חידון לסוף השבוע

Gilliana

New member
../images/Emo103.gif חידון לסוף השבוע

והרי לפניכם החידון לסוף השבוע הזה: 1. באיזה פרק הוזכר אל צ'ופאקברה? 2. מה היה השם הבדוי בו השתמש מקס פניג בפרק Temup fugit? 3. מי רצח את X? 4. איזה קעקוע עשתה סקאלי בפרק NEVER AGAIN? 5. עבור איזה משרד ממשלתי עבד אביו של מאלדר? 6. מהו Syzygy? 7. באיזה חלק בגוף נפגע מאלד ביריה בפרק beyond the sea? 8. מהו שמה האמצעי של סמנת'ה? 9. באיזה פרק הופיע כרטיס קרטר בעצמו ובאיזה תפקיד? 10. באיזה משחק שיחקו מאלדר וסמנת'ה כאשר היא נחטפה? קדימה לעבודה!

randomalit

New member
אני מנסה

1. But it's not that Al Chupacabra either. סקאלי ב-Bad Blood, כמובן :) 2. The Thinker? 3. וואלה. לא זוכרת. והחלטתי לא לרמות ולחפש בגוגל :) 4. אורובורוס, או איך שלא קוראים לזה. נחש שאוכל את עצמו. סמל לאין סוף. 5. במשרד ההגנה? DOD? 6. כשמספר כוכבים, 3 אם אני לא טועה, מתיישרים ויוצרים זווית "מסוכנת". 7. לא זוכרת. 8. אן. 9. ב-EBE? בתור דירקטור ב-FBI? 10. סטראטגו? ב-End Game היא שואלת: Is it too late for a game of Stratego? (אם כך כותבים את זה?)

Gilliana

New member
לא רע ../images/Emo13.gif

ארבע וחצי תשובות נכונות מתוך 10. את שאלה מס' 1 לא ניסחתי כנראה נכון, כי הכוונה היתה באיזה פרק עסקו בצ'ופאקברה, ולא היכן הוא הוזכר ברקע. תשובה מס' 2 - לא נכונה לצערי, רמז: מדובר בשם של ממש ולא בכינוי. תשובה מס' 5 - לא נכונה תשובה 9 - נכונה למחצה. התפקיד נכון, הפרק לא.

randomalit

New member
יאייי ../images/Emo45.gif

כל הכבוד לי, בהתחשבבעובדה שלא רימיתי ולא חיפשתי בגוגל.

הפעם אני בקושי יודע משהו בהשוואה לשאלון הקודם

1. באיזה פרק הוזכר אל צ'ופאקברה? פרק 11 של עונה 4 El Mundo Gira 2. מה היה השם הבדוי בו השתמש מקס פניג בפרק Temup fugit?,לא זוכר... 3. מי רצח את ? לא זוכר את שדם הדמות אבל זה מישהו שנשלח ע"י המעשן... 4. איזה קעקוע עשתה סקאלי בפרק ? NEVER AGAIN? הנחש הזה, שאוכל את הזנב שלו, זה גם הסמל של הסדרה מילניום 5. עבור איזה משרד ממשלתי עבד אביו של מאלדר? משרד ההגנה 6. מהוSyzygy?, לא זוכר... ראיתי את הפרק הזה פעם אחרונה לפני 7 שנים >< 7. באיזה חלק בגוף נפגע מאלד ביריה בפרק beyond the sea?, כבר שחכתי איפה בדיוק, בחזה אולי? 8. מהו שמה האמצעי של סמנת'ה? 9. באיזה פרק הופיע כרטיס קרטר בעצמו ובאיזה תפקיד? לא זוכר... לא משתי לב אליו, אולי ב Hollywod A.D? 10. באיזה משחק שיחקו מאלדר וסמנת'ה כאשר היא נחטפה? מונופול? יצאתי בור XD הפעם השאלות קשות בשבילי

Gilliana

New member
רק שתי תשובות נכונות הפעם ../images/Emo10.gif

1 ו-4. ואו, לא חשבתי שהשאלות עד כדי כך קשות...

S m e l l y Cat

New member
מהה אבל כריס היה בהוליווד AD!

