משחק מגניב

darklighter

New member
../images/Emo103.gifמשחק מגניב../images/Emo103.gif../images/Emo190.gif

לקוח מפורום גיבורים Heroes אז ככה...תפתחו את הפלייליסט שלכם במדיה פלייר, ווינאמפ, אייטונס או כל נגן אחר...ותלחצו על shuffle (או ערבב) ותחתחילו לנגן... שם השיר הראשון שיבחר יהיה התשובה לשאלה הראשונה...עברו לשיר הבא ושם השיר השני יהיה התשובה לשאלה השנייה וכן הלאה...זה יוצא מצחיק לפעמים... והשאלות הן: מה דעתך על הסדרה על טבעי? למה התחלת לראות את הסדרה? מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה השנייה? אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? מה היית עושה אם דין היה חוזר לקאסי? דין ווינצ'סטר הוא...? מה יהיה כתוב על המצבה של דין? ושל סם? ושל ג'ון? מה הדבר האחרון שעבר במוחם של דין, סם וג'ון לפני שדרסה אותם המשאית ב1.22? הדבר שתמיד רצית להגיד לאריק קריפקי ורוברט סינגר ולא העזת לומר: מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? איך היה הפרק האחרון? קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלת הפורום? |התחנפות| למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? מה דעתך על השאלון הזה? למה אנחנו אוהבים בכל מצב את המנהלת הנחמדה והפעם בלי התחנפות?

darklighter

New member
אוקיי../images/Emo190.gif

מה דעתך על הסדרה על טבעי? Keane- a heart to hold you למה התחלת לראות את הסדרה? Jack's Mannequin- Made for each other (מה שנכון נכון) מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? Placebo- Protect me from what i want מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה השנייה? Evanescence- Eternal אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? The Fray- Hundred מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? Placebo- Black-eyed מה היית עושה אם דין היה חוזר לקאסי? Placebo-Blind
דין ווינצ'סטר הוא...? Snow Patrol- Headlights מה יהיה כתוב על המצבה של דין? 30 Seconds to mars- year Zero ושל סם? Keane- Bend& Break ושל ג'ון? Evanescence- Farther away מה הדבר האחרון שעבר במוחם של דין, סם וג'ון לפני שדרסה אותם המשאית ב1.22? Keane- The sun ain't gonna shine XDDDD הדבר שתמיד רצית להגיד לאריק קריפקי ורוברט סינגר ולא העזת לומר: Panic! at the disco- Build God, Then We'll Talk XDDD מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? Evanescence- Bring me to life איך היה הפרק האחרון? Panic! at the disco- Intermission קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלת הפורום? |התחנפות| Placebo- I know למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? Keane- Cant stop now מה דעתך על השאלון הזה? Snow Patrol- Chasing Cars למה אנחנו אוהבים בכל מצב את המנהלת הנחמדה והפעם בלי התחנפות? Absent element- Weaker Side

חחחחחחחח היו כמה דברים קורעים!!

אכן בליינד אם היה חוזר לגורילה
The sun ain't gonna shine Build God, Then We'll Talk

מנסה.. מקווה שיצא מצחיק..

מה דעתך על הסדרה על טבעי? Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race למה התחלת לראות את הסדרה? Skunk Anansie - Secretly מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? Snow Patrol - Chasing Cars מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה השנייה? The Fray - How to Save a Life אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? BRYAN ADAMS - Never Let Go מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? sarah connor - one more night מה היית עושה אם דין היה חוזר לקאסי? 30 Seconds To Mars-The Kill דין ווינצ'סטר הוא...? Saliva - Hollywood מה יהיה כתוב על המצבה של דין? Mariah Carey & Westlife - Against All Odds ושל סם? Norah Jones - Come Away With Me ושל ג'ון? Avril Lavigne - Innocence מה הדבר האחרון שעבר במוחם של דין, סם וג'ון לפני שדרסה אותם המשאית ב1.22? AeroSmith - I Don't Want to Miss a Thing הדבר שתמיד רצית להגיד לאריק קריפקי ורוברט סינגר ולא העזת לומר: Gomez - How We Operate מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? The Cult - Painted On My Heart איך היה הפרק האחרון? Chris Daughtry - It´s not over קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלת הפורום? Daniel Powter - Love You Lately למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? The All-American Rejects - Dirty Little Secret מה דעתך על השאלון הזה? Avril Lavigne - Keep Holding On למה אנחנו אוהבים בכל מצב את המנהלת הנחמדה והפעם בלי התחנפות? Sarah Connor - Living to Love you חחח.. זה ממש נחמד הדבר הזה..

