עובד ><

EleVaTioN

New member
תקשיבי זה פשוט גדול!../images/Emo129.gif

גמאני בהתחלה נורא התקשתי אבל יש שם דברים ממש מגניבים!

כן שמעתי שזה ממש נחמד ../images/Emo115.gif

אבל יש דברים שעולים כסף לא ? או שהבנתי לא נכון ?

למעלה