בקהל של הסרט! אני בטוחה בכמעט מאה אחוז ואם היה לי כח הייתי עושה סקריןקאפ מהדיוידי

Gilliana

New member
אין צורך - את צודקת

כריס היה גם בקהל בהוליווד AD, אבל הוא הופיע בסדרה עוד הרבה הרבה לפני העונה השביעית ולפרק הזה התכוונתי. בואי נגיד שגם זו בהחלט תיחשב תשובה נכונה אם היא תהיה מלאה, כמו זו שלך.

1Shir

New member
צריך לראות פרקים...

1. באיזה פרק הוזכר אל צ'ופאקברה? ידעתי איזה פרק אבל עד עכשיו אין לי מושג מה הפירוש של שם הפרק 2. מה היה השם הבדוי בו השתמש מקס פניג בפרק Temup fugit? אני זוכרת שהיה שם כזה אבל לא זוכרת מהו 3. מי רצח את X? צריך לראות שוב את סוף עונה 3/תחילת 4 כדי להיזכר מי התותח שעשה את זה.. לא נראה לי שזה קרייצ'ק.. 4. איזה קעקוע עשתה סקאלי בפרק NEVER AGAIN? על זה ענו יותר טוב ממני, אני רק זכרתי איך הוא נראה ובערך מה הוא אומר 5. עבור איזה משרד ממשלתי עבד אביו של מאלדר? הוא לא היה ב-FBI? 6. מהו Syzygy? לא זכרתי, שרית ענתה על זה 7. באיזה חלק בגוף נפגע מאלד ביריה בפרק beyond the sea? כתף, משהו כזה? 8. מהו שמה האמצעי של סמנת'ה? שרית ענתה, לא היה לי מושג 9. באיזה פרק הופיע כרטיס קרטר בעצמו ובאיזה תפקיד? גם אני חשבתי שזה הוליווד AD, לא היה לי מושג על השני 10. באיזה משחק שיחקו מאלדר וסמנת'ה כאשר היא נחטפה? לא מכירה את המשחק הזה בכלל, מה זה?

1Shir

New member
הלכתי על קונספט של תהיות במקום תשובות... ../images/Emo3.gif

עונה!

1. באיזה פרק הוזכר אל צ'ופאקברה? אל מונדו גירה
2. מה היה השם הבדוי בו השתמש מקס פניג בפרק Temup fugit? פול גידני? 3. מי רצח את X? אני זוכרת!באמת! עונה 4 בטוח!
זה ההוא שהרג את המשובט בממנטו מורי אין לו שם בכלל 4. איזה קעקוע עשתה סקאלי בפרק NEVER AGAIN? נחש שאוכל את הזנב שלו 5. עבור איזה משרד ממשלתי עבד אביו של מאלדר? חחח שכחתי 6. מהו Syzygy? שלושה גרמי שמים על קו ישר אחד
7. באיזה חלק בגוף נפגע מאלד ביריה בפרק beyond the sea?
8. מהו שמה האמצעי של סמנת'ה? סמנת'ה אן מאלדר!נכון?
9. באיזה פרק הופיע כרטיס קרטר בעצמו ובאיזה תפקיד? הוליווד א.ד. במשהו שם 10. באיזה משחק שיחקו מאלדר וסמנת'ה כאשר היא נחטפה?

Gilliana

New member
בינתיים את מובילה!

5 (ואפילו 5 וחצי) מתוך 10, יפה מאד!
התשובות הנכונות שלך: 1,2,4,6,8 לגבי הפרק שבו הופיע כריס קרטר - אקבל את זה כתשובה חלקית, למרות שלא לפרק הזה התכוונתי וגם לא ציינת באיזה תפקיד לגבי שאלה 3 - נכון, אבל יש לו כינוי ועל 10 לא ענית בשום דבר בכוונה?

Gilliana

New member
I SEE

הנחתי שזה המצב, אבל שאלתי ליתר בטחון כי באחרות שלא ידעת בכל זאת שמת איזה אייקון או משהו וב-10 לא שמת כלום.

תגידי,בקשר לכריס קרטר../images/Emo6.gif

יכול להיות שאת מתכוונת לאחד מאלה אנאסאזי\בלסינג וואי\פייפר קליפ? היה שם מישהו נורא דומה לו..רק עכשיו נזכרתי חח

Gilliana

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

ואם כבר הגעת עד כאן - תנסי למצוא את התשובה המלאה, את כבר ממש לא רחוקה.

למעלה