זה או זה?

niranat

New member
../images/Emo103.gif זה או זה?

מתחילים בשאלה עם שתי אפשרויות, כמו לדוגמה: עונה 2 או עונה 3? מי העדפתם שתזכה - יואנה או מרסדס? ג'אניס דיקינסון או טיירה בנקס? איך יותר אהבתם את אמנדה - לפני או אחרי השינוי? וכו' וכו' וכו' מישהי אחת עונה על השאלה וכותבת שאלה חדשה באותו סגנון, שעלייה שוב, עונה מישהי אחת וכותבת שאלה חדשה... זה לא סקר, ואחרי שמישהי ענתה על השאלה לא עונים על אותה אחת, אלא עונים על השאלה האחרונה בתור וכותבים יחד איתה שאלה חדשה.. שרשור לדוגמה: הכוסונית מדמשק: מי העדפתם שתנופה - קלי או ג'ניפר? הפ33ה ממרוקו: ג'ניפר. עונה 1 או עונה 2? הגזעית מברזיל: עונה 2. למי יש גוף יותר יפה - אמנדה או קריסטי? וכו' וכו'... אפשר לחזור על השאלות שאני כתבתי פה, אי אפשר לחזור על שאלות שנשאלו בשרשור [וקיבלו תשובה], ואפשר גם לשאול שאלות שלא קשורות לסדרה, אם בא לכם [כמו למשל - קיץ או חורף? ארטיק קרח או ארטיק חלב? אמבטיה או מקלחת? וכו']. יאללה, השאלה הראשונה: מי העדפתם שתנצח - מרסדס או יואנה

מעניין מאוד!!!

אני עכשיו מחפש אתרי אינטרנט על המחלה שלה כדי לעזור לה!! כפרוש עלייה!! המחלה שלה תמיד תעניין אותי
מי יותר מעניינת עם המחלה שלה- הבולמיה של קאסי או הבולמיה של איליס?

OhBaby

New member
יוסטון וי הב א פרובלם!!

שני אנשים ענו לאותה שאלה, אם הבעיה של אמנדה מעניינת או לא. מה נעשה??.

niranat

New member
אם את עונה על השאלה ../images/Emo27.gif

את חייבת לכתוב גם שאלה חדשה. שתדעי, להבא.

niranat

New member
חחחחח קרעת אותי

עלק "אני מחפש אתרי אינטרנט על המחלה שלה כדי לעזור לה" יווו אתה מהמגזימים.. אבל בצורה קשה!!!
כאילו באמת שאתה לא תוכל לעזור לה.. חחח יו יוו פשוט עשית לי ת'יום עם ההגזמה המטורפת הזאת ממ הבולמיה של קאסי יותר מעניינת כי לא ראיתי בהתחלה את העונה הראשונה
אבל ת'אמת שגם זה לא משהו מעניין למי יותר רציתם להעיף כאפה - שאנון או רובין

P a r i s

New member
רובין

מה יותר מעצבן- הסנטר-פה של קריסטי או פה הברווזון של קלי(וההערכה העצמית המעצבנת שלה?)

פה הברווזון של קלי,

הסנטר של קריסטי יפה לפי דעתי.
איך היה יותר יפה לאבוני, לפני המייק אובר או אחרי
(אני מדברת על התספורת כמובן.)

Dark Force

New member
הממ....לפני המייקאובר../images/Emo56.gif|פגרה|

בכל מקרה היא מכוערת
איליס
או שנדי

Pink Angel1

New member
שנדי =)

יותר חמודה! עונה ראשונה- טסו לצרפת או עונה שניה- טסו לאיטליה?

oOBAGIRAOo

New member
בוודאי שאיליס!

אין על איליס! איליס הכי יפה שיש ואף אחת לא משתווה אליה! אדריאן (עונה ראשונה) או יואנה (עונה שנייה)?

חחחחחח.. כי זה מעצבן אותי

שאנשים מתייחסים אלייה כמו אל קרצייה ומעצבנת! והיא לא! היא פשוט מדהימה! קאסי אמרה לאמנדה שהיא בולמית..

oOBAGIRAOo

New member
איליס לא הייתה בולמית!!!!!!!!!!!!!!

זה מעצבן אותי שאנשים אומרים סתם על אנשים שהם אנורקסים או בולמים בגלל שהם רזים. יש לי חברה שהיא ממש מוט עץ, כזאת רזה ואתם יודעים כמה היא טוחנת כל יום?

למעלה