סביבונים

rachelea

New member
../images/Emo103.gifסביבונים

אוספת סביבונים,פורפרות,ג´ירוסקופים וכל חומר הקשור בהם:בולים,טלכרטים,כרטיסי ברכה,שירים,סיפורים וכו´.אשמח להחליף בתמורתם.

רוזן71

New member
שאלה.

שלום. יש לך סביבונים מלפני קום המדינה? או מחו"ל מאותה תקופה? רוזן.

rachelea

New member
../images/Emo103.gif סביבונים

כן.יש לי סביבונים מהעולם,גם מלפני קום המדינה.יש לי כמה מתחילת המאה ה-19!!

רוזן71

New member
סביבונים.

שלום. יש לי 2 סדרות של סביבונים אמנותיים שנעשו ע"י אמנים ידועי שם בעבודת יד, והם גם ממוספרים. 2 הסדרות מכילות 9 סביבונים גדולים ומרהיבים, יצאו לפני כמה שנים בחברה הממשלתית למדליות. מוכנה להחליף תמורת הסביבונים ה"עתיקים" שלך? לחילופין, מוכנה למכור? אני אספן של כל דבר "יהודי". בברכה, רוזן.

rachelea

New member

מוכרות לי סדרות הסביבונים שהוצאו ע"י החברה הממשלתית. הייתי נזהרת מלומר כי נעשו ע"י אומנים ידועי שם, אם כי הם יפים למראה אך חסרונם באי מעשיותם (כנרות חנוכה-טוב לראותם אך לא לגעת בהם...).מאחר ואני אוספת סביבונים, מדוע אתה חושב שארצה להיפרד מהם ולהעבירם לידיך? אם יש לך מה לחדש לי, אשמח.

רוזן71

New member
סביבונים.

שלום. את בהודעתך הראשונה הצעת החלפות.אז נסיתי להציע.. בקשר להצעתי החילופית, אם אכן יש לך סביבונים מתחילת המאה ה-19! הם שווים הרבה, ולפעמים הצעה כספית נדיבה ביותר, משכנעת. וגם זה ניסיון.. מותר? נכון. בברכה, רוזן.

רוזן71

New member
אגב.

היום יוצאת לאור סידרת בולים חדשה בנושא "משחקי ילדים". ובול אחד מתוך הסידרה הוא על משחק הפורפרה. לידעתך. בברכה, רוזן.

rachelea

New member

תודה.רכשתי את הבול. זה בול תשיעי שיש לי על סביבונים/פורפרות. כן, יש לי בולים בתחום, ממדינות שונות. יש ביכולתי לכתוב מאמר בכל יום מימי חנוכה ולהוסיף צילום של בול בהתאמה.....

למעלה