../images/Emo2.gif זה פאקינג ארוך
אבל את השקעת וזה, ברור שאני אענה. ותסקלו אותי על האיחור, אני מרגישה רע
השעה עכשיו: 10:20 מה קורה? סבבה, מנשמע שם: סיוון על שם מי? על שם השיר של יגאל בשן. איך חבריך קוראים לך? סיווצ'י, סיווני, סיוונוש, סיוונואל, סיוונצ'י, איוואן (
), ואן-ואן, מישמיש ויש עוד הרבה. איך היית רוצה להיקרא? טוב לי סיוון. ארץ ועיר לידה: ישראל, ירושלים. מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער? איכס לא. שמפו/קונדישינר: אמ דאב
אבל קודם הייתי עם הרבל אסנס. סבון: נקה 7. ורוד! פירסינג: אין קעקועים: אין משקפיים? יש עבר פלילי: לא שפות: עברית, אנגלית, ספרדית, קצת ערבית וגרמנית. מזל: אריה
אחים: 3 בת כמה את נראית? חלק אומרים פחות מ-18, וחלק יותר
היחסים עם ההורים טובים? לא בדיוק.. לפעמים. חיות מחמד? אין איזה פתגם אומר לך הכי הרבה? לוידעת;[ מהו המשפט שמאפיין אותך? גם זה אני לא יודעת;[ אני לא יכולה להגיד על עצמי. מילים או משפטים שאת מרבה להגיד: מגניב, כאילו, כזה, אוקיי, הבנתי.
תארי את עצמך ב-4 מילים: - לא יכולה, סורי. האם... את רוצה לגור במקום אחר? לא
את מאמינה באהבה וירטואלית? קצת:$
את מאמינה באהבה ממבט ראשון? קצת. את בחורה של סטוצים? לא ממש את רוצה פירסינג? לא הכרת פעם מישהו באינטרנט? נפגשת איתו? כן
בגדת בחבר שלך? לא
חבר שלך בגד בך? לא
אוקיי, לא היה לי חבר בשביל לבגוד בו
את בקשר עם אחד האקסים שלך? כן את אוהבת ילדים? האמ כן את ותרנית או עקשנית? ותרנית את מעשנת? לא פויה! את מאמינה ב-ה'? כן את מאמינה ברוחות רפאים? לא את מאמינה בחייזרים ועב"מים? לא ניסית פעם סוג כלשהוא של סמים? לא! הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אמ אני לא זוכרת
|מרגישה בורה| סרט מושכר שראית: המממ משהו עם וין דיזל. שכחתי. סרט בקולנוע: פי יה, קולנוע זה סו 2004. שיר ששמעת: מירי מסיקה - טיפה טיפה. השיר שנתקע בראש: green day - time of your life. הדיסק שקנית: מטרופולין הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: סמדר האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית הטלוויזיה שראית: מפגשים מהסוג האישי איש שחשבת עליו: שירה