משלוש יוצאת אחת

../images/Emo103.gif משלוש יוצאת אחת ../images/Emo103.gif

מיהי הדוגמנית הבאה של ישראל ולמה דווקא היא או כלשונה של גלית גוטמן : "למה מגיע לה לזכות" ? סשה נסיכת היגון ? נטלי הסוסה הקאריבית מהמגרב ? אלת הקעקועים זאת שאלוהים בכבודו נתן לה מתנה - אבל היא לא מקשיבה? בהצלחה

M e R a V 2

New member
סשה בגמר!../images/Emo99.gif

מבחינתי מיציתי את העונה הזו מהרגע שגלית הכריזה שסשה בגמר. אין פשוט אין עליה!
מקסימה ויפייפיה, מתוקה ושקטה, לא רבה עם אף אחת ותמיד אומרת את האמת, מבצעת את המשימות גם אם ממש קשה לה... פשוט מוכשרת!
אני אהיה הכי שמחה בעולם אם היא תזכה בגמר, היא הייתה אחת הפייבוריטיות שלי מההתחלה, כל כך מגיע לה לזכות אחרי הדרך הארוכה שעשתה. לקטיה באמת הגיע ללכת... לא הבנתי בכלל איך היא הגיעה ל-4 הסופיות, מההתחלה לא אהבתי אותה
אלה גם קצת עיצבנה אותי, כי היא באמת לא התאמצה מספיק. אבל בסוף עלתה לגמר, כמה מזל יש לבחורה הזו. נטלי כרגיל ממשיכה להפתיע עם היכולות שלה ועם היופי שלה. הגיע לה להיות בגמר לדעתי
מה שהכי מבאס זה שראו שהיא רצתה להדיח את קטיה, ובסוף הדיחה את צליל... חבל. לדעתי קטיה הכי פחות יפה שם מכולן. חבל שנצטרך לראות שוב את כל הכונפות [כלומר- קארין, שיר וכו'].. אני סקרנית לדעת את מי יחזירו. ואת הפרק של יום שלישי אצטרך להשלים באתר כי לא אהיה בבית... נקווה שיהיה גמר מותח ומעניין
מבחינתי הייתה עונה ממש סבבה.

יהיה מעניין

למי שבעיני מגיע לחזור זה לצליל אבל כפי הנראה קארין תפעיל את כל שרירי הלוע שלה ( ויש לה וואחד שירירים) ותעשה טרור לשאר הבנות כדי שיחזירו אותה... בקיצור יהיה שמייח.

היא לא רעדה מקור..

הגוף שלה תמיד רוטט כזה בצורה מצחיקה XD אף פעם לא שמתם לב לזה? גם בטקס מלכת היופי.

Dolev יי

New member
חחחח את רצינית?!

חשבתי שהיא מתרגשת
בכל מקרה, נראה לי שאלה תנצח, וסשה תקח מקום שני.. (לפי מה שנראה לי! לא לפי הפייב שלי
)

אם יש לך VOD תבדוק ותתמקד עליה P=

שמתי לב לזה עוד בעונה הקודמת, הכתפיים שלה זזות קצת והגוף מתחיל לרעוד, משהו הזוי ומצחיק XD

ואני חשבתי

שהיא רוטטת בגלל שהיא על סוללות / או שרצו להשקיט אותה כדי להגביר את האפקט - אז שמו אותה על רטט...
אכן תמונות קשות.

Michal s3

New member
גלית גוטמן

מלכה :) נכון שקריינות זה לא הצד החזק שלה (דיבור רובוטי משהו, כי הוא אמור להיות דרמטי) אבל בתור דוגמנית היא מספר 1 בארץ. מוזר שהיא לא פרצה בחו"ל האמת.. לגבי הנושא עצמו - בתור דוגמנית אלה הכי יפה שם ויש לה את הסיכוי הכי גדול להצליח. שחקנית היא לא, כבר ראינו את זה בשתיים-שלוש משימות שהיא נדרשה לשחק יותר מאשר לדגמן, אבל עדיין זה לא אמור לפסול ממנה להיות דוגמנית.. לא כל דוגמנית גם שחקנית. אבל הסיכוי הכי גדול לזכייה הוא לנטלי בעיניי, גם בבחירת הקהל וגם בבחירת השופטים. הבחורה מקצועית, יש לה את המראה הכי ישראלי שם ונראה כי יש לה יתרון קטן מעל כולן במשך רוב העונה. לגבי השתיים שאמורות לחזור לגמר- כבר אמרתי שהראשונה שחוזרת זו קטיה (לפי ריאיון איתה במגזין אשדודי), השנייה בטח תהיה ריטה.. אין לי מושג מה הקהל אוהב בה, חוץ מבייביפייס שזה חמוד אין בה כלום.

