משחק האירוחים!

../images/Emo103.gifהמתארחים בפורום!../images/Emo103.gif

רשימת המתארחים בפורום:
heaven is here
RTur
hadarbis
שוקו ב שקית
נעלול הפלא ANlgMA רחלי כהן1 העלמה שוקולדה
מי שרוצה להצטרף למשחק, שישרשר את הסימן
בכותרת ההודעה. תהנו!!!

שאלות לסיוןן../images/Emo9.gif

כמה זמן ניהלת את הפורום?
בת כמה את?
בת כמה היית רוצה להיות?
מה התאריך לידה שלך?
את מרוצה מהשם שלך?
מה מידת הנעליים שלך?
מרוצה ממנה?
איזה זמרים את שומעת חוץ ממיקה?
באיזה עוד פורומים/קמונות את נמצאת בתפוז?
יש לך הוט או יס?
מה הסרט האהוב עליך?
האם קרה שהתחלת לקרוא ספר והפסקת באמצע?
אם כן, מה שמו?
כמה שעות את על המחשב ביום?
איזו חיה את הכי אוהבת?
יש לך חבר?אם כן כמה זמן?
את רואה פיק אפ?
מה מרגיע אותך?
מה מרגיז אותך?
מה מפחיד אותך?
מה היא אהבה בשבילך?
האם יש לך חבר?
יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?
מה את עושה בזמנך החופשי?
את מנגנת על כלי נגינה?
אם זה איזה?
מרוצה מחייך? אממ זהוו
בהצלחה

A N I g M A

New member
../images/Emo7.gif מצטערת על האיחור

היה לי בלגאן;[ כמה זמן ניהלת את הפורום? כמה חודשים, נראה לי. בת כמה את? 18 וארבעה(?) חודשים. בת כמה היית רוצה להיות? טוב לי ככה... אבל16 זה גם נחמד. מה התאריך לידה שלך? 26.7.87 את מרוצה מהשם שלך? כן
מה מידת הנעליים שלך? 39-40 מרוצה ממנה? המ.. כן. איזה זמרים את שומעת חוץ ממיקה? עברי לידר, אביתר בנאי, אלאניס מוריסט, מירי מסיקה, אנוק, קלי קלארקסון, רדיוהד... באיזה עוד פורומים/קמונות את נמצאת בתפוז? עברי לידר, אביתר בנאי, ערוץ 24, ירושלים, אוף טופיק, בין תיכון לצבא. ויש עוד
יש לך הוט או יס? הוט רולז
מה הסרט האהוב עליך? אמ.. יש הרבה. שמש נצחית בראש צלול זה אחד הטובים. האם קרה שהתחלת לקרוא ספר והפסקת באמצע? אממ.. לא נראה לי. אם כן, מה שמו? כמה שעות את על המחשב ביום?
בד"כ יותר מידי. איזו חיה את הכי אוהבת? אין משהו מועדף. יש לך חבר?אם כן כמה זמן?
אין את רואה פיק אפ? לא
מה מרגיע אותך? מוזיקה שקטה. מה מרגיז אותך? כשנותנים לי הערות מעצבנות. מה מפחיד אותך? מוות;[ וגם צבא. מה היא אהבה בשבילך? שאלה טובה (בכלל, יש לך שאלות טובות
). זה משהו.. זאת התחושה הכי מבולבלת שיש, כי גם כשאוהבים לפעמים יש משהו מעצבן במי שאוהבים, או שהוא עושה משהו שמעציב אותנו. אבל בעיקרון אין דבר יותר טוב מזה. לאהוב ולהיות נאהב. האם יש לך חבר? לא
יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? אין מה את עושה בזמנך החופשי? מנגנת, שרה, כותבת, גולשת באינטרנט. טלויזיה, אבל קצת. את מנגנת על כלי נגינה? כן. על גיטרה (אבל אני מתחילה) וקצת אורגן/פסנתר. אם זה איזה? ראי תשובה למעלה
מרוצה מחייך? כן
ושוב סליחה על האיחור.

