משחק השם נחמד שנכנסתם המשחק: נסו להוציא כמה שיותר מילים מהצירוף ליאל קולט בהצלחה
S sisty New member 22/5/04 #1 ../images/Emo103.gifמשחק השם../images/Emo8.gif נחמד שנכנסתם המשחק: נסו להוציא כמה שיותר מילים מהצירוף ליאל קולט בהצלחה
../images/Emo103.gifמשחק השם../images/Emo8.gif נחמד שנכנסתם המשחק: נסו להוציא כמה שיותר מילים מהצירוף ליאל קולט בהצלחה
ה הד0וש היחידה New member 22/5/04 #2 אמממ.....נייס רעיון אביטלי !!!../images/Emo171.gifא אממ...... לא קול לי אל( כמו לא.....) אלי(האל שלי.....) אל ( אלוהים....) קט טל (כזה גשם קטן בבוקר.... לו טלק ( כזה לתינוקות......נכון ?!) זהו !!!!! ואביטל.... אני יכולה לעשות את זה בפורום של מיכאלה?
אמממ.....נייס רעיון אביטלי !!!../images/Emo171.gifא אממ...... לא קול לי אל( כמו לא.....) אלי(האל שלי.....) אל ( אלוהים....) קט טל (כזה גשם קטן בבוקר.... לו טלק ( כזה לתינוקות......נכון ?!) זהו !!!!! ואביטל.... אני יכולה לעשות את זה בפורום של מיכאלה?
S sisty New member 22/5/04 #4 המילים שלי---> טוב, צריך קצת מחשבה, אבל אפשרי לי לא אולי אל אלי קלט קטל טל קול לק איל לול טיל קטי לו
J jenngirl New member 22/5/04 #6 הממ../images/Emo82.gif לי אל אי לא ליל אלי איל קול קלט קלטי[זה בציווי] קלטו[גם בציווי] קל טל טול טלי קט קטי לי לו ללא קטל קטלו קטלי[בציווי] לוט[נו ההוא מהתנ"ך] אוי לול ללקט[ללקט- כלומר לאסוף עצים] ליקט[מאותו שורש] ליקטו[גם מאותו שורש] מספיק?
הממ../images/Emo82.gif לי אל אי לא ליל אלי איל קול קלט קלטי[זה בציווי] קלטו[גם בציווי] קל טל טול טלי קט קטי לי לו ללא קטל קטלו קטלי[בציווי] לוט[נו ההוא מהתנ"ך] אוי לול ללקט[ללקט- כלומר לאסוף עצים] ליקט[מאותו שורש] ליקטו[גם מאותו שורש] מספיק?
י ילדה ש11ה New member 6/6/04 #9 תשובות למשחק השם ../images/Emo103.gif הצירופים שאני מצאתי: לי אל קול קולט קו לא לו לק טלק איל טל אוי קלט אולי טיל אלי קטל אל קט לול קלטי קלטו קל ללא טלי טול קטי ליקט לקטו ללקט אוי לוט קליט אי ליל מקווה שזה מספיק נ.ב. יש פה 37 מילים.... ואם אתם צריכים פירושים כיתבו אלי
תשובות למשחק השם ../images/Emo103.gif הצירופים שאני מצאתי: לי אל קול קולט קו לא לו לק טלק איל טל אוי קלט אולי טיל אלי קטל אל קט לול קלטי קלטו קל ללא טלי טול קטי ליקט לקטו ללקט אוי לוט קליט אי ליל מקווה שזה מספיק נ.ב. יש פה 37 מילים.... ואם אתם צריכים פירושים כיתבו אלי