משחק עם חור [בקור
]

../images/Emo103.gif משחק עם חור [בקור../images/Emo35.gif]

אני חושב שאתם יודעים את החוקים... הנה כותרות מהעיתונים השבוע ומהשבוע שעבר. אתם צריכים לנחש מה כתוב שם. תתפרעו,תשתגעו ותצחיקו
1. "בתוך שנתיים: ______ אחת, 50 ________" 2. "הטלוויזיה נופלת והילדים _________" 3. "חשש: הקיצוץ יקפיא את פרויקט ה_______" 4. "ישראל נערכת לתקוף את איראן ב_______ _______" 5. "ישראלי נמחץ על ידי __________" *הכותרות לקוחות מעיתון ידיעות אחרונות של ה-7.1.07

../images/Emo187.gif שלי ../images/Emo13.gif

1. "בתוך שנתיים: מירי בוהדנה אחת, 50 זקנים חרמנים" 2. "הטלוויזיה נופלת והילדים בונים מתקן למחשב כדי שהוא לא יפול" 3. "חשש: הקיצוץ יקפיא את פרויקט התכנית עובדה [וטוב שכך]" 4. "ישראל נערכת לתקוף את איראן בלהקת טיפקס" 5. "ישראלי נמחץ על ידי מיקי בוגנים שעבר במקרה באיזור"

idanoosh17

New member
שלי

1.על ילדי דימונה: "בתוך שנתיים:ילדה אחת,50 ידיים!" 2. "הטלוויזיה נופלת והילדים מתים! (מהשעמום/ מהזכוכיות!!)" 3. "חשש: הקיצוץ יקפיא את פרויקט השיר שלנו 5" 4. "ישראל נערכת לתקוף את איראן בשירי שרה לשרון" 5. "ישראלי נמחץ על ידי פואד בן אליעזר טועה"

kuku woman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבואנה כישרוניים אתם../images/Emo3.gif

באמת משעשע מה שכולם כתבו

ניסיתי..

1. "בתוך שנתיים: אורנה דץ אחת, 50 גברים מנחמים אותה " 2. "הטלוויזיה נופלת והילדים בוכים " 3. "חשש: הקיצוץ יקפיא את פרויקט הטלוויזיה שנפלה לילדים" 4. "ישראל נערכת לתקוף את איראן בהתקפת פתע שתיארך ב25.2.07 בשעה 15:20 אחר הצהוריים" 5. "ישראלי נמחץ על ידי" כך אמרה חנה לסלואו בראיון החושפני לפנאי פלוס

WOLF MAN8

New member
כנסו כנסו

1. "בתוך שנתיים: משה קצב יכנס לכלא ויאונן יותר מפעם אחת, 50 פעמים יהיה המספר הקבוע 2. "הטלוויזיה נופלת והילדים רואים את זה במחשב" 3. "חשש: הקיצוץ יקפיא את פרויקט המזומנים של אושרי לוי" 4. "ישראל נערכת לתקוף את איראן ואז תושמד" 5. "ישראלי נמחץ על ידי אודטה

MahazotZemer

New member
שלי :]

1. "בתוך שנתיים:אורנה דץ אחת אחת, 50 גרושה מאותו משה" 2. "הטלוויזיה נופלת והילדים מקבלים על זה עונש מההורים" 3. "חשש: הקיצוץ יקפיא את פרויקט הטיף וטף5" 4. "ישראל נערכת לתקוף את איראן בזמן שאולמרט ופרץ יקבלו ביצים" 5. "ישראלי נמחץ על ידי ישראלי אחר שדופק אותו"

למעלה