../images/Emo60.gifשלום.
guess what? כלום. אולי זה שביום חמישי לא הלכתי לביצפר [כי אני חכמה ואיחרתי את ההסעה ולא היה לי איך להגיע.
] מה שאחרי הכל היה מצויין כי כ"כ, כ"כ לא היה לי מתאים להתמודד עם הכל. אולי אתמול והיום, שנסענו לסבאסבתא בת"א כדי לחגוג לסבא יומולדת, והיום גם לבנידודים שלי שאני מתעליהם. אבל.... לא משנה. הו, הTour Diarys, בלי ספק.
["Where am I? Is it time to go to the airport yet? There's someone on the roof? I know there's someone on the roof....... yhea, just go to sleep crazy b*tch." או, יש גם- "dropped dead, in my own bed... dreaming in red... OK, that's really stupid
"
או, "MINI PINGY PONGY!!!! או, טוב נמ לא משנה.] אניוואיז. שירים; כל Away From the Sun של 3 Dorrs Down [דאמיט הוא מצויין.] the Truth- Alex Band כלמיני של בונג'ובי וניקלבאק the Calling- Stigmatized, Wherever You Will Go, Could It Be Any Harder, Just That Good, Things Don't Always turn Out That Way ו... כל קאמינו בעיקרון. גאד אני מתה על הדיסק הזה. וכל הדמואים/לייב/וואטאבאר שאני שומעת עכשיו מהדיסק הישןןןןישן שצרבתי לפני מאה שנה או משו. ואני מניחה שעוד מלא. תמונה? יש הרבה.