ממשיכים באירוחים!

../images/Emo124.gifסדר המתארחים בפורום!

רשימת מתארחים:
heaven is here
RTur
hadarbis
שוקו ב שקית נעלול הפלא ANlgMA רחלי כהן העלמה שוקולדה
כל מי שרוצה להצטרף למשחק האירוחים בפורום מיקה קרני, נא לשרשר את הסימן
בכותרת ההודעה.
ותהנו!

שאלות לנעלול הפלא!!

נתחיל בשאלות הניצחיות שלי:
אתה עוזר להורים?
במה?
ולמה אתה לא עוזר יותר?
אתה יודע שזה לא יפה, נכון? ונמשיך בשאלות הרגילות שלי:
מאכל אהוב-
זמרים/זמרות/להקות אהובות-
מנגן במשהו?אם כן, במה?
צבע אהוב-
איך הייתה מגדיר את עצמך?
איך מכנים אותך?
ואתה מרוצה מהכינויים האלה?
ספורט מועדף-
נכון שפיצה זה טעים?
ונכון שגם שוקו זה טעים?
קורא ספרים?
איזה ספר הכי השפיע עלייך?
סרט אהוב-
סרט אחרון שראיתה בקולנוע-
מה אתה חושב עליי?
עד עכשיו אתה נהנה מהמשחק?
מה פירוש הכינוי שלך?
איך הגעת לפורום קטן וחמוד זה? ונסיים בשאלות הסתומות שלי:
זהו, כבר את הולך?
כל כך רע לך כאן?
למה לעשות דרמה מכל דבר, אה?!?!?!
טוב, נו, תלך.
לא חבל, ככה ללכת?חבל.... שבת שלום!

כמה שאלות..../images/Emo9.gif

מה שמך?
אוהב אותו?
בן כמה?
מאיפה?
היית רוצה לעבור עיר/ארץ?
אם כן לאן?
מה עשית יום שישי?
באיזה פורומים אתה עוד נמצא בתפוז?
מילה בת 4 אותיות?
יש לך חברה?
אם כן כמה זמן?
משעמם לך בחיים?
לדעתך הפורום הזה יבש?
נכון שהשאלות נהיות מעצבנות?
שבא לך לסגור את החלון תגובה?
ולא להמשיך לענות לי יותר?
עיצבנתי אותך?
אם כן תביע את זה במילים (חח סתם לא נגזים)?
איזה סרט מועדף עליך?
ספר?
אתה עובד?אם כן במה?
איזה סרט ראית יותר ב5 פעמים?
עם איזה טישו את מנגב את האף בחורף?
קיץ או חורף? חורף נעים והבצלחה עם השאלות..רחלע

רחל, קבלתי תשובות:

מה שמך? שי (כי הייתי מתנה להורים שלי, חחח.. אם הם היו יודעים מה יבוא להם הם בטוח לא היו קוראים לי ככה) אוהב אותו? מממ... למדתי לחיות איתו בשלום. פעם שנאתי אותו. שם של ילד טוב. בן כמה? 19 מאיפה? תל אביב היית רוצה לעבור עיר/ארץ? כן אם כן לאן? כל החיים שלי רציתי לגדול במושב. נראה לי הילדות הכי יפה. מה עשית יום שישי? עבדתי כמו כלב! באיזה פורומים אתה עוד נמצא בתפוז? בקומונה של בתי. וזהו בערך. מילה בת 4 אותיות? שמים יש לך חברה? היתה לי עד לפני שבועיים אם כן כמה זמן? היינו יחד שנה וחצי, עד שנמאס לה... משעמם לך בחיים? לא סגור על זה... לדעתך הפורום הזה יבש? הוא פסדר, המשחק הזה מוסיף בו עניין נכון שהשאלות נהיות מעצבנות? מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שבא לך לסגור את החלון תגובה? ולא להמשיך לענות לי יותר? עיצבנתי אותך? אם כן תביע את זה במילים: &^)%%&**^#&@$&%#^)^$)E%* איזה סרט מועדף עליך? בכנפיים שבורות של ניר ברגמן אני מתרגש כל פעם מחדש באותה סצינה... אתה עובד?אם כן במה? צילום איזה סרט ראית יותר ב5 פעמים? כנפיים שבורות עם איזה טישו את מנגב את האף בחורף? זה עם הכלבים קיץ או חורף? חורף!! אך ורק חורף!!! חורף נעים והבצלחה עם השאלות..רחלע

hadarbis

New member
כנפיים שבורות.. ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה סרט מצויין!

