טוטוסל - פורום מכבי - שדרוג.

Thierry Henry

New member
../images/Emo103.gif טוטוסל - פורום מכבי - שדרוג.

אני מודה לניב (ראשונייה999) על הרעיון והאישור להשתמש בביצוע שלו בפורום כדורסל למשחק בקסט בול אקשן. מעכשיו תחרות הטוטוסל של הפורום תהיה בדיוק לפי אותם החוקים. (בקובץ המצורף מופיעה הטבלה לאחר הסיבוב ה1) והנה ההסבר לחוקי התחרות החדשה : אנא ממכם, רישמו את המיקום הסידורי שלכם המופיע בטבלת הניקוד. התחרות תימשך 15 סיבובים ולאחריהם יוכרז המנצח. האם צריך להירשם כדי לשחק ולהשתתף?! לא, אפשר להיכנס לתחרות בכל שלב שתרצו, אפילו בשלב האחרון. *לא ניתן להמר על משחק לאחר שהתחיל, אבל אפשר להמר על שאר המשחקים שיהיו* *אפשר לשנות תוצאה של משחק לפני שהתחיל, ברגע שהתחיל, אי אפשר לשנות* שיטת הניקוד: כל אחד מהמר על ההפרש המדויק. הימור על קב' מנצחת - 2 נק'. אם יוצא שאתה רחוק 1-3 נק' מההפרש שהימרת - 10 נק'. אם יוצא שאתה רחוק 4-7 נק' מההפרש שהימרת- 8 נק' אם יוצא שאתה רחוק 8-10 נק' מההפרש שהימרת - 6 נק' אם יוצא שאתה רחוק 11-14נק' מההפרש שהימרת-4 נק' אם יוצא שאתה רחוק 15 נק' ומעלה מהפפרש שהימרת-2 נק' שימו לב: אם הימרת על הפרש מסויים ופגעת בול - 20 נק'!!! דוגמא: קב' X נגד קב' Y: אני מהמר שקב' X תנצח את המשחק ובהפרש של 12 נק'. בפועל, קב' X אכן ניצחה אך בהפרש של 6 נק'! לכן מגיעות לי 10 נק': 2 נק' על ניחוש קב' מנצחת + הייתי רחוק 6 נק' מההפרש שיצא לכן -8 נק'. והנה המשחקים להימור לשבוע זה : (משחקיי ליגת העל) בני השרון-עירוני רמת גן א' 20.01.08 19:45 הפועל חולון-גליל עליון א' 20.01.08 19:40 עירוני אשקלון-מכבי ראשון לציון א' 20.01.08 19:15 גלבוע/עפולה-הפועל ירושלים א' 20.01.08 19:55 מכבי תל אביב-עירוני נהריה ב' 21.01.08 20:30

Thierry Henry

New member
../images/Emo27.gif הימורים לשרשר לכאן ...

המשחקים לנוחיותכם : בני השרון-עירוני רמת גן הפועל חולון-גליל עליון עירוני אשקלון-מכבי ראשון לציון גלבוע/עפולה-הפועל ירושלים מכבי תל אביב-עירוני נהריה

R E k

New member
מקום 1-4

בני השרון-עירוני רמת גן 86-79 הפועל חולון -גליל עליון 69-80 עירוני אשקלון-מכבי ראשון לציון 67-83 גלבוע/עפולה -הפועל ירושלים 80-81 מכבי תל אביב-עירוני נהריה 79-91 מחזור מצוין מצפה לנו

YoreShmaNa

New member
האם בכוונה הימרת שמכבי תל אביב תנצח את נהריה

בדיוק בתוצאה שבה ניצחה את צסק"א (אכלה אותה) בוירטון?

גם אני:)

בני השרון-עירוני רמת גן 9 בני השרון הפועל חולון-גליל עליון 12 חולון עירוני אשקלון-מכבי ראשון לציון 3 אשקלון גלבוע/עפולה-הפועל ירושלים 6 הפועל(הגיע הזמן לא?!) מכבי תל אביב-עירוני נהריה מכבי ת"א ב- 21

שומו

New member
ההימור שלי:

בני השרון-עירוני רמת גן- 86-62 לרמת גן. הפועל חולון-גליל עליון- 91-73 לחולון. עירוני אשקלון-מכבי ראשון לציון- 87-86 לאשקלון. גלבוע/עפולה-הפועל מגדל ירושלים- 87-91 לגלבוע\עפולה. מכבי עלית תל אביב-עירוני נהריה- 102-70 למכבי.

Thierry Henry

New member
מקום 1 ../images/Emo3.gif

בני השרון-עירוני רמת גן בני השרון ב14 הפועל חולון-גליל עליון חולון ב19 עירוני אשקלון-מכבי ראשון לציון ראשון ב4 גלבוע/עפולה-הפועל ירושלים עפולה בנקודה מכבי תל אביב-עירוני נהריה מכבי ב21

TheRasmus

New member
יאללה

בני השרון-עירוני רמת גן 78-86 הפועל חולון-גליל עליון 77-95 עירוני אשקלון-מכבי ראשון לציון 85-89 גלבוע/עפולה-הפועל ירושלים האמת שאין לי מושג אם ששון וארנולד משחקים. כרגע בכל זאת הימור שלי הוא ניצחון חוץ 88-86 מכבי תל אביב-עירוני נהריה 83-98

יו45

New member
מקום4/3/2/1

מכבי תל אביב-עירוני נהריה ב' 21.01.08 20:30 מכבי ב-18 גלבוע/עפולה-הפועל ירושלים א' 20.01.08 19:55 גלבוע ב-9 עירוני אשקלון-מכבי ראשון לציון א' 20.01.08 19:15 אשקלון ב-7 הפועל חולון-גליל עליון א' 20.01.08 19:40 חולון ב-13 בני השרון-עירוני רמת גן א' 20.01.08 19:45 בני השרון ב-5

trigotrigo

New member
לא הספקתי אתמול. 'צטער, אבל לפחות של מכבי:

25 הפרש על נהריה.

R E k

New member
לא כדאי לעשות את הטורניר

כשיהיו יותר מ-8 משתתפים? לעשות איזה הרשמה או משהו, כדי לראות כמה אנשים רוצים להשתתף? זה קצת מוריד מהערך של הטורניר כשיש מעט משתתפים..

Thierry Henry

New member
אפשר להצטרף בכל רגע.

כרגע יש 8 כי הפורום חדש, אני מאמין שיהיו עוד הרבה ככל שהפורום יגדל ויתפוס יותר פז"מ.

7liel7

New member
למה אתה לא כל כך אוהב את האולם שלנו?

הוא דווקא אחד האולמות הטובים שיש בארץ. ויושיבו אתכם או ביציע ב' או ביציע א' (איפה שכל האוהדים של אשקלון) אבל קרוב לפרקט, בצד ימין...

כל פעם אנחנו באים מתיישבים במקום מסויים ואז

מעירים אותנו... ואין איפה לשים את התוף...

למעלה