טיפים למאיה

כמה טיפים למאיה בוסקילה (המדהימה)

1 מאיה אני מאוד אהבתי את הסיגנון השירה שלך ,זה סגנון שהיה מאוד חסר לנו כאן בארץ והוא דיי מזכיר את מריה קארי האגדית, הצעה שלי שתמשיכי עם הסיגנון הזה,הוא נורא מתאים לקול המדהים והעוצמתי שלך .. 2 את צריכה להתחיל להוציא קליפים לערוץ 24 במיוחד לשיר הלב וגם סיפור מכור ,אל תשכחי קליפ = פירסומת ,כמה שיותר תוציאי קליפים ככה את יותר תפרסמי את עצמך .. (יש אנשים שעדיין לא מכירים את"הלב") 3 את צריכה לשנות את ההופעה שלך , כשאני אומר את זה זה לא אומר שתלכי לי עכשיו להיסתפר קצוץ עם פוני,אלה שתשחקי בהופעות שלך עם השיער , תעשי תיסרוקות כמו ב"יש בליבי כינור" ,תלתלתים ושטויות אבל שלא תעיזי להיסתפר !! 4 והאחרון .. את צריכה לחדש את עצמך ,תוציאי גם הרבה שירים קיצביים לצד שירים עצובים כמו "הלב" שזה שיר מצויין. ותדפקי בהם הופעות .. את יודעת סטייל ג'ניפר לופז ולסיום מאיה את זמרת מצויינת ובנוסף לכך את גם יפיפיה תנצלי את זה ואת עוד תכבשי את העולם !!

BravE NeW BoY

New member
הרשי/ה לי להוסיף טיפ מספר 5...

5. אל תעשי יותר שירים בסנגון "נשמה שלי".. כי הוא הורס לי את כל הרצף של האלבום המדהים הזה....

בגלל זה אני אמרתי ..

שתמשיך עם הסיגנון של יש בליבי כינור .. מריה קארי כזה .. ואני בן ...

בעיקר אני חושב שכדאי להתמקד

בשירים של כותבים משובחים - השילוב של יש בליבי כינור היה ענק
לזנוח יותר את הקטע המזרחי , השרית חדדי ולהתמקד בשירי סול , בבלדות וגם כמה שירים קצביים , דאנס וכד' .

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ועכשיו טיפ לרון

רון, אתה ממש יכול להיות אמרגן....

דווקא אני בעד הקטע המזרחי יותר ..

ויש לה קול מדהים שפשוט מתאים להכל ... מזרחית , , אופרה אפילו , ארצישראלית , פשוט הכל הכל ...

תגובה לתגובה ........

דבר ראשון - אני לא מבין כל כך מה זה אומר שרים ים תיכוניים אבל לפי דעתי הסגנונות של השירה שלהן דומים. דבר שני, לא חייבים לעשות לה קליפ מושקע .. אפשר לשדר הופעה אבל מה שרציתי לומר פה שמאיה צריכה לפרסם את עצמה במיוחד בערוץ הזה ולא מספיק קליפ אחד (יש אנשים שלא מכירים עדיין את "הלב"). דבר שלישי,תודה לאל שלמאיה יש כזה כישרון אבל היא גם לא כזאת רחוקה מלהיות דוגמנית ואם היא יפה אז שתשתמש בזה למה לא ?? ודבר אחרון, אני לא אמרתי לה שתפסיק לשיר שירים שקטים שאני מאוד אוהב אלא שתשיר גם יותר שירים קיצביים כדי שהיא תחדש את עצמה ולא תיהיה משעממת.

hero D

New member
שירים ים תיכוניים אומר....

מוזיקה ישראלית עם נטייה למין מזרחית קלה כזו נקרא לזה. זה מוזיקה עם סלסולים אבל רחוק מלהיות מזרחי הנה לדוגמא - יואב יצחק, חיים משה, בועז שרעבי, סגנון כזה.

איליה.

New member
יש לי עצה של קונצנזוס:

אני חושב שמאיה יכולה להצליח גם בתור זמרת מזרחית וגם בתור זמרת מיינסטרים. אז אולי כדאי לה להוציא דיסקים מזרחיים בנפרד, ודיסקים של מיינסטרים בנפרד, וככה שני קהלי היעד יהיו מרוצים. אני חושש מאד לאבד את מאיה בתור זמרת מיינסטרים, כי השירים המזרחיים שלה הם אלה שאני פחות אוהב. אלה שירים סתמיים עם מלים רדודות.

i D a N 16

New member
חושב כמוך!!../images/Emo45.gif

אני באמת חושב שעם קול כמו שלה,היא לא צריכה לפנות לפן המזרחי.... למשל השיר "נשמה שלי" כל כך הורס את האלבום..הוא כזה יפה...מושקע...ואז השיר סטייל שרית חדד הזה...כמו שאמרת ואני לא יכול לתאר את זה טוב יותר: "אלה שירים סתמיים עם מלים רדודות".. בקשר להצעה של שני הדיסקים...לא נראה לי שהיא תעשה דבר כזה..מישהו פעם עשה?! זו חתיכת עבודה.... בקיצור,אפשר לשלב מזרחית...ויש שירים מזרחיים בדיסק כמו "הנשיקה הראשונה" שהם אחלה.... בקיצור מאיו'ש,עם קול כזה....אל תהרסי אותו עם המזרחית.... מצטער מראש,כל חובבי המזרחית..

חושבת הפוך ממך ... אבל בכל אופן ...

היאלא צריכה לעשות הפרדה , דיסק מזרחית ודיסק ישראלית ... שתוציא את השירים איך שנראה לה , למרות שלדעתי השילוב של שירים כאלה וכאלה הוא מאוד נחמד ומראה מספר פנים בקול המדהים שלה .

hero D

New member
לדעתי...

כמו שאמרו פה, הפן המזרחי לא מתאים לה. כן, יש לה את הסלסולים ואת המילים הדביליות בשיר "נשמה שלי" שמתאים לכל שיר מזרחי שאין פה הרבה מה להגיד חוץ "מלבכות", וחבל. הסגנון שלה כל כך ייחודי. ואני חושבת שהסגנון המזרחי הורס לה אותו. הנה - תראו, אנחנו מעריצים אותה ולא סובלים את שי 9 ו 5 אז מה יגידו אלה שלא אוהבים אותה כמונו? וסתם לידע אישי, אמא שלי אמרה שלדעתה השיר הכי יפה שלה זה "הלב", ושלדעתה היא הולכת להיות ריטה הבאה.

hero D

New member
לדעתי..עוד דבר...

שהיו צריכים לשלוח אותה לארוויזיון. אני גם חושבת שהשיר "הלקת כוכב" זה שיר ארוויזיוני.

למעלה