hadarbis

New member
שאלות לסיוון ../images/Emo23.gif

כמו כל האנשים שהתארחו פה, גם את תצטרכי לענות לי על שאלות ארוכות ומייגעות... שיהיה בהצלחה
השעה עכשיו: מה קורה? שם: על שם מי? איך חבריך קוראים לך? איך היית רוצה להיקרא? ארץ ועיר לידה: מידת נעליים: צבע שיער: צבעת פעם את השיער? שמפו/קונדישינר: סבון: פירסינג: קעקועים: משקפיים? עבר פלילי: שפות: מזל: אחים: בת כמה את נראת? היחסים עם ההורים טובים? חיות מחמד? איזה פתגם אומר לך הכי הרבה? מהו המשפט שמאפיין אותך? מילים או משפטים שאת מרבה להגיד: תארי את עצמך ב-4 מילים: האם... את רוצה לגור במקום אחר? את מאמינה באהבה וירטואלית? את מאמינה באהבה ממבט ראשון? את בחורה של סטוצים? את רוצה פירסינג? הכרת פעם מישהו באינטרנט? נפגשת איתו? בגדת בחבר שלך? חבר שלך בגד בך? את בקשר עם אחד האקסים שלך? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? את מעשנת? את מאמינה ב-ה'? את מאמינה ברוחות רפאים? את מאמינה בחייזרים ועב"מים? ניסית פעם סוג כלשהוא של סמים? הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית הטלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני נוער: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: סקס לפני נישואים: האם אי פעם... בכית בגלל בת? בכית בגלל בן? שיקרת? נעצרת? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת הולכת למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? שחית פעם בעירום? רצית להרוג מישהו? כמה פעמים..: היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: האם את חושבת שאת... יפה: מצחיקה: חברותית: מעניינת: חכמה: מכוערת: אהובה: דואגת: חמודה: חננה: דברים מועדפים..: מילה בת 4 אותיות: חיה: ממתק: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף/קיץ: סרט: סידרה: ערוץ: מכונית: ספורט: שיר: האיש האחרון ש...... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עלייך: שלח לך אימייל: וסתם....: תפוח או בננה? כחול או אדום: סתיו או אביב: מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי עם זה? איזו ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? רעש אחרון ששמעת: ריח אחרון שהרחת: איפה אפשר למצוא אותך בלילה? מה השעה עכשיו? שיהיה בהצלחה

RTur

New member
לא נכון.. לא כל האנשים ענו על זה..

הדר שאלה שאלות.. שאלה את חן, שאלה את שי.. ורק את שירה וארתור לא שאלה חחח..

A N I g M A

New member
../images/Emo2.gif זה פאקינג ארוך

אבל את השקעת וזה, ברור שאני אענה. ותסקלו אותי על האיחור, אני מרגישה רע
השעה עכשיו: 10:20 מה קורה? סבבה, מנשמע שם: סיוון על שם מי? על שם השיר של יגאל בשן. איך חבריך קוראים לך? סיווצ'י, סיווני, סיוונוש, סיוונואל, סיוונצ'י, איוואן (
), ואן-ואן, מישמיש ויש עוד הרבה. איך היית רוצה להיקרא? טוב לי סיוון. ארץ ועיר לידה: ישראל, ירושלים. מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער? איכס לא. שמפו/קונדישינר: אמ דאב
אבל קודם הייתי עם הרבל אסנס. סבון: נקה 7. ורוד! פירסינג: אין קעקועים: אין משקפיים? יש עבר פלילי: לא שפות: עברית, אנגלית, ספרדית, קצת ערבית וגרמנית. מזל: אריה
אחים: 3 בת כמה את נראית? חלק אומרים פחות מ-18, וחלק יותר
היחסים עם ההורים טובים? לא בדיוק.. לפעמים. חיות מחמד? אין איזה פתגם אומר לך הכי הרבה? לוידעת;[ מהו המשפט שמאפיין אותך? גם זה אני לא יודעת;[ אני לא יכולה להגיד על עצמי. מילים או משפטים שאת מרבה להגיד: מגניב, כאילו, כזה, אוקיי, הבנתי.
תארי את עצמך ב-4 מילים: - לא יכולה, סורי. האם... את רוצה לגור במקום אחר? לא
את מאמינה באהבה וירטואלית? קצת:$
את מאמינה באהבה ממבט ראשון? קצת. את בחורה של סטוצים? לא ממש את רוצה פירסינג? לא הכרת פעם מישהו באינטרנט? נפגשת איתו? כן
בגדת בחבר שלך? לא
חבר שלך בגד בך? לא
אוקיי, לא היה לי חבר בשביל לבגוד בו
את בקשר עם אחד האקסים שלך? כן את אוהבת ילדים? האמ כן את ותרנית או עקשנית? ותרנית את מעשנת? לא פויה! את מאמינה ב-ה'? כן את מאמינה ברוחות רפאים? לא את מאמינה בחייזרים ועב"מים? לא ניסית פעם סוג כלשהוא של סמים? לא! הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אמ אני לא זוכרת
|מרגישה בורה| סרט מושכר שראית: המממ משהו עם וין דיזל. שכחתי. סרט בקולנוע: פי יה, קולנוע זה סו 2004. שיר ששמעת: מירי מסיקה - טיפה טיפה. השיר שנתקע בראש: green day - time of your life. הדיסק שקנית: מטרופולין הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: סמדר האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית הטלוויזיה שראית: מפגשים מהסוג האישי איש שחשבת עליו: שירה

