הדר../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif
השעה עכשיו:16:03 מה קורה? הכל טוף מה איתך
שם:רחלי על שם מי?סבתא ז"ל,רחל איך חבריך קוראים לך?רחלע, מולע, רחלוש
איך היית רוצה להיקרא? כמו שאני עכשיו זה טוב ארץ ועיר לידה: ישראל, צפת מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום ובקצה היה אדום עכשיו ג'ינג'י כזה צבעת פעם את השיער?כן שמפו/קונדישינר: שמפו סבון:בצבע כתום חח פירסינג: אין קעקועים: אין משקפיים? אין עבר פלילי: אין שפות:עברית מזל: בתולה
אחים: 3 אחיות בת כמה את נראת?15
היחסים עם ההורים טובים?כן חיות מחמד?
איזה פתגם אומר לך הכי הרבה?"תהיה נחמד
" חח סתם מהו המשפט שמאפיין אותך?יותר קל להחזיר קליע שנורא ממילה שנאמרה
מילים או משפטים שאת מרבה להגיד:שלום, מה נשמע, נחמד, מולע,להלהלה ועוד כמה
תארי את עצמך ב-4 מילים: מ-ו-ל-ע
האם... את רוצה לגור במקום אחר?לא את מאמינה באהבה וירטואלית?כן את מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן את בחורה של סטוצים? לא ממש את רוצה פירסינג?לא הכרת פעם מישהו באינטרנט?כן נפגשת איתו?לא בגדת בחבר שלך?לא חבר שלך בגד בך? לא את בקשר עם אחד האקסים שלך?אין לי
את אוהבת ילדים?כן את ותרנית או עקשנית?גם וגם
את מעשנת? לא את מאמינה ב-ה'?כן את מאמינה ברוחות רפאים?לא מזמן האמנתי..אבל זהו
את מאמינה בחייזרים ועב"מים? לא ניסית פעם סוג כלשהוא של סמים?לא הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: כמה דפים ראשונים בצופן דווינצ'י
סרט מושכר שראית: אני לא זוכרת כרגע חיחי
סרט בקולנוע: בתול בן 40 שיר ששמעת:גיים בויז- אשמור את ליבי השיר שנתקע בראש: li li lise הדיסק שקנית: NOW 8 הדיסק ששמעת: אוסף של שירים שהכנתי
האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך:ידיד שלי:] תוכנית הטלוויזיה שראית:לגעת באושר איש שחשבת עליו: אממ..
בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: בעד,רק אם זה עושה טוב.. להרוג אנשים: לא עישון אצל בני נוער:לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים:בעד סקס לפני נישואים: בעד האם אי פעם... בכית בגלל בת? כן בכית בגלל בן?כן שיקרת? כן נעצרת? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות?כן
זה היה מפחיד נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה?עוד לא
הקפיצו אותך כיתה? לא חחח רצית להיות המין השני?כן שחית פעם בעירום?לא יודעת אולי חח רצית להרוג מישהו?כן
כמה פעמים..: היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב:פעם אחת שברת לבבות:לא נישקת בנות: לא נישקת בנים:עוד לא
שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון:אולי בעיתון בצפר חחח
התחרטת על דברים שעשית: כן האם את חושבת שאת... יפה:כן מצחיקה:כן חברותית:כן מעניינת:תלוי את מי חכמה:כן חח
מכוערת:
אהובה:אני חושבת שכן דואגת:כן חמודה: כן חננה:חננה
חחח סתם
דברים מועדפים..: מילה בת 4 אותיות:מחשב
חיה:
ממתק:צ'יטוס קורנפלקס: טריקס מסטיק: אורביט צבע: כתום יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:שלישי בעע
תכשיט: שרשרת חורף/קיץ:קיץ!! סרט: ילדות רעות סידרה:רמת אביב ג', לגעת באושר, פיק אפ, השמיניה,אהבה מעבר לפינה, טלנובלה בע"מ וכו'.. ערוץ: הבידור הישראלי בהוט, ערוץ הילדים, ערוץ 2, ערוץ הקניות וערוץ 10 כשיש פיק אפ
מכונית: אין לי העדפה:| ספורט: ריצה שיר: המוןןן
האיש האחרון ש...... ישן במיטה שלך:אני
ראה אותך בוכה:אמא הלכת איתו לסרט: חברות צעק עלייך: אבא
שלח לך אימייל: מזמן לא בדקתי חחח
וסתם....: תפוח או בננה? בננה כחול או אדום: אדום סתיו או אביב: סתיו מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי עם זה?להתקלח איזו ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? גם וגם
רעש אחרון ששמעת:טלוויזיה ריח אחרון שהרחת: הריח של המסטיק שלי איפה אפשר למצוא אותך בלילה? ישנה במיטה מה השעה עכשיו?16:31