משחק השבוע

Galadriel 3000

New member
../images/Emo103.gif משחק השבוע../images/Emo103.gif

אתמול שכחתי, והרבה זמן לא עשיתי משחק שבוע, כי היו מלא משחקים אחרים. אז הפעם החלטתי לעשות את האיש שמעליי- המשודרג. החוקים אמורים להיות ברורים. למי שלא מכירה- כל מי שמגיבה למישהי בשרשור הזה כותבת משהו על מי שהיא הגיבה לה (האשה שמעליי ^) משהו על עצמה (אני <) ומשהו על מי שהיא רוצה שתגיב לה (מי שמתחתיי V) לדוגמא: ^ אין אף אחד מעליי אז אין לי מה לכתוב <אני פתחתי את השרשור. V מי שמתחתיי צריכה להיות חברה בפורום "אורלנדו בלום". קפיש? להתחיל

פרפר17

New member
אני מתחילה

^למי שמעליי יש שם מאוד יפה (אני מתה על השם מיכל) <אני באה מחר למפגש v צריך להיות לה את המשפט של הפורום בחתימה "☼גם בי פגע חץ האהבה של לגולס 849 פעמים ☼ "

Galadriel 3000

New member
מקפיצה

מה קורה? הייתי ממשיכה מפה אבל אין לי את המשפט בחתימה. יאללה, אנשים, לזוז...

kittycatbone

New member
../images/Emo2.gif

אז שיהיה לך
אגב, למה את לא באה אף פעם למפגשים??
את כבר ממש וותיקה ואני מתה לפגוש אותך פעם אחת בחיים!

kittycatbone

New member
נו חפיף!../images/Emo24.gif

אני באתי הפעם לבד..:X ומאיפה את? (שכחתי כבר
) כי רוב הסיכויים שיש מישהי מהפורום שגם גרה מהאזור שלך, ואז שתיכם יכולות להפגש ולסוע לשם ביחד
זה ממש פשוט ושווה את המאמץ..
במיוחד כשאחרי פעם ראשונה של לסוע למפגשפורום תראי כמה פשוט וכיף זה שתבואי גם בפעמים הבאות

kittycatbone

New member
בלעע, אני כל הזמן

שוכחת שאת מרחובות
ותבדקי.. בטח יש כאן איזה מישי שקרובה לרחובות ואת יכולה לנסוע איתה ברכבת
נראה לי שתאיר אמרה שאצלה רחובות זאת העיר הגדולה שקרובה אליה או משהו כזה... ומקסימום אולי תנסי פשוט לשכנע את ההורים שלך שזה לא נוראי לנסוע לבד
כי אחרי הכל זה סה"כ איזה נסיעה של חצי שעה לא? (לעומת שעה וחצי אצלי.. :-#) או, מה שאני חושבת שכבר ניסית וזאת הייתה הבעיה, תביאי איתך חברות.. בלי קשר.. חחח.. לא, אני לא אפסיק לנסות לשכנע

Galadriel 3000

New member
חברות שלי לא אוהבות את אורלנדו

והן לא קולטות שהן לא חייבות לאהוב אותו כדי להגיע למפגש

kittycatbone

New member
חח,

גם אני הסברתי את זה לחברה שלי כשהבאתי אותה איתי למפגש פעם אחת... שבסה"כ אנחנו לא נפגשות וחמש שעות מדברות "שיואוווו כמה חתיך אורלנדו
" אולי חמש דקות מתוך כל זה..
אבל בסה"כ זה להפגש עם כמה בנות מהפורום ולהסתובב איתם בקניון, לשוחח, לאכול ולעשות כיף.. ^^

אני יודעת../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אחרת אני מניחה שכבר הייתי רואה אותך או מבינה את זה דרך הודעות. זה סתם היה בצחוק, בדיחה של מיתריסטים...

kittycatbone

New member
../images/Emo9.gif

^מי שמעליי ממש ממש חמודה והיה מאוד כיף איתה במפגש
>אני אוהבת בובספוג מאוד
(בוב תעשה לי ילד!
) V צריכה להיות מישהי שעוקבת אחרי הסדרה אנג'ל בערוץ שלוש
-או הסדרה בכללי כמובן^^ (tough one huh?
)

Galadriel 3000

New member
לא עוקבת אחרי אנג'ל אבל השרשור

הזה תקוע לגמרי. ^מי שמעליי לא מתחברת לאייסי אף פעם. <אני רוצה שמי שמעליי תתחבר לאייסי! Vשיהיה לה אייסי.

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

לא התקנתי פשוט אייסיקיו עדיין מאז שפירמטתי תמחשב... :$:$
תתקיני את מסנג'ר!!!!!!

למעלה