A N I g M A

New member
המשך../images/Emo3.gif

בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: תלוי. זה קשה. להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני נוער: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: בעד לגמרי סקס לפני נישואים: בעד
האם אי פעם... בכית בגלל בת? יכול להיות בכית בגלל בן? כנ"ל שיקרת? כן נעצרת? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור! הופעת בציבור בפיג'מה? לא
בכית בסרט? כן היית על במה? כן
חשבת שאת הולכת למות? כן נכשלת במקצוע? אמ לא בתעודה, אבל כן. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא שחית פעם בעירום? לא רצית להרוג מישהו? כן כמה פעמים..: היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: בערך אותו מספר פעמים. שברת לבבות: לא נראה לי. נישקת בנות: האממ נישקת בנים: האממ שכבת עם בנים: לא
השם שלך הופיע בעיתון: כמה פעמים
התחרטת על דברים שעשית: המון האם את חושבת שאת... יפה: קצת:$ מצחיקה: קצת! חברותית: כן
מעניינת: למה לא חכמה: למה לא מכוערת: לפעמים אהובה: הממ. כן. דואגת: יותר מידי, כן. חמודה: כן^_^ חננה: קצת! דברים מועדפים..: מילה בת 4 אותיות: שלכת חיה: מושי
ממתק: שוקולד קורנפלקס: כריות מסטיק: מאסט ובזוקה. צבע: אדום יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: עגילים חורף/קיץ: חורף סרט: שמש נצחית בראש צלול סידרה: ג'ואן מארקדיה ערוץ: 3? מכונית: לאדעת ספורט:
שיר: כל האקוסטיים של אלאניס האיש האחרון ש...... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אוריה הלכת איתו לסרט: אדוה? צעק עלייך: הקופאית הטיפשה בסופר. שלח לך אימייל: רינת וסתם....: תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום: אדום סתיו או אביב: סתיו מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי עם זה? לשלוח
איזו ארוחה אחרונה אכלת? בוקר
תיכון או אוניברסיטה? תיכון;[ רעש אחרון ששמעת: |תופים| ריח אחרון שהרחת: *מרחרחת* כלום איפה אפשר למצוא אותך בלילה? ישנה. אבל אם יש הופעה אז כנראה שם. מה השעה עכשיו? 10:29

סיווני,

נתחיל בשאלות הניצחיות שלי:
את עוזרת להורים?
במה?
למה את לא עוזרת יותר?
את יודעת שזה לא יפה, נכון?!?!?! ונמשיך בשאלות רגילות
חורף
או קיץ
?
אוהבת בגדים?
קונה הרבה בגדים?
אוהבת נעליים?
קונה הרבה נעליים?
כפורט מועדף-
צבע מועדף-
מאכל אהוב-
נכון ששוקו זה טעים?
נכון שפיצה זה טעים?
מה יותר:חיבוקים
או נשיקות
?
איזה משחקים אהבת לשחק כשהיית ילדה?
זמר/זמרות/להקות מועדפים-
איך הגעת לפורום קטן וחמוד זה?
מה פירוש הכינוי שלך?
מה את חושבת עליי?
עד עכשיו, את נהנהת מהמשחק?
נכון שיש את השירים האלה ששמים בפרסומות (כמוזיקת רקע),ותוך שנייה כולם נדבקים עליהם?
כשהיית ילדה, ראית את התוכניות של החינוכית (ערוץ 11)?
איזה סדרות משם אהבת במיוחד? זהו לבנתיים!