טוף... אז ככה:

נתחיל בשאלות הניצחיות שלי: אתה עוזר להורים? לא, בשביל מה יש את העוזרת? ולמה אתה לא עוזר יותר? טוב, אולי פה ושם מוריד את הזבל. אתה יודע שזה לא יפה, נכון? מאוד יפה, תאמיני לי ונמשיך בשאלות הרגילות שלי: מאכל אהוב- כל מה שקשור בגבינה צהובה זמרים/זמרות/להקות אהובות- בתי, בית הבובות, מיקה, דיקלה, עמיר בניון, שרונה פיק (אני יודע, קינקי משהו). מנגן במשהו?אם כן, במה? גיטרה בס צבע אהוב- אדום איך מכנים אותך? שיקה, שושו, החתול שמיל ואתה מרוצה מהכינויים האלה? לא!!! ספורט מועדף- שחייה, ריצה נכון שפיצה זה טעים? מאוד מאוד! ונכון שגם שוקו זה טעים? מעדיף נס קורא ספרים? כן איזה ספר הכי השפיע עלייך? עכשיו סיימתי את "מאה חורפים" ומאוד התרגשתי סרט אהוב- בעיקר ישראליים איכותיים. סרט אחרון שראיתה בקולנוע- סודות נעולים - והיה מדהים!! מה אתה חושב עליי? שאת שואל הרבה שאלות עד עכשיו אתה נהנה מהמשחק? נחמד מה פירוש הכינוי שלך? הרבה פעמים קראו לי "נעל", אז החלטתי לאמץ את זה בהשראת תוכנית הילדים האהובה איך הגעת לפורום קטן וחמוד זה? אין לי שמץ. ונסיים בשאלות הסתומות שלי: זהו, כבר את הולך? מי הולך??! נשאר פה. כל כך רע לך כאן? למה לעשות דרמה מכל דבר, אה?!?!?! טוב, נו, תלך. לא חבל, ככה ללכת?חבל....

hadarbis

New member
שאלות לך.. באהבה../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

אני דובקת בשאלות ששאלתי את המתארח האחרון שלנו- ואני יודעת שזה מייגע אבל אפשר ללמוד ככה המון עלייך.. תהנה
מה קורה? שם: על שם מי? איך חבריך קוראים לך? איך היית רוצה להיקרא? ארץ ועיר לידה: מידת נעליים: צבע שיער: צבעת פעם את השיער? שמפו/קונדישינר: סבון: פירסינג: קעקועים: משקפיים? עבר פלילי: שפות: מזל: אחים: בן כמה אתה נראה? היחסים עם ההורים טובים? חיות מחמד? איזה פתגם אומר לך הכי הרבה? מהו המשפט שמאפיין אותך? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תאר את עצמך ב-4 מילים: האם... אתה דלוק על מישהי? אתה רוצה לגור במקום אחר? אתה מאמין באהבה וירטואלית? אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? אתה בחור של סטוצים? אתה חושב להתאבד? אתה רוצה פירסינג? הכרת פעם מישהו/י באינטרנט? נפגשת איתו/ה? בגדת בחבר/ה שלך? חבר/ה שלך בגדה בך? אתה בקשר עם אחד האקסיות שלך? אתה אוהב ילדים? אתה ותרן או עקשן? אתה מעשן? אתה מאמין ב-ה'? אתה מאמין ברוחות רפאים? אתה מאמין בחייזרים ועב"מים? ניסית פעם סוג כלשהוא של סמים? הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית הטלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני נוער: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: סקס לפני נישואים: האם אי פעם... בכית בגלל בת? בכית בגלל בן? שיקרת? נעצרת? אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאתה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? שחית פעם בעירום? רצית להרוג מישהו? היית חרמן? כמה פעמים..: היית מאוהב: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: האם את חושבת שאת... יפה: מצחיק: כוסון: חברותי: מעניין: חכם: מכוער: אהוב: דואג: חמוד: חננה: דברים מועדפים..: מילה בת 4 אותיות: חיה: ממתק: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף/קיץ: בחדר: סרט: סידרה: ערוץ: מכונית: ספורט: שיר: האיש האחרון ש...... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עלייך: שלח לך אימייל: וסתם....: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום: סתיו או אביב: מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיימי עם זה? איזו ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם? רעש אחרון ששמעת: ריח אחרון שהרחת: איפה אפשר למצוא אותך בלילה? שיהיה בהצלחה