וגם קטיה תחזור גם לפי הכתבה

שהייתה בYNET שהיא שברה את ה"בהונים" לקראת הגמר XD אוף ואני כלכך לא רוצה שהיא תחזור :\

אכן מיכל , אלה הכי יפה

השאלה היא לפי מה בדיוק בוחרים... האם לפי היופי נטו או שבודקים כישורים נוספים ( כמו משחק מול מצלמה , העברת רגשות וכו' ). סשה הייתה היחידה מבין הבנות שסוכנת מחו"ל צפתה לה הצלחה שם. נטלי אמנם זכתה במשימה ,אך צלמי הסוכנות next צפו שתצליח יותר כשחקנית... שזה בלשון עדינה - " לא בבית סיפרנו". אלה יפה בטירוף - אבל ההתנהגות שלה משדרת שהיא לא מבינה את הנדרש ממנה ( או שיש לה בעיות של קשב וריכוז). אז עם מי זה משאיר אותנו ?

Michal s3

New member
תהיי בטוחה שהיא מבינה מה מבקשים ממנה../images/Emo3.gif

פשוט היא הייתה במבוכה במשימה האחרונה, ודיי בצדק.. הצלם אשכרה ביקש ממנה לרקוד בפני המצלמה, בסיטואציה כזו גם אני הייתי מרגישה לא קשורה ואי נעימות. ולדעתי צריך לבחון באופן כללי לאורך כל העונה ולא לפי חצי הגמר רק, לכן אלה לא פעם הוכיחה שכשהיא רוצה היא יכולה להיות מקצועית, וכמו שאמרתי מבחינת יופי היא ליגה אחרת לעומת השאר. יש לה פוטנציאל להצליח בחו"ל..אין לה מראה ישראלי ולמרות שאהבו יותר את סשה בפרק האחרון, לדעתי היא יכולה גם יותר להצליח ממנה, הכל תלוי ברצון שלה.. כי כמו שאמרתי-מבחינת מראה היא גם יותר יפה ממנה. בקיצור, אלה צריכה לזכות ואם לא היא אז לנטלי מגיע גם (אלא אם כן צליל תחזור..זו הייתה השלישייה שלי מלכתחילה).

פנומן 72

New member
ריטה לא תחזור

ומאיפה לך לדעת שהקהל אוהב אותה ? אחרי סדרת המריבות שהיו לה והג'ורה שהיא פתחה - היא לא תגיע לשום מקום.

Michal s3

New member
אני כמעט בטוחה שהיא תחזור

אני יודעת, שמתי לב בפורומים באופן כללי כמה הקהל אוהב אותה (וכן, היא מתוקה עד שהיא פותחת את הפה..הביטוי "תהיי יפה ותשתקי" תפור על הילדה). והסיכוי היחידי שלה להצליח הוא בארץ- בחו"ל אין לה שום סיכוי, מראה הבייביפייס מזמן פאסה שם. בארץ אוהבים את הברבי סטייל ולכן לדעתי יש לה סיכוי טוב לחזור, מה גם שהריבים הקטנוניים שלה הם רק פלוס להפקה שלא תתנגד לראות אותה חוזרת. לא יאומן שהבנות הולכות לבחור בקטיה - הבחורה הכי פחות יפה שם יחד עם לימור וכפי הנראה בפרחה מעפולה :\ (או שמא נפתע לשם שינוי..אני מקווה שאתה צודק, אם ריטה לא תחזור אני מאמינה שצליל תהיה במקומה).

Anett

New member
לצליל לצערי אין סיכוי...

אני רואה את התוכנית מידי שבוע בנענע בעבודה (בטלויזיה אין לי זמן בבית). ואני חייבת לציין שמה שעשו לצליל בהפקה זה גועל נפש. היא ניצחה במשימה של הגגות, הצלם כל-כך אהב אותה והתלהב ממנה. והשופטים אפילו לא דאגו ליידע על זה. וההפקה זרקה את ההדחה בשלב הזה על הבנות. הרי ברור שהן לא סובלות אותה ולא מתחברות לאופי שלה. והיה ברור שהיא תלך. לא יחזירו אותה, כי ראיתם איך הפריחה מעפולה התנפלה עליה בצרחות, זוועת אלוהים. לדעתי יחזירו את ריטה, שהיא גסת רוח, חסרת חינוך לגמרי, איזה פה יש לה ואיזה התנהגות....נורא ואיום!

braidee

New member
../images/Emo207.gifגלית קצת חסרת רגישות

שמתם לב שכשצליל באה לקראת גלית בהדחה, גלית באה לקראתה עם הידיים בכלל כי היא רצתה להסיר לה את השרשרת ולא הייתה לה שום כוונה לחבק אותה באותו הרגע, אבל צליל המסכנה שעדיין בסערת רגשות חשבה שהיא באה לחבק אותה וישר נכנסה לזרועותיה... גלית, כמובן, שמה לב לפדיחה הקטנה אבל המשיכה במשחק וחיבקה אותה. אני הרגשתי שגלית כבר חיכתה שזה יסתיים ורצתה כבר להסיר לה את השרשרת ולהעיף את צליל, שלא באמת היה לה כל כך איכפת ממנה

למעלה