A N I g M A

New member
מקורה../images/Emo9.gif

שוקולדה
נתחיל בשאלות הניצחיות שלי: את עוזרת להורים? ברור במה? בעיקר בנקיונות
למה את לא עוזרת יותר?
את יודעת שזה לא יפה, נכון?!?!?! די מה זה;[ ונמשיך בשאלות רגילות חורף או קיץ? חורף אוהבת בגדים? אני לא אוהבת להיות ערומה
קונה הרבה בגדים? אין לי כסף;[ אוהבת נעליים? כן! קונה הרבה נעליים? לא! כפורט מועדף- אין צבע מועדף- אדום מאכל אהוב- אוכל של אמא נכון ששוקו זה טעים? כן! רוצה? יש לי שוקו שוק! נכון שפיצה זה טעים? לגמרי! מה יותר:חיבוקים או נשיקות? חיבוקים איזה משחקים אהבת לשחק כשהיית ילדה? ברבי
זמר/זמרות/להקות מועדפים- עברי לידר, מיקה קרני, היהודים... אביתר בנאי אוף קורס. איך הגעת לפורום קטן וחמוד זה? אני פתחתי אותו
מה פירוש הכינוי שלך? ANIMA - זה נשימה בלטינית או ארמית. לא זוכרת. וה-ג' זה בגלל הלהקה
מה את חושבת עליי? שאת מושית כי השקעת וכתבת לי שאלות. עד עכשיו, את נהנהת מהמשחק? כן! נכון שיש את השירים האלה ששמים בפרסומות (כמוזיקת רקע),ותוך שנייה כולם נדבקים עליהם? חחח כן! כשהיית ילדה, ראית את התוכניות של החינוכית (ערוץ 11)? ברור. איפה נילס ופינוקיו;[ איזה סדרות משם אהבת במיוחד? נילס ופינוקיו! אה וכמובן פיטר פן
תודה לך

heaven is here

New member
סיוון!!!!!!!!!!!!!1111111

את אוהבת אותי? כמה את אוהבת אותי? כמה את חושבת שאני אוהבת אותך? מתי רואים אותך שוב? מתי את באה לראשון???????? למה אניגמה? למה סיוון? למה את לא מורידה את ידייך מעמית? למה! למה את אוהבת אותי? כמה את עובדת שעות ביום? מה השעה עכשיו! תעני כבר! אוהבת

A N I g M A

New member
כלבה למה לא אמרת כלום;[

את אוהבת אותי? כן כמה את אוהבת אותי? יותר משאת יודעת בכלל
כמה את חושבת שאני אוהבת אותך? לא הרבה
מתי רואים אותך שוב? אני מקווה שבקרוב. מתי את באה לראשון???????? לוידעת את מלחיצה אותי
למה אניגמה? תסתכלי בתשובה למעלה:$ למה סיוון? בגלל השיר של יגאל בשן. למה את לא מורידה את ידייך מעמית? כי הוא בעלי נשמה, לא יעזור לך. למה!
למה את אוהבת אותי? כי את מדהימה וזהו. כמה את עובדת שעות ביום? 4 שעות. מה השעה עכשיו! 10:33 תעני כבר!
אוהבת - גמאני אוהבת אותך!

RTur

New member
שאלות לסיוון.. ../images/Emo13.gif

מאכל שלא תעזי לגעת בו: מאכל אהוב: חשבת מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? אם כן, מה? שיר אהוב של מיקה: הופעה אחרונה שהיית בה? וזהו.. חח כל השאר שאלו כבר..

למעלה