מצא את ההבדלים

HiLi88

New member
../images/Emo103.gifמצא את ההבדלים../images/Emo183.gif

והנה נפתחת לה עוד עונת משחקים
הפעם בלי פרסים כמו פעם אלא בעיקר for fun
כל שבוע אני אפרסם משחק. כל פעם שתענו תשובה נכונה ( את התשובות בפרטי אליי) תזכו במספר מסויים של נקודות (כל משחק בפני עצמו) ולאט לאט תצברו עוד ועוד נקודות... פעם בחודש אני אסכם את מצב הנקודות של כל האחד. מי שיהיה לו הכי הרבה נקודות הוא יזכה בתואר מלך הפורום
התואר הכי שווה והכי נחשק
(שימו לב שאין פרסים שלא יהיו אי הבנות ושלא תתבלבלו כי פעם שעברה זה היה עם פרסים).
והפעם
מצא את ההבדלים טוב אז הכללים הם דיי ברורים
2 תמונות שבאחת מהן השתנו מספר דברים- ישנם 10 הבדלים אתם צריכים למצוא אותם ולכתוב לי מהם בפרטי(כדי שיהיה יותר קל תרשמו בנושא ההודעה- תשובה למשחק מצא את ההבדלים...)
[
מי שיש לו רעיונות למשחקים מוזמן להוציא אותם לפועל, בלי כל קשר למלך הפורום.
אנחנו נשמח]
צאו לדרך, בהצלחה

Cm 2004

New member
שו האדה מלך הפורום../images/Emo35.gif../images/Emo47.gif../images/Emo4.gif

Cm 2004

New member
אני רואה את לא מוותרת על ה-../images/Emo183.gif

בשום הזדמנות

Cm 2004

New member
(פותר)ת../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif סטייל *מתקשרת*../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

1.הכתוביות על המסך: ב-1 כתוב עמוק וב-2 עמוקות. 2.הפסים בחולצה של מלי: ב-1 יש יותר פסים מב-2. 3.הידית בדלת: ב-1 אין ידית ב-2 יש. 4.הכפתורים בחולצה של שירי: ב-1 יש יותר כפתורים מה-2. 5.הגרביון הלבן של יעל: 1 יותר ארוך מה-2. 6.הכתוביות על המסך: ב-1 כתוב צמוד וב-2 צמודות. 7.ההדפס על החולצה האדומה של אסי: ב-1 יש הדפס לבן וב-2 אין. 8.מלבן לבן קטן על החולצה הירוקה של עפר: ב-1 יש ב-2 אין. 9.הצד הימני של הגיטרה של אסי: ב-1 יש 6 עיגולים לבנים וב-2 יש 4. 10.באחרון אני לא בטוח אבל... יכול להיות שבחולצה של מיכאל: 1 יותר רחבה/ארוכה מה-2?

Cm 2004

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo122.gifמצטער../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא שמתי לב שצריך לשלוח מסר. הייתי בטוח תשובות כאן בפורום! וואי,איזה חמור אני! מצטער! אבל אם זה כבר קרה מה דעתכם לתת איזה פרס לזה שפתר 1?
ושוב,מצטערררררררר! באמת. זה מה שקורה שלא נכנסים לשיעור קריאה בכיתה א' :).

היית קרוב../images/Emo66.gif

הילי שלחתי לך את הפתרון שלי, לדעתי הוא טעה באחד... תגידי לי אם צדקתי
מוכשרת אחת

Cm 2004

New member
../images/Emo13.gif נראה לי זה 10../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif../images/Emo40.gif

זכויות שמורות להדס
והילי,שיחקת אותה. איך הדס אמרה ואני מצטט
"מוכשרת אחת".

HiLi88

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo183.gif

מוזר
טוב אז אני שולחת לך שוב...

למעלה