לוווווח משחקים

../images/Emo103.gifלוווווח משחקים../images/Emo103.gif../images/Emo205.gif

בגלל כל מה שקרה אתמול חשבתי וחשבתי ופתאום מצאתי רעיון איך לא נריב.. כל מי שרוצה לעשות משחק על אגם
תכתוב פרטים על המשחק שהיא רוצה לעשות:יום, שעה, ואיזה משחק, ואיך משחקים ואז ככה לא נריב
אז מי שרוצה לעשות משחק שתשים:
ואת הפרטים על המשחק
אז היום לא נשחק בכלוווום
ומחר נתחיל אתזה.. ונגיד הדס
/ מישהי אחרת תעשה לוח משחקים מתי כל אחת תעשה ת'משחק.. מקווה לשיתוף פעולה
רעות

כולם מנדבים אותי../images/Emo3.gif חחחחחחח

טוב אני יעשה:]]
רעיון אחלה
קבלי ח"ח:]] אני עפה לרופאת שיניים בהצלחה פה לכולם

KATYUHA

New member
אני רוצה לעשות ביום..

ביום רביעי בשעה 6 וחצי זהו משחק חדש שאני המצאתי...לא ממש המצאתי אבל סבבה הנה הכלללים: אני כותבת חצי משפט כלומר ככה:קוראים לי___ואני מריצה שרופה של___רודברג ורוני___. אני אשים 25 משפטים וכול מי שרוצה מוזמן לפטור את אחד המשפטים שבא לו{אסור לחזור על אותו משפט פעמיים או יותר} במשחק זה יכול ליהיות או משפט או קטע משיר מוכר.. מכווה שזה בסדר!

יאללה בנות יש רק 3 משחקיייים!

אני עכשיו עושה את הרשימההההההההה:]] מהר לרשום איזה משחק עושים ובאיזה שעה ויום! מיכל תחליטי כברררררררררררררררררר
כנ"ל לאיילההההההה

../images/Emo36.gifמי הובנבון../images/Emo26.gif ../images/Emo103.gif

זה משחק מפוורם אמ"ל (כפרעליהם
:]]) אני אשים כל מוצ"ש בשערך בשעה 20:00, 20:30.. תמונה של מישהו\י פיצי מהפורום.. אתם תצטרכו לגלות מי זה:] ](א ורק במסרים) הסבר מפורט שיהיה את המשחק:]]

איזה שווווווווווווה../images/Emo45.gif

וואי,זה רעיון כלכך יפה ומצויין, ובכלל,המשחקים פה הם אחלה ! רק חבל שאני בקושי מכירה אתכם -ממש ממש-, אז אני לא יכולה לנסות לנחש מי מעריץ מה [חוץ מהעובדה שאתם מעריצים את אגם, כמובן
.] אשמח לקבל הסבר על המשחק "זהה את אגם"
והממ, אם תרצו אני יכולה פשוט לעשות בכל ימי שישי סיכום סופשבוע, זה לא משחק, אבל זה נחמד..
[סיכום סופשבוע יכלול את הדברים הבאים: |דבר טוב שקרה השבוע,דבר עצוב שקרה השבוע,המלצת השבוע,שיר השבוע,סרט השבוע,תמונת השבוע של אגם..]

אני אבל צ'ה לעשות סיכום../images/Emo3.gif

עשיתי כבר פעמיים בשבועיים האחרונים
, אפשר להתחלק
אני אדבר איתך במסןן יש מלאנאלפים של משחקים ואני אסביר לך גם על זהה את אגם... (שמים חלק של תמונה של אגם ואנחנו צריכים לגלות איזה תמונה זאת)

הדסוש../images/Emo26.gif

אם כבר התחלת עם זה אז סבבה, התפקיד כולו שלך, באמת
פשוט חשבתי שאם אפחד לא עושה, אז אני אעשה..
האאא,ותודה על ההסבר,מגניב!
אהבתי!!! |לאב יו|

זה בסדר שנתחלק:]]../images/Emo70.gif

אני לא אוכל בכמה מוצ"שים.. חחח (אהבתי
, מוצשי"ם) אני אודיע לך במסר שאת תשי:]] או משו כזה
אפשר גם פעמיים אני פעמיים את.. או פעם אני פעם את.. אל תדאגי

למעלה