הנה שלי

מה דעתך על הסדרה על טבעי? -fergie-finally למה התחלת לראות את הסדרה? p_diddy-wanna_move מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? -rihanna-breakin_dishes מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה השנייה? -maroon_5-cant_stop אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? maroon_5-if_i_never_see_your_face_again מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? -linkin_park-shadow_of_the_day מה היית עושה אם דין היה חוזר לקאסי? Justin Timberlake Ft[1]. Stat Quo - Summer Love דין ווינצ'סטר הוא...? Jo Jo - Anything מה יהיה כתוב על המצבה של דין? Que Hiciste ושל סם? hilary_duff-gypsy_woman ושל ג'ון? Sweet Sacrifice מה הדבר האחרון שעבר במוחם של דין, סם וג'ון לפני שדרסה אותם המשאית ב1.22? Beyonce - Get Me Bodied הדבר שתמיד רצית להגיד לאריק קריפקי ורוברט סינגר ולא העזת לומר: beverly_knight-tell_me_im_wrong מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? When You're Gone קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלת הפורום? |התחנפות| למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? I'm Like A Lawyer With The Way I' מה דעתך על השאלון הזה? Kelis - Lil' Star למה אנחנו אוהבים בכל מצב את המנהלת הנחמדה והפעם בלי התחנפות? rihanna-hate_that_i_love_you

hili2006

New member
../images/Emo26.gifמישו יכול לענות לי בקשה../images/Emo36.gif

מי זאת גסיקה ואיך היא מתה... (היא קשורה לסאם לא?..) ומי זאת קאסי (שקשורה לדין לא?..) די דחוף... תודה...
אגב.. סדרה איכותית!!

mayu101

New member
תשובה..../images/Emo9.gif

לפי מה שאני יודעת (כי לא ראיתי את הפרקים הראשונים..
) ג'סיקה היתה חברה של סם והיצור שהרג את אמא שלו הרג גם אותה .. וקאסי אני לא יודעת אני חושבת שזו הכושית בפרק 13 עם המשאית שרודפת את האנשים .. מקווה שעזרתי .. ו..אנשושים אם יש טעות תקנו אותי...

hili2006

New member
תודה!

מי שיודע עוד, מוזמן להוסיף.. זה מאוד יעזור לי..

ג'סיקה הייתה

החברה של סאם.. אם אני לא טועה הוא רצה להציע לה נישואים.. הוא לא סיפר לה את כל עינייני הצייד וכל זה.. בסוף הפרק הראשון סאם חזר ההביתה וראה אותה על התקרה ונשרפת.. ובפרק 1.05 אנחנו מגלים שסאם חלם על זה שהיא תמות עוד לפני שזה קרה.. קאסי הייתה חברה של דין..הם היו בקשר כמה זמן ואחרי שהוא סיפר לה על כל עינייני הצייד היא זרקה אותו (היא היחידה שהוא סיפר לה על הצייד..XD) בפרק 1.13 היא התקשרה אליו כי היא חושבת שאבא שלה נרצח מסיבות "על טבעיות"..

אויייייי משהו פה קרע אותי ../images/Emo6.gif

מה יהיה כתוב על המצבה של דין? Que Hiciste ושל סם? hilary_duff-gypsy_woman חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק

תשובותיי המוזיקליות! ../images/Emo6.gif

מה דעתך על הסדרה על טבעי? Little respect (של וויטוס)
למה התחלת לראות את הסדרה? You know you should (אני מניחה שידעתי באמת שאני צריכה כי ג'נסן שם!
) מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה הראשונה? THIS IS WERE I CAME IN (אני מניחה שהחלק שדין נכנס?
) מהי הסצנה האהובה עליכם מהעונה השנייה? ITS NOT OVER (אמממ...אולי הקליפ של ג'ו ודין?) אם הייתם פוגשים את הדמות האהובה עליכם, מה הייתם אומרים לה? KEEP ON MOVIN (של פייב)
(אם כבר לזוז אז לחדר הקרוב יו נואו......) מה היית נותן\עושה כדי להשתתף בפרק מהסדרה? LEARNING TO FALL (חחח
) מה היית עושה אם דין היה חוזר לקאסי? Who do you think you are?! (הייתי צועקת עליו את זה
וכן, זה השיר של הספייס גירלס
) דין ווינצ'סטר הוא...? IT'S MY LIFE (הי זה היה אקראי..
) מה יהיה כתוב על המצבה של דין? LOOK AT ME NOW (טוב נו היא תמיד חיפש תשומת לב!) ושל סם? CRASHED (יו
) ושל ג'ון? I'LL NEVER STOP! (מתאים דווקא) מה הדבר האחרון שעבר במוחם של דין, סם וג'ון לפני שדרסה אותם המשאית ב1.22? SING HALLELUJA (הי אולי הם שרו באמת!) הדבר שתמיד רצית להגיד לאריק קריפקי ורוברט סינגר ולא העזת לומר: GET THIS PARTY STARTED! (של פינק! חחחח נו יאללה מתאים שדין וסאם יבלו קצת) מה שיר הנושא של הסדרה בעיניך? SAVIN ME (של ניקלבק!) איך היה הפרק האחרון? SPEED OF SOUND (של קלודפליי- באמת עבר לי מהר הפרק!) קצת שאלות כלליות: למה אנחנו אוהבים את מנהלת הפורום? |התחנפות| YOU GIVE LOVE A BAD NAME (חחחחחח)למה אתם אוהבים את כותבי השאלון הזה? STRANGE BOY! מה דעתך על השאלון הזה? MOVIN ON (של אליוט!) למה אנחנו אוהבים בכל מצב את המנהלת הנחמדה והפעם בלי התחנפות? DONT SPEAK (הי זה בביצוע של כריס ריצ'רדסון)

mayu101

New member
יש לי שאלה אליל...../images/Emo13.gif

זה לא קשור אבל יש לך עוד תמונות שלו?

darklighter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

למעלה