../images/Emo103.gifהמשך
[.....] בלום נתקף הלם תרבותי לא קטן למראה הכנסת האורחים הדרומית. "בקנטקי אתה חווה את אמריקה האמיתית. קמרון הוא המדריך הכי טוב לאמריקנה. הוא מבין את הלב ואת הפעימות של הארץ. התקבלנו יפה, ואנשים הביאו עוגות שהם אפו וגלידה. למדתי להעריך באור אחר את הארץ הזאת. חשוב שהעולם יראה את אמריקה שכמעט לא מוצגת יותר בסרטים."
בסרט אתה עושה מסע במכונית. אני מבין שהחלטת לערוך מסע כזה במציאות. "כן. נהגתי יומיים מנברסקה ללוס אנג'לס, רק אני והכלב שלי. זה לא היה מפרך כמו שחשבתי. הנופים מאוד הרגיעו אותי. פתאום היה לי זמן לעצמי. בשלב מסוים עצרתי להתבונן בנוף המדהים של איזה קניון. הגיעה לשם משפחה שמאוד נדהמה לראות אותי. הצטלמתי וחתמתי לכולם. זה היה כ"כ מצחיק. הרגשתי כמו חלק מאלבום משפחתי."
חוויתם פעם כישלון מטלטל כמו של גיבור 'אליזבת'טאון'? [...] "לי זה קרה בגיל 21: רציתי לעזור לחבר שנשאר מחוץ לבית בלי מפתחות, אז טיפסתי על מרזב למרפסת ונפלתי מגובה שלוש קומות. שברתי את הגב ועוד שלושה צלעות, ובמשך ארבעה ימים הרופאים חשבו שלעולם לא אלך שוב על הרגליים. ארבע אחיות היו צריכות להזיז ולרחוץ אותי. זאת הייתה חוויה קשה ומפחידה. לשמחתי עדיין לא חוויתי כישלון בסדר גודל של דרו, אבל אני מרגיש שזה מעבר לפינה, עלול לקרות כל רגע. תמיד אני מרגיש על סף כישלון. לא יודע למה, כי בפועל הסרטים שלי מאוד הצליחו."
מה כל כך מפחיד אותך? "הקריירה היא כמו מגדל קלפים שעלול להתמוטט כל שניה. אתה חושב שהגעת למנוחה, ופתאום הכל יכול להישמט. כרגע אני מרגיש טוב עם הקריירה שלי, אבל אי אפשר לדעת. בטח אעשה טעויות גדולות במהלך הדרך. בינתיים אני דווקא נהנה מהטעויות הקטנות. אני חושב שהן תורמות לצמיחה. פחד מכישלון זה גם מה שמאפס ומאזן אותך." [.....]
הגיבור מעצב נעליים והסרט כולל דיון כללי בתרבות ההנעלה. גם לכם יש חולשה לנעליים? "האמת שאני אוהב נעליים. יש לי הרבה יותר ממה שאני צריך, ולא בטוח שאצליח לנעול את כולם. בניגוד לג'וני דפ, חברי לשודדי הקריביים, שנועל את אותם מגפיים כל הזמן, לי יש כמה זוגות מגפיים שאני לא יכול לחיות בלעדיהם. אבל אין לי אוסף מקיף כמו שיש לדרו בסרט." [.........] "זה הבימוי הכי טוב שאפשר לקבל. כשסצינה לא הצליחה, קמרון היה משמיע מוזיקה שמבהירה את הכיוון שהוא רוצה. זה הוסיף עליצות והרפה לחצים. לא יודע איך אעבוד עכשיו עם במאים שלא משתמשים בשיטות כאלה."
מה קרואו השמיע לך? "גירסה אקוסטית מאוד קולית מ-1975 של 'מיסטר טמבורין מן' שבוב דילן שר בהופעה. תקליט די נדיר. אני מעריץ גדול של בוב דילן ושל ג'ף באקלי [
!]. קמרון השמיע גם את טום פטי, סיימון וגרפונקל ואלטון ג'ון. לקירסטן הוא שם את רילו קיילי ורופוס ווינרייט."