מה עשה לי ת'שבוע?

../images/Emo103.gifמה עשה לי ת'שבוע?

ערב טוב
אתן מוזמנות לספר לנו מה עשה לכן את השבוע- אירועים, שירים, תמונות וכל מה שבא לכן. אז מבחינתי, 1. ירדה לי כל העונה ה2 של הOC, וראיתי כבר 7 פרקים
2. אחרי שהרבה זמן חיפשתי עבודה, כדי להיפטר מההעבודה המעיקה אצל ההורים שלי- קיבלתי היום הצעה מפתה בהחלט
3. מהעודמהעודמהעוד? חופש, אופקורס. ה3 ימים של שקט האלה עשו לי ממש טוב. 4. ההורים שלי נסעוווו ואני פה לבד כל הסופ"ש. שקט
שירים
Coldplay- Amsterdam Coldplay- Square One Jeff Buckley - Hallelujah Radiohead- The Bends ותמונה
אח, סופ"ש מעולה לכולנו

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifשבוע טוב =]

נמנמ היכן את עובדת? =] אז מה עשה לי את השבוע..... אמ הו זה קשה. החופש. וזהו >< שירים: TC-כל Two
[נזכרתי למה אני כ"כ"כ"כ אוהבת את הדיסק הזה......
] No Doubt- Hey Babe טוב שלא השיר הכי עתיק בעולם. >< הוא מגניב.
Gwen Stefany- Cool the All-American Rejects- Dirty Little Secret Travis- Good Day To Die, As You Are, Walking Down the Hill, Somewhere Else Nirvana- Smells Like Teens Spirit, Come As You Are Guns N Roses- 14 Years, Don't Cry, Civil War, Patience, Estranged Tonic- Take Me As I Am Sister Hazel- Surrender Fall Out Boy- Sugar, We're going Down MCR- Helena, I'm Not Okay, Cemetery Drive, Ghost Of You, You Know What They Do To Guys Like Us, I Never Told You What I Do For A Living Pearl Jam- Once, Black, Given To Fly, Even Flow, Thin Air Everything- Stereo Fuse וואה, הרבה
תמונה
>>>> הו, והחלטתי החלטה: אני רוצה לצבוע את השיער. לאדום. [אבל לא מכוער כזה, יפה, כהה כהה כהה כזה. ><] וזהו.

../images/Emo103.gifעד עכשיו,

עבדתי אצל ההורים שלי בעבודות מזכירות מעצבנות כאלה [לענות לטלפון, לסדר מסמכים בלה בלה] אבל אני כנראה מתחילה לתת שיעורים פרטיים

RRonitka

New member
המממ../images/Emo110.gif

נמנ, אני חושבת שבעיקר החופש. זה עשה לי ממש טוב.. ובלט!!!!!11 (נו
|אובססיה|) אבל נקרעה לי הנעל.:| מה עוד? הומ, והתיאטרון היום! הלוואי הלוואי הלוואי ואני אתקבל לשם;[ אבל כמעט בטוח שלא:[ הו, וול. שירים- זה לא אותו דבר- עברי לידר פלרמו- עברי לידר אף אחד משנינו- עברי לידר Coldplay- Shiver The calling- Our lives תמונה-
תודו שזה דומה לתמונה הזאת של הביטלס
סופ"ש מעולה לכולן

אוקיי

נתחיל מיום שבת: היומולדת של אחותי והבן דוד הקטן ומתוק שלי
וגם בנות דודות שלי חח והבן דוד היותר גדול שלי למרות שהוא בכיתה ה' בערך ואני בכיתה ח' והוא בערך בגובה שלי וזה היה מביך! אבל נבוווווווווווווווווו
הקטנטן חחח אני מתה עליהם אין! אין על בני דודים שלי! ואמממ.... לא יודעת מה עוד... כל השאר רגיל
חחחח

kittycatbone

New member
איזה חמודי../images/Emo99.gif

אני צריכה לזכור לא לפספס מחר את זה^^ אניוואי, מה שעשה לי את השבוע... *חושבת* טוב, זה החופש אני מניחה
כאילו... חופש!! אני ישנתי.. וישנתי... והתבטלתי... וראיתי מלא סרטים בטלוויזיה.. XD אז בקיצור. זה מה שעשה לי את השבוע
שירים
*הממ.. חושבת* EFM - unbeliveable pearl jam - alive pearl jam - i am now ivy - edge of the ocean evanescence - solitud evanescence - hello coldplay - fix you
תמונה... לא חושבת שיש..XP

