מי דומה לי
משחק היכרות.

ה אiר

New member
../images/Emo103.gif מי דומה לי../images/Emo35.gif משחק היכרות.

אז שנדע קצת מי על מה (
), כל אחד כותב 5 שאלות שלמעשה עונות לגביו כפי שהתחלנו בקומונה.
לדוגמא
האם בישול זה תחום שמעניין אותך
האם גם את\ה שונא\ת מתמטיקה
האם גם את\ה מנגנ\ת על תופים
(נתתי כאן דברים די פשוטים, רק כי אלה דוגמאות, אני מבקשת...כיד הדימיון!!!
) על כל השאלות שכותב גולש אחד, השאר עונים. דוגמא חיה בפורום אחר שלי.

lifie

New member
טוב אני אגנוב

מהקומונה שהייתה(לא משנה ששם עשיתי הרבה פאדיחות) ונמחקה לטובת הפורום קולולולו!!!! האם גם את/ה אוהב/ת סושי? האם גם את/ה אוהב/ת את הצבע הכחול ? האם גם את/ה לא יכול בלי מוסיקה ???

דיי דומים:) [או דומות?]

- האם גם את/ה אוהב/ת סושי? חולה חולה חולה על סושי. - האם גם את/ה אוהב/ת את הצבע הכחול ? מחבבת מאוד - האם גם את/ה לא יכול בלי מוסיקה ??? לגמריי!

ה אiר

New member
אי הבנה, בקטנה!

האם גם את/ה אוהב/ת סושי?
מ-אוד. האם גם את/ה אוהב/ת את הצבע הכחול ?
האמת שכן האם גם את/ה לא יכול בלי מוסיקה ???
כ"כ... דומות ,דומות...

יאלה

האם גם את/ה אוהב/ת סושי? לא
האם גם את/ה אוהב/ת את הצבע הכחול ? כן האם גם את/ה לא יכול בלי מוסיקה ??? אני לא מסתדר בלעדי מוזיקה, אני שומע ביום בערך 200 שירים.

../images/Emo13.gif

- האם גם לכם מעוותים את השם תמיד בפעם הראשונה? - האם גם את/ה נהנים מאוד ללכת להופעות, ועושים זאת לעיתים קרובות? - האם גם את/ה לא יכולים לצאת מהבית בלי משקפי שמש?

lifie

New member
חחחח ...

- האם גם לכם מעוותים את השם תמיד בפעם הראשונה? תמיד מעוותים אצלי הבעיה היא עם מלעיל ומלרע.... תמיד מושכים את האווורי וזה נשמע ערסי... - האם גם את/ה נהנים מאוד ללכת להופעות, ועושים זאת לעיתים קרובות? אוהבת ללכת להופעות ... לצערי אין לי הרבה זמן... - האם גם את/ה לא יכולים לצאת מהבית בלי משקפי שמש? לצערי יש לי משקפיים ... אז אני סובלת את השמש!

ה אiר

New member
יאללה,

- האם גם לכם מעוותים את השם תמיד בפעם הראשונה? LOL, לא... - האם גם את/ה נהנים מאוד ללכת להופעות, ועושים זאת לעיתים קרובות? אכן כן, אבל לא של כל אמן... - האם גם את/ה לא יכולים לצאת מהבית בלי משקפי שמש? די... כן... כמעט דומות לגמרי
אבל אני אוהבת אותך ככה.

עונה

- האם גם לכם מעוותים את השם תמיד בפעם הראשונה? לא - האם גם את/ה נהנים מאוד ללכת להופעות, ועושים זאת לעיתים קרובות? לא כל כך. - האם גם את/ה לא יכולים לצאת מהבית בלי משקפי שמש? כן

viko222

New member
אנחנו דיי דומים../images/Emo6.gif

האם גם לכם מעוותים את השם תמיד בפעם הראשונה?כן,תמיד. אם אני הולך לדוגמה לארומה אני מעדיף שיקראו בשם של מי שאיתי כי עד שקולטים תשם שלי לוקח זמן
- האם גם את/ה נהנים מאוד ללכת להופעות, ועושים זאת לעיתים קרובות?כן,מאדדדדדד! - האם גם את/ה לא יכולים לצאת מהבית בלי משקפי שמש?האמת.לא אוהב משקפי שמש

ה אiר

New member
עשיתם לעצמכם הנחה??

5 שאלות, לא 3! 3 נתתי רק כדוגמא!
האם אתם גם אוהבים צילום
גם אתם מנגניםעל גיטרה
פסיכולוגיה מעניינת אתכם
יש לכם פטיש לאורית שחף
האם אתה נחשב אדם קיצוני

viko222

New member
בואי נראה,עדי,אם אנחנו דומים../images/Emo8.gif

האם אתם גם אוהבים צילום-ככה.לא מטורף על זה ולא שונא את זה.נחמד מידי פעם לצלם דברים יפים כמו גשם,שקיעה וזריחה. גם אתם מנגניםעל גיטרה-לא,הלוואי. פסיכולוגיה מעניינת אתכם-הייתי רוצה לדעת כלים בסיסים בפסיכולוגיה,כלומר,לדעת איך אני יכול לעזור למישהו שהוא במצוקה נפשית... יש לכם פטיש לאורית שחף-מי זו? האם אתה נחשב אדם קיצוני -אפשר לומר...

ה אiר

New member
../images/Emo6.gif חמוד.

כנראה שאין לך, אבל זו אני ואורית (
)
{סולנית להקת היהודים}

זה שיש לנו אותו שם פרטי זה כבר משהו../images/Emo9.gif

האם אתם גם אוהבים צילום? כן, מאד, רוצה ללכת ללמוד קורס צילום גם אתם מנגניםעל גיטרה? לא,דווקא מאד רציתי אבל אין לי רצון לגזור את הציפורניים שלי, מסתפקת בלנגן על העצבים פסיכולוגיה מעניינת אתכם? אני מאד אוהבת. אם היה לי זמן עודף הייתי עושה תואר בפסיכולוגיה אבל זה כרוך בהמון לימודים יש לכם פטיש לאורית שחף? לא כל כך הטעם שלי האם אתה נחשב אדם קיצוני? יש שיגידו כן

lifie

New member
אני עוד פעם-עד שימאס לכם

האם אתם גם אוהבים צילום? כן, מאוד... אהבת חיי... גם אתם מנגניםעל גיטרה? לא אני פשוט חסרת קורדינציה... ואני גם שמאלית... ככה שזה ממש קשה לי פסיכולוגיה מעניינת אתכם? אני מאד אוהבת במיוחד את הפסיכולוגיה בגרוש- הרבה יותר אמיתית ... יש לכם פטיש לאורית שחף? מעולההההההההה!!!! חולה עליה ועל הקול שלה!!! האם אתה נחשב אדם קיצוני? תלוי במה... יש שיגידו שכן ויש שלא ...

למעלה