משחק קיצי חדש

scooby4

New member
../images/Emo103.gif משחק קיצי חדש ../images/Emo179.gif

מטרתו העיקרית של המשחק היא למחוץ את כל חברי הפורום בקלמנטינה אחת (לגבש במילים אחרות). מה שאתם צריכים לעשות זה להקשיב להוראות ולהתחיל לשחק.
הוראות - אני אכתוב שאלת טריוויה אחת בנושא אגדות אורבניות בכל הודעה של משחק זה, ואתם צריכים לנחש את התשובה (ראשונים), והחכם מבינכם, מי שצודק, מקבל ממני דוגמית של גלויה מ"מתעלל הכלבים" בדואר. לא, סתם צחקתי איתכם, עזבו, הומור כתום. עכשיו, מי שצודק בתשובה שלו יקבל ממני מסר בו כתוב מספר, מבין 0-40. המשתמש שומר את המספר, לא איכפת לי איפה אפילו אם זה בתוך קלמנטינה. ומה שיקרה בסוף עונת המשחק כולה אני אעשה הגרלה (בבית שלי, עם כוס, ונייר, וכל הקקי הנדוש הזה) והזוכה המאושר יקבל את "מדליית הזהב" והוא או היא יוכרזו להיות המלך או המלכה של הפורום, מבחינה חברתית, לא תפוזית. מאוחר יותר אני אערוך הגרלה נוספת בה מישהו או מישהי נוסף או נוספת יקבלו את "מדליית הכסף" בה הם יוכרזו להיות הנסיך או הנסיכה של הפורום, מבחינה חברתית, לא תפוזית. מוכנים ? למקומות ? צא ! השאלה להיום: היום אנחנו עוסקים באגדה האורבנית בה האישה הצעירה בכביש רואה אישה זקנה בצד, לוקחת אותה איתה במכונית ושמה לב לידיה השעירות במיוחד. זה דוחה אותה, היא מעיפה אותו מהמכונית ואז היא מגלה שהזקנה השעירה והדוחה השאירה את התיק (ארנק) שלה במכונית. כשהיא פתחה את התיק של הזקנה האישה הצעירה מצאה... (פרט/י את כל הדברים שהיא מצאה). אין לכם הרבה זמן, אולי מישהו יענה על השאלה נכון דקה לפניכם, כך שתמיד כדאי לכם למהר, הרי אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה !

Posiedon

New member
דג מלוח?

דברים של צועניה? גולגולות קטנות? תבלינים מוזרים?

scooby4

New member
לא צריכים באמת לנחש...

יש תשובה לשאלה, אתה לא תדע את זה בטח.

Posiedon

New member
בסדר......

לא משנה ממש לא בא לשחק במשחק הזה אם תשים לב למעלה יש גם משחק נחמד שלי.....

black flower

New member
היא מצאה

סכינים! וכל החרא הזה... ואז היא מבינה שאם היא הייתה משאירה אותה במכונית היא הייתה רוצחת אותה!

black flower

New member
חוצ מהסכינים היא גם מצאה תכשיטים

ואנרקים ולא היה לי כוח לרשום את זה.... הרגע קמתי :)

black flower

New member
אוקי...

היה לי בתיק סכין עם דם והיו גם ארנקים ותכשיטים... יותר מדיוק?

scooby4

New member
לענות על התשובה הנכונה -

כי יש אגדה כזו, היא התפרסמה בפורום מס' פעמים. ופרח שחור - חסר לך פרט אחד, וגם איזה סוג סכין זה היה. טכנית, אם מישהו יענה לפניה נכון הוא זה שיזכה במס'.

black flower

New member
אוקי זה יותר מדיי מפוזר

אני ירשום את התשובה במלואה מדוייקת ובלה בלה הבחורה מוצאת בתיק של הזקנה השעירה ארנקים ותכשיטים וסכין צייד גדולה מלאה בדם! אין יותר מדוייק מזה...(אני חושבת
)

scooby4

New member
אויש -

אני שלחתי את ההודעה לפורום אבל כנראה שלא הצליח ולא שמתי לב. התשובה לפרוג'קטור: כי יש אגדה כזו, היא התפרסמה בפורום מס' פעמים. ופרח שחור - חסר לך פרט אחד, וגם איזה סוג סכין זה היה. טכנית, אם מישהו יענה לפניה נכון הוא זה שיזכה במס'.

ד ג י

New member
אני אעזר באפרת

הבחורה מוצאת בתיק של הזקנה השעירה ארנקים ותכשיטים וסכין קצבים גדולה מלאה בדם!

black flower

New member
נו ועניתי לך!!!!!!!!!

זה סכין צייד מלאה בדם!!!!!!!!!! והיא מצאה גם ארנקים ושעונים ותכשיטים!!!! שום דבר יותר מזה!!!!!!!!!

scooby4

New member
היא צודקת

לא סכין קצבים דגי - אלא סכין צייד, מזל טוב אפרת - מיד ישלח לתיבה האישית שלך מסר בו יכלל המספר שלך, להגרלה הגדולה !

למעלה