אמאאאאאאאא כמה שאלות... טוב, למלאכה

מה קורה? עכשיו, כשראיתי את כל השאלות שהשארת פה, לא כ"כ טוב.... שם: שי על שם מי? אף אחד. איך חבריך קוראים לך? שיקו איך היית רוצה להיקרא? מממ... כל החיים רציתי שיקראו לי אביב. ארץ ועיר לידה: ישראל, תל אביב מידת נעליים: 44 צבע שיער: שחור צבעת פעם את השיער? כן. היתה תקופה של כחול. בכיתה י"א שמפו/קונדישינר: מממ... מה שיש באמבטיה.. חח.. סבון: כנ"ל פירסינג: לפני הצבא היה בגבה. קעקועים: חלום חיי, יום אחד יהיה. משקפיים? עדשות. עבר פלילי: ילד טוב. טוב נו, אולי איזה שריפה של ספסל או משהו כזה... שפות: עברית, אנגלית, איטלקית, ספרדית. מזל: סרטן אחים: אחת, וגם זה יותר מידי. בן כמה אתה נראה? 20 פלוס. היחסים עם ההורים טובים? מעולים. חיות מחמד? כלב. כבר 10 שנים. איזה פתגם אומר לך הכי הרבה? תחייה מהר תספיק יותר מהו המשפט שמאפיין אותך? תחייך אל החיים - הם יחייכו אלייך בחזרה מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "יאללה יאללה" תאר את עצמך ב-4 מילים: איזה כיף שאני אני האם... אתה דלוק על מישהי? לא אתה רוצה לגור במקום אחר? כן. לפתח קריירה בניו יורק אתה מאמין באהבה וירטואלית? כן. קרה פעם אחת. ופעם אחת יותר מידי. אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? ברור. אבל הן לא מחזיקות הרבה זמן. אתה בחור של סטוצים? ממממ.... תלוי בסיטואציה. בגדול מתנגד. אתה חושב להתאבד? חלילה. מת על החיים. אתה רוצה פירסינג? פעם זה היה חלק ממני. היום אני לא מתלהב מזה. הכרת פעם מישהו/י באינטרנט? נפגשת איתו/ה? כן. בגדת בחבר/ה שלך? never!! חבר/ה שלך בגדה בך? מקווה שלא אתה בקשר עם אחד האקסיות שלך? Yep... אתה אוהב ילדים? כןןןןןןן אתה ותרן או עקשן? תלוי באיזה תחום, לרוב ותרן. אתה מעשן? כבר לא. אתה מאמין ב-ה'? מאמין בכוח עליון. לאו דווקא אלוהים. אתה מאמין ברוחות רפאים? בולשיט. אתה מאמין בחייזרים ועב"מים? יש מצב. היקום ענק, אין מצב שאנחנו היחידים... ניסית פעם סוג כלשהוא של סמים? כן, וזה ממש לא עשה לי טוב. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סיימתי לפני כמה ימים את "מאה חורפים" והשאיר עלי רושם מאוד טוב. סרט מושכר שראית: ממממ... נגמר לי המנוי לספריה לפני חצי שנה ועדיין לא חידשתי סרט בקולנוע: סודות נעולים - היה הכי מפחיד וכיפי בעולם!! שיר ששמעת: עכשיו מתנגן "לזרום" של בתי השיר שנתקע בראש: "יום טוב" של עברי לידר. הדיסק שקנית: אתמול קניתי את "קצה ההר" של גידי גוב. תענוג. הדיסק ששמעת: "נסה אותי" של בתי לא יוצא מהמערכת. האיש שהתקשרת אליו: עומר האיש שהתקשר אליך: מורן תוכנית הטלוויזיה שראית: מה זה השטויות האלה של עדי אשכנזי איש שחשבת עליו: עדי אשכנזי - היא כל מה שאני מחפש באישה. בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: יש לי ידידה טובה שנמצאת במערכת יחסים עם מישהו מצרפת כבר שנה וחצי. ככה שיש מצב שזה יכול לעבוד... להרוג אנשים: תלוי בסיטואציה. בגדול לא. עישון אצל בני נוער: סתם קטע של התלהבות. לא בעד ולא נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: תלוי כמה ואם אתה בשליטה. מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: בעד לחלוטין. שכל אחד יעשה מה שבא לו עם מי שבא לו. יאהב את מי שהוא רוצה ויזדיין עם מי שהוא רוצה. סקס לפני נישואים: חח.. נו די את לא רצינית. האם אי פעם... בכית בגלל בת? כן. בכית בגלל בן? כן. שיקרת? כן. נעצרת? כן. אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאתה הולך למות? מבושה. כן. נכשלת במקצוע? חחח... יותר נכון לשאול "עברת במקצוע"... הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? מממ.. תני לי לחזור אלייך עם זה שחית פעם בעירום? לא. רצית להרוג מישהו? כן. היית חרמן? תמידית. כמה פעמים..: היית מאוהב: ממממ... פעם אחת אני חושב. נשבר לך הלב: פעמיים. שברת לבבות: אני חושב שפעמיים. נישקת בנות: 5 נישקת בנים: 1 שכבת עם בנות: 4, ואחת שלא מחשיב. שכבת עם בנים: עדיין לא השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים. התחרטת על דברים שעשית: חחחח... המון פעמים. האם את חושבת שאת... יפה: לא מצחיק: לא כוסון: לא חברותי: לא מעניין:לא חכם: לא מכוער: לא אהוב: לא דואג: לא חמוד: לא חננה: לא דברים מועדפים..: מילה בת 4 אותיות: ממממ חיה: כלב ודולפין ממתק: עוגיות שוקולד צ'יפ קורנפלקס: ברנפלקס עם חלב וניל מסטיק: בזוקה. צבע: אדום יום בשבוע: שישי, קצת לפני כניסת השבת. היום הכי לא מועדף: שלישי. סתם יום. תכשיט: צמיד חברות. חורף/קיץ: חורףףףףףףף בחדר: ממממממממממממ סרט: כנפיים שבורות. סידרה: בטיפול. הדבר הכי טוב שראיתי בטלוויזיה מזה הרבה זמן!!!! ערוץ: התלבטות קשה. אני חושב ששלוש. מכונית: אופנוע. ספורט: שחייה, ריצה שיר: "שיר קטן" של בתי האיש האחרון ש...... ישן במיטה שלך: הכלב שלי! ראה אותך בוכה: הידידה הכי טובה שלי. הלכת איתו לסרט: אותה אחת צעק עלייך: אותה אחת שלח לך אימייל: חבר טוב עם כל מיני שטויות וסתם....: מה השעה עכשיו? עוד מעט 11 תפוח או בננה? בננה - פצצת אנרגיה צהובה כחול או אדום: אדוםםםםםםםםםםםםםםם סתיו או אביב: סתיו - כי זה אומר שהחורף מתקרב. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים עם זה? יענה לשאלות של ארתור.. איזו ארוחה אחרונה אכלת? לזניה של אימא!! טעים!!! תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. אתה משועמם? לפעמים. רעש אחרון ששמעת: נביחות של הכלב שלי. ריח אחרון שהרחת: קטורת שהדלקתי לפני כמה דקות... איפה אפשר למצוא אותך בלילה? בחלומות עם קריירה מצליחה בתחום שלי.. שיהיה בהצלחה תודההההההההההההההההההה

