משחק חדש

../images/Emo103.gifמשחק חדש../images/Emo222.gif

שיחקנו את זה בפורום של ליאן וזה העביר את הזמן והיה כיף. נשנה קצת את החוקים כדי שיתאימו לפה. נעשה סיבוב אחד אם ילך נעשה סיבוב נוסף אם לא חן תצטרך למצוא משחק חדש |הא| בכל אופן מי שפותח את הסיבוב (מי שניצח בסיבוב הקודם) צריך לבחור נושא כלשהו לדוגמה "תחבורה" וכל אחד בתורו צריך לשרשר שם של שיר או שיר שיש בו שם של כלי תחבורה כלשהו או שמדובר בו על דרך תחבורתית כלשהי. דוגמאות- I Drove All Night או She Thinks My Tractor's Sexy
החוקים:
במקרה של חוסר וודאות לגבי שיר מסוים (אתם לא יודעים אם הוא מתאים או שהוא נחשב) מי שפותח את הסיבוב קובע.
במקרה ואתם מביאים שורה משיר שנושאת בתוכה את המילה/מילים הרלוונטית/ות עליכם לרשום בתוכן את שם השיר ושם האמן (רצוי להוסיף קישור לשיר ביוטיוב כדי שנראה שאתם לא ממציאים שירים
)
כל סיבוב ימשך כל עוד השרשור קופץ (מה שאומר 72 שעות) אלא אם כן הוגדר אחרת ע"י פותח השרשור.
בסוף הסיבוב מי שצבר הכי הרבה נקודות- פותח את הסיבוב הבא.
אסור להגיב פעמים ברצף. אחרי כל תגובה שלכם אתם צריכים לחכות שמישהו אחר יגיב כדי להגיב שוב.
את החוקים האלה יש להעתיק בכל פתיחת שרשור לטובת כאלה שלא השתתפו ורוצים להשתתף.
חלוקת נקודות:
שיר קאנטרי עם המילה הרלוונטית בשם השיר תזכה אתכם ב-5 נקודות.
שיר קאנטרי עם המילה הרלוונטית בתוכן השיר תזכה אתכם ב-4 נקודות.
שיר בכל סגנון אחר (מלבד קאנטרי) עם המילה הרלוונטית בשם השיר תזכה אתכם ב-3 נקודות.
שיר בכל סגנון אחר (מלבד קאנטרי) עם המילה הרלוונטית בתוכן השיר תזכה אתכם ב-2 נקודות.
דוגמה לאיך השרשור צריך להיראות ומה תהיה חלוקת הנקודות: אני אמשיך בדוגמת התחבורה. בהודעה הראשית אני (או מי שפתח את השרשור) אציין איזה שירים נחשבים ואיזה לא. בדוגמה הזו בחרתי לאשר גם שירים שמדובר בהם על תחבורה כמו גם שמות ספציפים של כלי תחבורה. דילן: I Drove All Night (יזכה אותה ב-3 נקודות כיוון שלא מדובר בשיר קאנטרי אך המילה Drove נמצאת בשם השיר). חן: She Thinks My Tractor's Sexy (יזכה אותה ב-5 נקודות כיוון שמדובר בשיר קאנטרי עם המילה Tractor בשם השיר) ~עכשיו דילן יכולה להגיב שוב~ דרורית: Speed of Life [בתוכן היא צריכה לכתוב את השורה "We drove all night to get to Corpus Christi" ואת שם האמן: "שוגרלנד"] (יזכה אותה ב-4 נקודות כיוון שמדובר בשיר קאנטרי עם המילה הרלוונטית רק בתוכן השיר)
אחרי שהבנו מה צריך לעשות (חסר לכם שלא הבנתם עשיתי הסברים של ילדים אוטיסטים
) ואם לא, תשאלו (
) הנושא שבחרתי לשרשור הראשון הוא [URL='http://']‏ארצות/מדינות.[/URL]
כל שיר שמופיע בו שם של מדינה כלשהי (גם מדינות דימיוניות) נחשב.
שירים רק בשפה שאני מבינה (עברית או אנגלית)
במקרה ומדובר בשיר לא מוכר צרפו קישור ביוטיוב אם לא קיים צרפו קישור לעמוד ליריקס.
אם השיר לא מוכר לי (או לחבר פורום אחר שיוכל לתמוך בתגובה שלכם) ולא יהיה לכם קישור שיתמוך בשיר שלכם, לא תקבלו את הנקודות! בהצלחה לכולם

West Doll

New member
אוו נייס

Sweet Home Alabama זה קאנטרי? כי אם לא אז: I Ain't in Checotah Anymore של קרי, אהה בעצם צ'יקוטה לא מדינה...נו סעמק! הא יש לי! Tennessee של שוגרלנד.

אממ אני מוכנה לבוא לקראתכם

ולאשר יבשות אבל אמריקן זה בהקשר של "מוצא" ולאו דווקא בקטע של שם של מדינה נניח לשיר "אני ישראלי" לא יחשיב את זה כמדינה.. יש הרבה שירים עם אמריקה תעשו בהם שימוש נכון

למעלה