טוף... אז ככה:
נתחיל בשאלות הניצחיות שלי: אתה עוזר להורים? לא, בשביל מה יש את העוזרת? ולמה אתה לא עוזר יותר? טוב, אולי פה ושם מוריד את הזבל. אתה יודע שזה לא יפה, נכון? מאוד יפה, תאמיני לי ונמשיך בשאלות הרגילות שלי: מאכל אהוב- כל מה שקשור בגבינה צהובה זמרים/זמרות/להקות אהובות- בתי, בית הבובות, מיקה, דיקלה, עמיר בניון, שרונה פיק (אני יודע, קינקי משהו). מנגן במשהו?אם כן, במה? גיטרה בס צבע אהוב- אדום איך מכנים אותך? שיקה, שושו, החתול שמיל ואתה מרוצה מהכינויים האלה? לא!!! ספורט מועדף- שחייה, ריצה נכון שפיצה זה טעים? מאוד מאוד! ונכון שגם שוקו זה טעים? מעדיף נס קורא ספרים? כן איזה ספר הכי השפיע עלייך? עכשיו סיימתי את "מאה חורפים" ומאוד התרגשתי סרט אהוב- בעיקר ישראליים איכותיים. סרט אחרון שראיתה בקולנוע- סודות נעולים - והיה מדהים!! מה אתה חושב עליי? שאת שואל הרבה שאלות עד עכשיו אתה נהנה מהמשחק? נחמד מה פירוש הכינוי שלך? הרבה פעמים קראו לי "נעל", אז החלטתי לאמץ את זה בהשראת תוכנית הילדים האהובה איך הגעת לפורום קטן וחמוד זה? אין לי שמץ. ונסיים בשאלות הסתומות שלי: זהו, כבר את הולך? מי הולך??! נשאר פה. כל כך רע לך כאן? למה לעשות דרמה מכל דבר, אה?!?!?! טוב, נו, תלך. לא חבל, ככה ללכת?חבל....