השירשור השבועי

hermaioni

New member
../images/Emo103.gifהשירשור השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

שיר השבוע של גרין דיי:
שיר השבוע לא של גרין דיי:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
להקת השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר מבאס שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
ערוץ השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם!

AriellA100

New member
בלה

שיר השבוע של גרין דיי: אין שיר השבוע לא של גרין דיי: Alanis Morissette - Hands Clean קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: אין להקת השבוע: גרין דיי דבר טוב שקרה השבוע: אממ דווקא קיבלתי ציונים טובים בפיזיקה! דבר מבאס שקרה השבוע: הייתי חולה ציטוט השבוע: "צריך להגיד לו שזה גיל מספיק כדי לאבד בתולים" ערוץ השבוע: אין תמונת השבוע: אין לי

IפותI

New member
ללא נושא

שיר השבוע של גרין דיי:כלום שיר השבוע לא של גרין דיי:Je non seis pas קליפ השבוע:אין אלבום השבוע:אין להקת השבוע:אין דבר טוב שקרה השבוע:הבאתי מצלמה לבצפר והיה צחוקים. דבר מבאס שקרה השבוע:TOO MUCH ציטוט השבוע:- ערוץ השבוע: - תמונת השבוע: אולי אח"כ.

תראי זה אני.. ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי:אממממממממ.... Longview שיר השבוע לא של גרין דיי:תראי זה אני-סינרגיה קליפ השבוע:הקטעים החתוכים מג'קאס 2
אלבום השבוע:Singles Going Steady-The Buzzcocks להקת השבוע:RAMONES דבר טוב שקרה השבוע:צבעתי תפוני, זה יצא בסדר האמת דבר מבאס שקרה השבוע:הפוני לא יצא כמו שרציתי ציטוט השבוע:לאדעת ערוץ השבוע:8 תמונת השבוע:אני+פוני ג'ינג'י שבוע טוב לכולם!

Queen for a day

New member
| | | |

שיר השבוע של גרין דיי: - שיר השבוע לא של גרין דיי: Last request - Paolo Nutini קליפ השבוע: אנה מולי? אלבום השבוע: First imression of earth והוא יהיה שלי;; אה וגם זה של הרקונטאורס. להקת השבוע: The strokes כ"כ , RADIOHEAD דבר טוב שקרה השבוע: שיעור גיטרה עם מורה חדש, היה ממש מגניב. דבר מבאס שקרה השבוע: מחזור. בעיקר. ציטוט השבוע: "אנייייייייי אאאאאאאנייי זה כמו אחד בלי כסף רק עם א'!" וגם, "איב, את סיפרת לי על הילדה שאוננה עם מטאטא? -מה? -זאת שישבה עם המקרר ואוננה עם מטאטא ואז אמא שלה נכנסה אז היא נבהלה ודחפה את זה עמוק מדי ומתה. -המ..." ערוץ השבוע: יס סטארס, יס פלוס תמונת השבוע: |ריר|

עדן גפן

New member
נצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif|פיס|

סליחה על הבורות ועל הנדחפוּת.. חבריי להקת גרין דיי\ חלקם צמחוניים?.. פשוט רציתי לדעת אם הבנתי נכון משהו.. תודה
.

למעלה