משחק זה או זה אני מתחילה עם איתן או אופיר.. (מקווה שלא צריך הסבר, אם כן תגידו ואסביר).. צולדרך
א אושRתי New member 7/8/08 #1 ../images/Emo103.gifמשחק זה או זה אני מתחילה עם איתן או אופיר.. (מקווה שלא צריך הסבר, אם כן תגידו ואסביר).. צולדרך
../images/Emo103.gifמשחק זה או זה אני מתחילה עם איתן או אופיר.. (מקווה שלא צריך הסבר, אם כן תגידו ואסביר).. צולדרך
C ComplicatedCutie New member 7/8/08 #4 גלי ../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif טלויזיה או מחשב ?
C ComplicatedCutie New member 7/8/08 #8 ריקי , לפחות לה יש שכל ../images/Emo6.gif 2 הליצניות של המהדורה תחיה או מלכה ?
C ComplicatedCutie New member 7/8/08 #13 מה הקשר בין שניהם ../images/Emo4.gif ציפי שביט ../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif טלנובלה או תוכנית ריאליטי ?
מה הקשר בין שניהם ../images/Emo4.gif ציפי שביט ../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif טלנובלה או תוכנית ריאליטי ?
P Paz Love Gal New member 8/8/08 #16 קשה,אבל טריD:../images/Emo152.gif טל המושלמת הזאת . המממ... אלקנא או אופיר?D:
O Org289 New member 8/8/08 #17 דא! אלקנא... יון הכוסון!! מ-ת-ה עליו! .. חח (אני נשמעת כמו מעריצה מטומטמת.. אבל אני לא.. חח) אממ.. בנים או בנות?
דא! אלקנא... יון הכוסון!! מ-ת-ה עליו! .. חח (אני נשמעת כמו מעריצה מטומטמת.. אבל אני לא.. חח) אממ.. בנים או בנות?
C ComplicatedCutie New member 8/8/08 #18 בנים ../images/Emo89.gif כאילו דהה ../images/Emo6.gif אבי קורניק כשגיא (בובות) או כאבי (השמיניה) ? מה לעשות אני חולת אבי קורניק
בנים ../images/Emo89.gif כאילו דהה ../images/Emo6.gif אבי קורניק כשגיא (בובות) או כאבי (השמיניה) ? מה לעשות אני חולת אבי קורניק