עוננננה P: ../images/Emo115.gif
מה עדיף: 1. גבר שעיר או חלק? חלק 2. פנים יפות או גוף יפה? פנים יפות 3. חכם או יפה? חכם 4. ספר או סרט? סרט 5. רעש או שקט? תלוי במצב רוח P: 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ בסביבת אנשים 8. רומנטי או שרמנטי? רומנטי - כי אין לי מושג מה זה שרמנטי
9. פרח אחד או זר פרחים? זר פרחים 10. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבבבבבבבה 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות ומטופחות 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה
14. שעווה או גילוח? שעווה 15. ריצה או הליכה? הליכה 16. חום או קור? קוווור 17. דוש או אמבטיה? דוש :] 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול
19. קיץ או חורף? חורף בעד/נגד: 1. הומואים/לסביות? בעד 2. סקס בשירותים? נגד 3. קשר בשלט רחוק? לא בעד ולא נגד 4. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 5. לחגוג סילבסטר? בעד 6. צמחונות? לא נגד, אני אישית לא צמחונית 7. מותגים? לא נגד ולא בעד 8. כפכפי אצבע? רק לים 9. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? במידה מסויימת 11. טלפוניים סלולריים? בעד
12. סקס לפני החתונה? אמממ... S: 13. סמים? נגד
14. שתיה ונהיגה? נגד
15. עישון בקרב בני נוער? לא משנה לי כ"כ 16. שלטון דמוקרטי? בעד 17. סקס במקומות ציבוריים? נגד 18. אורגיות? כל אחד ומה שמתאים לו
האם אי פעם: 1. נסית סמים? חס וחלילה 2. עישנת סיגריה? כן 3. השתכרת? כן 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא :| 5. היה לך סטוץ? לא :| 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? ל=א 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? אני לא שמה לק D: 8. כססת ציפורניים? כל הזמן S: 9. התנשקת עם בת? לא 10. בכית על בן? לא 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? בטח 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 13. הפסקת ספר באמצע? בטח 14. התפטרת מהעבודה? אפשר להגיד 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא חושבת.. 16. שברת אחת מהגפיים? לא 17. אכלת גולאש? כן XD כמה פעמים: 1. היית מאוהבת? מממ... לא זוכרת כ"כ
2. נשבר לך הלב? אפעם 3. היית בבית חולים? פעמיים שלוש 4. התחרטת על דבר שעשית? כ"כ הרבה פעמים >< 5. בכית בגלל ביצפר? לא יותר מידי 6. בילית בלילות לבנים? הרבה :] 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? המוווווון פעמים D: 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? עכשיו
9. קיבלתי זימונים מהצבא? אפעם 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? אפעם 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת? כמה פעמים 12. נכשלת בבגרות? אפעם 13. נהרס לך הפלאפון? פעם אחת 14. איבדת מפתחות לבית? כמה פעמים 15. ברחת מהבית? NEVER 16. טסת לחו"ל? פעמיים P: מידע כללי: 1. שם: חן 2. תאריך לידה: 20.3.92 3. עיר מגורים: רמת ישי 4. בית ספר: אורט טבעון 5. צבע שיער: חום כהה 6. צבע עיניים:חום כהה 7. גובה: 1.63 8. משקפיים: יש 9. הורים נשואים או גרושים? נשואים טפו טפו טפו 10. רווקה/חבר? רווקה 11. תלמידה טובה? מממ אפשר להגיד 12. רגישה? יאפ 13. סטרייטית/דו/לסבית? סטרייטית 14. בתולה? אה הא 15. ביישנית? לפעמים האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? אמא 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? לאחי הגדול 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? אחי הגדול D: 4.הנשיקה האחרונה? ..... 5. החיבוק האחרון? חברה שלי אתמול 6. הספר האחרון? המאהב D: [עבודה לבצפר ><] 7.