מרס טורקי, טיול שהיה

יורם חן

New member
../images/Emo103.gifמרס טורקי, טיול שהיה ../images/Emo26.gif

הינה סיפור הטיול שעשינו עם "מדרפט", מתוך מאמרי "טיולי החודש" במגזין אופניים. הקישור לתמונות באדיבות עופר עזרי. צילומים של יוסי, אורי ודוד.

eOfer

New member
אך, אילו זכרונות ../images/Emo4.gif קשה להאמין

אבל באמת היינו שם...
Well Writen
, יורם

eyalcher

New member
עופר..../images/Emo61.gif!!

זוכר אותי ..אני בסגר למודים אינטנסיבי ביותר לקראת ה 25 באוגוסט..!! אתמול הרשתי לעצמי - ככה בקטנה - להעמיד את האופניים בסלון ולשחק עם הZ1 הדנדש שצמח לו על האופניים שלי - איזה בולם.. קיצור - אני מפנטז על כבר יום שלישי\ רביעי שאחרי.. - עוד שבוע!! לך זה נראה רחוק .. - לי זה נראה מחר.. I'll Be Back אייל

eOfer

New member
Z1 הא ?! תרד תרד קצת לעם...בוא נראה

בינתיים לא הפסדת הרבה. קצת משואה-לוזית לפני הנסיעה ללונדון, הרבה פארק בריטניה כולל אזור מערות עדולם אחרי, מחר יער אשתאול-דרך הפסלים ובשישי כנראה יער עופר. סה"כ: 35 דרופים; 72 סינגלים; 28 דרכי עפר; 5 גשרונים; 2 נדנדות וזהו. מתי אמרת שאתה חוזר ?
Anyway, הרבה הצלחה בבחינות. אל תתן לשום דבר להפריע לך

eyalcher

New member
תודה תודה..אני רואה שההקלר

מככבות. אל תשכח לשמן ת' פלמינו - עצה לעם... תגיד - 35 דרופים או דרופונים ?? די נו אני משתגע כאן.. הולך לעשות קצת אורבן באוניברסיטה היום!!! - אגב אוניברסיטת ת"א -פשוט פארק אופניים לאורבן.. לא יאומן מה שהולך כאן !! אייל

davidho

New member
איזה כיף להיזכר!

יורם - כתבת יפה מאד! באמת היה כיף: גם הרכיבה וחשוב יותר - האנשים!

aFish

New member
איזה יופי ../images/Emo65.gif

כיף....כיף לקרוא...גורם לך להרגיש כמו שרואים את הטור בטלביזיה - כלומר...."תנו לי עכשיו אופני כביש ואני רוכב איתם בפלוטון"....ואם נהיה יותר ספציפיים - מעביר את החויה ולא את כאבי התחת מרכיבה של 3 ימים ברציפות
.... כולנו יודעים שמה שבאמת קובע זה החוויות שכתבת עליהן ולא כל שאר הכאבים למיניהם. יופי של כתיבה
יופי של טיול

yasigal

New member
תמונות מקסימות וסיפור שכתוב נהדר..

אהבתי את התמונות פרי מצלמתו של יוסי שעשה תיעוד מצויין לקבוצה לפי דעתי

נשארתי פעור פה כמה דקות וואאאההה

Y Y Y, איזה יופי מהמם ! פשששששש < פה פעור לרווחה > כמה עולה התענוג התורכי הזה??????? יורם

IlanShacham

New member
איזה תמונות מדהימות...

נתתי למחשב לעבוד קשה ולהוריד את כל התמונות של יוסי (140M), וזה ממש שווה את זה... לראות ולקנא...

יוסיZ

New member
טורקי קטן אבל גדול !!!../images/Emo150.gif

יורם, כתבה נהדרת, גרמת לי לחוות את הטיול מחדש !!!! בצפיה לטיול הבא !!

scuter

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

תודה רבה יורם....הסיפור הנפלא הזה הגיע לי ממש בזמן. עכשיו אני בטוח שלא טעיתי כשנרשמתי לטיול שלהם לאיזור בספטמבר...כבר אין לי סבלנות לחכות לטיול...הסיפור רק הגביר את החשק.
רבה.

יIgal

New member
אחלה כתבה

באמת מחזיר את כל הכיף שהיה. סחטן וישר כוח (באמת הגלגל האחורי שלי שהתפוצץ השאיר כזה רושם???)

eOfer

New member
הופה ../images/Emo2.gif שחקן חדש בחבורה - ../images/Emo45.gif

אגב, למה יIgal ?

למעלה