נג"ש גברים הימורים

../images/Emo103.gifנג"ש גברים הימורים

הגיע הזמן להימור זריז, מי ינצח היום את המרוץ נגד השעון? מי ילבש את חולצת הקשת? המסלול יחסית קשה לנג"ש, יש עליה רצינית בהתחלה (מי שראה את השידורים של הנג"ש בימים הקודמים מכיר אותה) ועליה נוספת מתונה יותר (רק הגברים עלית רוכבים אותה) בחלק האחרון של המסלול. רוב השענים המוכרים לא נמצאים בורונה. אבל בכל זאת נמצאים כמה מומחים לרכיבה נגד השעון. ההימור שלי מייקל רייש הגרמני ינצח. בנוסף אליו הייתי שם עין כמובן על הרוכב עם חולצת הקשת, ועל גוטיירז הספרדי שהרשים בנג"ש בשבוע שעבר, ולא לשכוח את ב.מ הרוכב שאני הכי רוצה שינצח ביום.

רק למרוץ הכביש

לנג"ש אין יחסי הימורים באתר "שלי" (אבל יש שם יחסי הימורים למקום שפרנק ונדנברוק יגיע ברונדה של פלנדריה ב-2005). יותר מאוחר אני אכתוב את יחסי ההימורים של מרוץ הכביש.

ilan ulman

New member
דויד זבירסקי... בנג"ש וכבר הימור

ריש כמו תמיד יזכה בכסף ובסמפטיה, ומייקל רוג'רס החזק יתחרה עם בראדלי מקאגי על הארד... סוס שחור יכול להיות פנייה שנראה בכושר טוב בוולאטה.

ברדלי מקגי כנראה שכבר לא ינצח

היום את הנג"ש. חבל, בפעם הבאה אני אפילו לא אכתוב את הראשי תיבות של השם.

מייקל רוג'רס שורף את הכביש בורונה

אלוף העולם מוביל בחצי דקה על וינו במקום השני.

והפעם הוא האלוף האמיתי

אף אחד לא יוכל להגיד שהוא קיבל מתנה. מייקל רוג'רס הוא אלוף העולם במרוץ נגד השעון בפעם השנייה ברציפות. אמנם בספורט אין דבר כזה מגיע לו, אבל כל כך מגיע לרוג'רס ללבוש את חולצת הקשת שנה שלמה ברציפות. מזל טוב, מגיע לו, אני מתרגש, יש לי דמעות בעיניים.

ביורוספורט אמרו כמה פעמים, שזו

מדליית הזהב השניה שלו להיום , למה הם התכוונו?

היום בבוקר היה הטקס הרשמי

של העברת המדלייה של אליפות העולם 2003 מדייויד מילר לאלוף האמיתי מייקל רוג'רס. רוג'רס חגג היום פעמיים זהב בשני טקסים נפרדים.

IlanShacham

New member
ה ל ל ו י ה ../images/Emo70.gif

סוף סוף וינו מביא נקודות במשחק השנתי...

למעלה