משחק פנטזיה שנתי- רליס 15

Mont Ventoux

New member
../images/Emo103.gif משחק פנטזיה שנתי- רליס 15

סיכומי המבורג (HEW): טוב, קללת קשת קללת קשת, אסטרלואה הביא 100 נק'. בטיני הביא את ה-200, וכרגיל אין לאף אחד בקבוצה את הרוכב שהביא את הקופה הגדולה - או'גריידי. 15 מתוך 47 רוכבי פלוטון הפנטזיה השתתפו במירוץ בהמבורג (בגביע, זה יותר מן ההשתתפות שהיתה בפרי-רובא, אבל פחות מאמסטל גולד. בקיצור בנתיים, מקום לפני אחרון בנוכחות). כל הקבוצות למעט זו של זאב טהר-לב, שלחו רוכבים להמבורג. בקופות הגבוהות (אנשי אסטרלואה+בטיני) זכו: כהן המשוגע, יעקב יהב, ליאורה חמי ואילן שחם. יש פה בטבלה גם את הדירוג שלאחר הטור, בהשוואה אליו: אדום=עליה בדירוג שחור=ירידה בדירוג

eliavt

New member
בטיני מתחיל לפרוע שטרות...

והצבא הצהוב מתחיל לקבל ממונטום קדימה. (תודה רבה להר וינטו על הסטטיסטיקה
) דרך אגב - בועז אתה יודע איפה ניתן למצוא את רשימת הקבוצות לוולאטה - או שהיא עדיין לא פורסמה? - באתר של יורוספורט לא מצאתי כלום חוץ ממפת המסלול ורשימת הקטעים (לא מבין את זה הספרדים האלה פשוט חולים על עליות 11!!! קטעים בהרים - מה הם בלעו רעל???) אליאב

arieleco

New member
ב-http://www.cycling4all.com/

תיכנס למרוצי כביש, ספטמבר ושם יש רשימה של הקבוצות והרוכבים

eliavt

New member
תודה רבה../images/Emo51.gif

עדיין רוב הקבוצות לא חושפות את השחקנים הראשיים. מי בעד ארמסטרונג לוואלטה ירים את ידו!!! יום טוב אליאב

טיראן מ

New member
אני בעד, אבל קצת שונה ...

אני בעד שארמסטרונג יבוא לוואלטה עם הדורים שלו (עכשיו זה "המגלים" שלו) ויעבוד קשה בשביל לנדיס... מותר לרצות לא ??

אני לא מבין משהו...

אם בחרתי את כל האוסטרלים הללו לנבחרת שלי, אז דווקא אוגי צריך להיות האוסטרלי שינצח? בושה! תודה על הסטטיסטיקה! שימו לב שכל המשתתפים קיבלו נקודות, זה יפה. מה עם משחקון לאולימפיאדה?

אני בונה על גרצלי

טוב, על מי אני אבנה, על מילאר? למרות שהוא לא מוזכר ברשימה לוואלטה של cycling4all לפי האתר שלו (אם אני מבין נכון), לא רק שהוא מתכוון לרכוב שם, אלא הוא גם כבר נמצא שם ובודק את הקטעים החשובים.

האתר הרשמי של הוואלטה

כרע אין עדיין רשימת קבוצות שם (למרות שהיא פורסמה כבר מזמן), אבל יש את הפרופילים של כל הקטעים.

rami arnold

New member
|לאככה זה כשהולכים על אולריך, מאיו,

והרס...לפחות בטיני
הציל לי קצת את המצב - מקום אחרון, אבל עם נקודות...
** או שאולריך יעקוץ
באתונה, והרס ומאיו ישחקו אותה
בוואלטה ושרון ועראפת ירקדו צ'רקסיה כפולה...

למעלה