נמנמנמ

מה עשה לי ת'שבוע-אוקיי אז די ברור שהחופש..פאקק כ"כ הייתי זקוקה לזה..חחח אני עדיין זקוקה לחופש..אניוואי,החג הזה היה פשוט אחל..ממש נהניתי..ביום ראשון הביאו לנו לביצפר כזה מישהו שעשה לנו שירה בציבור והיה ממש כיף,ואחרי זה גם היה כיבוד..פששש הביצפר השקיע בנו השנה..איזה חזירים הילדים האלה אני אומרת לכן,שמעו יש כיבוד בחינם וישר רצו לשולחן כיבוד..חחחח
..סתם סתם זה לא יפה להגיד ככה..שיהיה לבריאות..אבל לא אני אומרת לכן הם לקחו הבייתה...חופן של סוכריות דבש(שאגב היו מגעילות ביותר
) ושל דובשניות..חחחח
..שמנים!סתם סתם.. ביום שני היה ערב החג והתארחנו אצל דודים-היה כ"כ כיףףףף
..ואוכללל יאמייי..
..סבתא שלי ודודה שלי בישלו אוכל כזה טעיםם
..רק להיזכר בו מעלה בי ריר
ביום שלישי הלכנו לעשות אצל אותם דודים על האש..מממ היה טעים וכיף!
יום רביעי-שוב חופש.הלכנו שוב לדודים(דפקנו אצלם התנחלות
) ואממ שוב יהיה כיף..היינו אצלם רוב היום ואז נסענו לבקר את סבתא בבית חולים
..כ"כ שמחתי לראות אותה,אפילו שהיא לא הרגישה הכי טוב,שמחתי לראות אותה כי לא ראיתי אותה כבר חודש וחצי..
ביום חמישי לא היה משו מיוחד חוץ מזה שכרגיל,התחלתי ב9 וסיימתי ב11 וחצי..יאייי שימשיך ככה!
ואתמול הייתה לחברה שלי יומולדת והלכנו אליה וראינו סרט שנקרא בית של תשעה והוא מאוד נחמד...אבל הסוף שלו..דיי איזה סוף חזקקק..הייתי בהלם...זה לא פייר!!איזה סוףףףף...ממש חזק.. ובקיצור היה ממש כיף...
שירים: Nightwish-Elvenpath(גאדד איזה שיר מדהיםםםםםםםם
..אני חורשת עליו כל כך..חחח בזמן האחרון התחלתי לשמוע יותר מדי פאוור מטאל
..חח זו להקה ענקית!) Blind Guardian-Lord Of The Rings
...גם להקה ענקית... Delta Goodrem-Butterfly

shaya23

New member
מה עשה לי ת'שבוע?

טוב- החופש!!
זה היה כיף... יום שישי- קיבלתי מכתב מחברה שלי בUSA וקיבלתי את הדיסק של השיר שלנו.. יום רביעי- הפעולה שהייתה היה מזה כיף. סתם ככה.. יום שישבת- ישנתי אצל חברה שלי עם עוד חברה שלי.. היה מזה צחוקים.. וזהוו...

קמימונת

New member
אממ מה עשה לי את השבוע?

מה אני אגיד.. היה שבוע לא קל, אבל הוא עבר מהר. ממש מהר. זה נראה כאילו רק אתמול הוא התחיל.. היה לי לילה לא קל ביום רביעי, היום היה יום טוב אבל מקודם ההורים שלי קצת הרסו לי.. מה שבעקרון עשה לי את השבוע זה מן הסתם החופש, וגם היו הרבה תמונות של אורלנדו השבוע אז היה מגניב.. אבל אחד הדברים שבאמת עשו לי את השבוע זה שבאיזשהו יום לי ולחברות שלי היתה את השיחה הכי מחורפנת וקורעת בעולם והיה כיף
אבל בעיקרון.. הפסקה הראשונה היא הכנה ביותר.. אני מאחלת מכל הלב שהשבוע הקרוב יהיה טוב יותר, או פשוט טוב.
שירים: אני יודעת.. אממ הפרויקט השני של עידן, פורסט גאמפ (כרגיל) ורדיוהד. תמונה: התמונות של אורלנדו מאופרה

למעלה