משחק הפנטזיה השנתי- רליס17

Mont Ventoux

New member
../images/Emo103.gif משחק הפנטזיה השנתי- רליס17

סיכום אתונה פנטזיה שנתי כביש – הו זאוס! מימין, אולי העמדת לנו רפליקה של אפולו, משמאל אולי העמדת חניך גימנסיה שידע היטב לאיזה אל יש לסגוד, אבל זה הוא באמצע, הנמוך ואולי פחות יפה מן הצפוי, זהו הרמס האל האנושי, פטרון הכבישים האמיתי. כמעט כל הקבוצות (למעט מתחרי הגרביים המסריחות של יותם נחום) השתתפו. גם לרוכבים היתה נוכחות מכובדת - 24 - קצת יותר מחצי פלוטון. אז מי שהיה לו בקבוצה אחד בטיני (שזה 23 קב') קיבל 500 נקודות, כל השאר קיבלו כינים. ITT – מה אומר לכם, רק בפרי-רובא השתתפו פחות מ-37 הקבוצות שטרחו להופיע הפעם (נו טוב, הרשימה גם היתה מוגבלת). 9 רוכבים השתתפו, מתוכם 3 זכו. נוכחות עלובה אבל עם יחס הישגים של 1 ל-3 קשה להתווכח. נקודות ראשונות להמילטון (שבעת המאושרים: ברגסטין, שלו, קופרמן, טהר-לב, יהב, גזית ועמיחי מזור), לאקימוב (תמר גור הצדיקה) ולג'וליק (אסא, ברמן ובר-אור המתנחמים) במשחק הפנטזיה. חי הבוחרים של אולריך נשארים עם ה-@ ביד. כנראה שאולריך מתפקד פחות טוב כשהציפיות ממנו גבוהות. אולי שנה הבאה הוא יוכל לבוא בעמדה יותר אנדרדוגית ואז הוא יראה שוב מה הוא יכול. המרויחים הגדולים מן האולימפיאדה: יעקב יהב (1000 נק'), אסיף ברמן ומיקי בר-אור (700 נק'), והם גם האדומים היחידים הפעם. 26 קב' עשו 500 נק' אבל זה לא עזר להם להפוך לאדומים. אז כמו שהיו הרבה אדומים אחרי סאן-סבסטיאן, עכשיו (אחרי אתונה) התרחבה שוב קצת הדיפרנציאציה בדירוג לשיא חדש של 25 דרגים, ויחד איתה באו השחורים. חידוש נוסף - רמי ארנולד מאבד את הלאנטרן רוז' לטובת Plato1. (רמי, אל תוותר לו! כנראה שבתוספת העפת שבנל מהוואלטה אתה כבר בדרך הנכונה.) אין שינוי בהובלה, אם כי קצת פחות צפוף על הפודיום. להזכירכם: אדום - עליה בדירוג שחור - ירידה בדירוג

IlanShacham

New member
תודה רבה על הניתוח המרשים!

מסתבר שלמרות כמה חריקות בתחילת העונה הקבוצה שלי מדורגת לא רע... כדי לתפוס מקום על הפודיום אני צריך הופעה מרשימה של וינוקורוב בוואלטה, מה שיכול להביא אותי למקום השלישי, וצריך שאסטרלואה יביא כמות יפה של נקודות כדי לכבוש את הראשון. אז קדימה, חבר'ה - לעבודה!

למעלה