הסרט האחרון? שלוש עשרה 8. החבר האחרון שראית? חברה שלי שלידי P: 9. הנסיעה האחרונה באוטו? לספרית ביום שבת 10. המבחן האחרון? שנה שעברה D: 11. הדבר האחרון שקנית? סווטשרט של גארפילד *-* 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לטורקיה בסוכות 13. השיר האחרון ששמעת? Limp Bizkit - My Way 14. הדבר האחרון שלבשת? סווטשרט וטרנינג הדברים הרעים שקרו: 1. שברת רגל? לא 2. פתחת את הראש? לא 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא טפו טפו טפו 4. עברת ניתוח? כשהייתי בת 4 בערך D: להוצאת שקדים 5. שברת מראה? כמה פעמים 6. היית בפיגוע טרור? לא חס וחלילה 7. ראית מישהו נהרג? לא 8. גילית ששיקרו לך? המון פעמים 9. בגדו באמונך? כנ"ל 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? יאפ *מתביישת בעצמי* 11. הלכת מכות? בכיתה ג' נראלי
12. כמעט טבעת? לא 13. כרתו לך איבר? לא XD הראשונים: 1. הנשיקה הראשונה? ...... 2. האהבה הראשונה? בכיתה ה' אני חושבת
3. הצו הראשון? לא היה 4. הדייט הראשון? כנ"ל 5. הפעם הראשונה בחו"ל? בכיתה ד' לצרפת בלגיה והולנד :] 6. הטסט הראשון? לא היה 7. הבגרות הראשונה? במתמטיקה 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? לא חפיסה - סתם עם חברות בחופש הגדול לפני שנה 9. המילה הראשונה? אור 10. האכזבה הראשונה? לא זוכרת... 11. שברון הלב הראשון? לא היה 12. ההתאהבות הראשונה? כבר אמרתי
החבר הכי: 1. החבר הכי מוזר? אני לא חברה של אנשים מוזרים XDDDD 2. החבר שאת מכירה הכי מעט זמן? מיכל 3. החבר הכי שקט? שני 4. החבר הכי עצבני? מורן 5. החבר שאת מכירה הכי הרבה זמן? שני 6. החבר הכי מצחיק? כולן D: 7. החבר הכי קשוב? חנה ומורן 8. מכיר אותך הכי טוב? מורן 9. החבר הכי עצלן? שני 10. החבר הכי רגשן? חנה 11. החבר הכי חכם? לילך [זה באמת אמר למישהו פה משו ?! ><] 10 המכות!! 1. מורידה שערות במפשעות-שעווה או גילוח? אין לי שערות בממפשעות XD 2. שעירות יתר? לוידעת למה הכוונה 3. שיער קשה לטיפול (על הראש)? לא 4. כפות רגליים גדולות מדי? לא 5. ציצי קטן? נורמלי לגוף שלי XD 6. לובן טבעי-חוסר יכולת להשתזף? ממ לוידעת S: 7. אקנה? ל=א 8. עור רגיש? לא כ"כ 9. גשר? לשעבר 10. אלרגיות? אין התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? בטוח שמתישהו חח 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? בטח 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? בטח 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? מממ בטוח D: 5. גנבת מחנות? כן 6. פרצת למקום כלשהו? לא 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא קיבלתי דו"ח P: 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? בחיים לא 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, ליהות עם חברות, מחשב , טלוויזיה 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? חברים
3. הספר האהוב עלייך? הארי פוטר 4. חנות הבגדים האהובה עליך? אין משו ספציפי 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? אדידס 6. חברת התיקים האהובה עלייך? אין 7. הסרט האהוב עליך? אפקט הפרפר, 13 ועוד כמה ... 8. המשקה האהוב עליך? לימונדה 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? מיטה 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? נעלי בית של חברה שלי D: 3. החולצה האהובה עלייך? לוידעת 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחברת תולדות 5. הספר הכי קרוב? ערכת לימוד Windows 98
6. החלון פתוח או סגור? סגור 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? יומן לסיום- איך היה השאלון? ת'אמת.. נהנת? מאוווווווווווווווווד