משחק

The Macker Girl

New member
../images/Emo103.gifמשחק../images/Emo103.gif

אז ככה... את המשחק הבא אתם לא מכירים, כי... אני ממציאה אותו ממש ברגע זה!
(מה הייתם עושים בלעדיי
) טוב, כמו בכל משחק, עכשיו מגיע ההסבר. החוקים הם כאלה: (שנייה, תנו לי לחשוב על זה רגע...) יש לי!!!
אוקיי, זה כמו המשחק עם השירים והמילים, רק משוכלל יותר, מאתגר יותר, ומגניב יותר! (למי שיש בעיה עם אתגרים... בעיה שלו!) זה הולך ככה... אני, למשל, כותבת שורה משיר, ומחסירה מילה אחת. לדוגמא:
"לשם אני אגיע ועד אז אשיר _____"
מישהו אחר צריך לרשום שורה משיר אחר, שיש בה את המילה שאני החסרתי (לא משנה באיזו הטייה), אבל חייב להחסיר את אותה מילה. לדוגמא:
"אבל יש לי נשמה, יש לי ____, יש לי ת'דרך"
(אז מה אם זה מאותו שיר?! זו דוגמא!!! אל תצעקו עליי!) וכן הלאה, וכן הלאה, וכן הלאה... עד פה כולם הבינו?! יופי! עכשיו... מה המטרה, אתם שואלים? אין מטרה! אבל משעמם פה רצח, ואתם חייבים להתעורר! חוץ מזה, שעוד מעט חוזרים לבצפר ואתם צריכים לשפשף את המוח החלוד והמוזנח שלכם. אבל אם בכל זאת אתם צריכים מטרה, אז בואו נגיד שהמטרה היא לבדוק כמה שירים ושורות נצליח להריץ פה בלי להשתמש במילה מסויימת. מי מנצח? מי שאני אחליט!!! לא פייר? נכון! את כל התלונות שלכם תפנו למתן (אכלת אותה
)! אז, יאללה... אני עשיתי את החשיבה, אתם תתנו את המשפט הראשון.

יש לי רעיוון לשיפור!!!

במקום להחסיר את אותה מילה, כל פעם בוחרים מילה אחרת וככה המשחק יתגלגל.... מקובל??

The Macker Girl

New member
תקני אותי אם אני טועה, אבל...

אז אין שום רעיון בלהחסיר מילה. קחי את הדוגמא שלי לדוגמא :) "לשם אני אגיע ועד אז אשיר _____" הרי לא בעיה לגלות את המילה שהורדתי. תחשבי שזה שאחרי יגיד "שירים", ואז יכתוב משפט חדש ויחסיר מילה אחרת, שגם אותה לא תהיה בעיה לגלות... ואז זה בדיוק המשחק שבו אנחנו כותבים שורה משיר, וחייבים להשתמש במילה מתוך השורה הזאת בשורה הבאה... או משהו בסגנון :) קפיש?

choul

New member
זה אותו משחק אבל

אי אפשר לעשות את אותה מילה שעות ככה

The Macker Girl

New member
אתם רעים ../images/Emo46.gif

אני מנסה לאתגר אתכם, ואתם מקלים על עצמכם. יופי, יופי, יופי...

האמת

אין לי מושג אם זה כיף או לא אני אסביר: ב-4 ימים האחרונים הייתי בטיול קשה מאוד וארוך אבל נהנתי בצורה בלתי רגילה וחזרתי איש טוב יותר ועכשיו הכל כיף לי

choul

New member
עכשיו נמרוד

מהר תקטול מישהו לפני שנחשוב שאתה רציני:)

סיונול

New member
איזה טיול??

ואם הוא משפיע ככה על אנשים.. אני צריכה לשלוח לשם כמה...

The Sandman

New member
אמממ אני ינסה להשתתף

"אבל ה_____ הם יותר מזה, לא אני לא רוצה כזה."

למעלה