משחק הפנטזיה השנתי

Mont Ventoux

New member
../images/Emo103.gif משחק הפנטזיה השנתי

(וכן, תסלחו לי על ההעדרות, אני עדיין בהלם שנגמר הטור) נתחיל מזה שבהשוואה לג'ירו יש שיפור ניכר בנוכחות: כולם שלחו רוכבים לטור. מתוך 46 רוכבי הפלוטון הגיעו לטור 29 רוכבים שזה כבר מעל ל-60%. מתוך הנוכחים סיימו את הטור 19 רוכבים, שזה שוב, בהחלט לא רע, חוץ מזה שזה הגדיל את החור בכמה כיסים. אם כן, טבלת נוכחות בטור, מתי פרשו הכוכבים ומה השיגו.

Mont Ventoux

New member
ונעבור לקופות שעשו בטור

ובכן מי שסגר יפה עקב הצלחות רוכביו בטור הוא דווקא מר הופמן (למה אתם חושבים הוא הגדיל לעשות במשחק הפנטזיה של הטור? ...היו לו ערבויות), ואחריו מדאדא קלות אורי אסיף. אם כן, זו היתה חלוקת פרסי המנצחים בטור (אין פה סדר רק פירוט).

Mont Ventoux

New member
לאן זה מביא אותנו? רליס 14 פ.שנתי

כצפוי ציקי שני איבד את אחיזתו הארוכה בראש הדירוג, עד כי הגיע למקום ה-10 (נו, זה עדיין לא רע). המוביל החדש חזר להיות ג'ורג' 39, אחריו assisan במקום השני, כאשר את המקום השלישי חולקים מר הופמן והגב' אדלר (בהחלט שיפור ניכר להנהלה). בועז - גם מקומך בהחלט השתפר - 6 - משותף. מר ארנולד הוא הלאנטרן רוז' בנתיים, אבל גם זה בהחלט בהחלט עשוי להשתנות בחודשיים הקרובים. אז כל מי שהלך על אולריך, הוא עוד לא אמר את המילה האחרונה, וכידוע הוא בדרך יוצא מן הטור בכושר טוב. יכול מאד להיות שיגיע להמבורג שבוע הבא והאולימפיאדה עוד לפנינו.

כמו תמיד סטיסטיקה מדהימה...

תענוג לעקוב אחרי תוצאות משחק הפנטזיה בצורה שאתה מפרסם אותן. תודה ונטו עח העבודה הקשה שהשקעת בתוצאות של משחק הפנטזיה. ובראשון לאוגוסט, אנחנו חוזרים לסבב הגביע העולמי, במרוץ מהמבורג.

../images/Emo45.gif ושימו לב איך זה כשאני משקיע...

אגב, האם העובדה שבמשחק השנתי לא עברנו את החמישים קבוצות נובעת מכך שאין פרסים? אולי מחשיפה רבה יותר של הטור (102 קבוצות, להזכירכם)?

George39

New member
אין פרסים במשחק השנתי???????

.................................... ..........ב.ב.ב.ב.ב.

Mont Ventoux

New member
הטור זה הטור

לדעתי זה לא רק עניין הפרסים ששינה את כמות המשתתפים. אחרי הכל הטור זה הטור, וכמו שארמסטרונג הצביע על כך - לאיזה עוד מרוץ אופניים יש כזה פְּרֶס רוּם? (טוב, לא ראינו, אבל מאמינים). ומה קרה פה? הטור קיבל פורום. הטור קיבל סקר. אז כנראה צריך קצת יותר בּוֹבֶּה מַיְיסֶה (טוב, אידיש זה לא הצד החזק שלי, יסלחו לי הפולנים) למשחק השנתי... מממ.. סקר של מי ייקח את דירוג ה-uci בסוף השנה עשוי להיות קצת יותר בעייתי (גם מי יזכור אחרי שנה?)... נו, אבל מייסה... כרוז כבר יש לנו (בועז).

Mont Ventoux

New member
../images/Emo45.gif תודה. בכיף.

אבל תדעו לכם שזה הרבה יותר קל מאשר לקרוא את כמויות ההודעות פה בפורום. בעניין הזה כבר איבדתי את הידיים והרגליים. לא מספיקים להגיד ג'ק רובינסון והופס, יש עוד 6 עמודים. אבל איך איך כבר נגמר הטור הזה.

IlanShacham

New member
פשש... אני רק 700 נקודות מהמובילים

הייתי בטוח שמצבי הרבה יותר קשה... אני פותח בקמפיין וינו לוואלטה!

SC SL

New member
ואני כולי תקווה

שוואלוארדה יעשה לכולם ז*ן בוואלטה ואני יהיה מהיחידם שיקבלו הרבה נקודות :)

למעלה