RTur

New member
שאלות לשי:

1. כמה זמן אתה מנגן בגיטרה באס? 2. בתור אחד שבקומונה של בתי (שבקרוב אני גם מצטרף אליה כי אני גם מאוד אוהב אותה), יש לך מושג מתי יש לה הופעה בבאר שבע? זה לא פייר שהיא לא מגיעה.. אני וחברים שלי מחכים כבר שנה! 3. שיר אהוב מכל הזמנים? 4. שיר אהוב של מיקה? 5. דיסק אחרון שקנית? 6. צורב מוסיקה ישראלית? 7. שוקו - יטבתה או שוק? טוב זהו חחח

ארתור,

1. כמה זמן אתה מנגן בגיטרה באס? שנתיים וחצי. 2. בתור אחד שבקומונה של בתי (שבקרוב אני גם מצטרף אליה כי אני גם מאוד אוהב אותה), יש לך מושג מתי יש לה הופעה בבאר שבע? זה לא פייר שהיא לא מגיעה.. אני וחברים שלי מחכים כבר שנה! אין לי שמץ של מושג, אבל אני יודע שהיא והמנהל שלה נכנסים מידי פעם. אתה יכול להשאיר שם הודעה בעניין הזה. מה שכן, אני נהנה מהרבה הופעות שלה במרכז בתקופה האחרונה. כבר הייתי בשתיים ויש עוד אחת החודש... תקנא :) 3. שיר אהוב מכל הזמנים? "שיר אהבה" של סיון שביט תמיד מחזיר אותי אחורה. 4. שיר אהוב של מיקה? מיטשל - לנצח השיר הכי טוב של מיקה!! 5. דיסק אחרון שקנית? קצה ההר של גידי גוב. 6. צורב מוסיקה ישראלית? אף פעם!! רק מקוריים! יש לי ספריה של 300 דיסקים, ורובם ישראליים. 7. שוקו - יטבתה או שוק? לא טעמתי את שוק. בכלל לא חסיד של שוקו, עושה לי כאבי בטן...

למעלה